Geçmiş olsun. Allah babanıza şifalar versin inşallahBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Ben doktoruma bir gun hissrdip diger gun hissetmiyorum dedigimde - bu arada 21. Haftadayim - başlarda olur öyle, 2-3 hafta içerisinde düzenli hissedersin demişti. Ama stres yapmayın sağlık ocağınızdaki ebeler gösteremez mi rica etsenizKüçükşehirdeyim bir tane devlet hastanesi var özel muayene çok pahalı ,normalde randevu vaktim gelmişti ama doktordan dolayı iki hafta sonraya attı ,başka seçenekte yok o yüzden buraya bir soruyum dedim ..
Allah şifa versin canım sağlığına kavuşsun inşallahBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Canim o bende de oluyor doktor cok yurume yorulma özellikle merdiven inip cikma dedi. Kizimda da cok yürüyünce olurdu. Dikkat etmeye çalışıyorumBir de benim kasilmalarim oluyor sertleşiyor geriliyor durduk yere yalancı kasılmalar galiba
Allah şifa versin çok geçmiş olsun dualarımız babacinlaBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Çok geçmiş olsun allah şifa versinBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Canım yorulmuyorum ki evdeyim hareketsiz kalmayım diye sürekli uzanmıyorum oturuyorum yürüyorum ev içinde yürüyorum dışarı çıkıyorum arada çok hantallasiriz öyledeCanim o bende de oluyor doktor cok yurume yorulma özellikle merdiven inip cikma dedi. Kizimda da cok yürüyünce olurdu. Dikkat etmeye çalışıyorum
Allah şifa versin inşallah.Babam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Allah şifa versin inşallah.Babam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Tabiki hateket edicez canim ben yorulmaktan cok yürümekten bahsettim. O zamanlar benim karnimda sertlik oluyor çünkü. Kizimda da olurdu.Canım yorulmuyorum ki evdeyim hareketsiz kalmayım diye sürekli uzanmıyorum oturuyorum yürüyorum ev içinde yürüyorum dışarı çıkıyorum arada çok hantallasiriz öylede
Allah sifa versim tum hastalarla beraber cok gecmis olsun canimBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Aynen benimde otururken uzanırken bile olurdu pozisyon değiştirelim o zaman geçer heraldeTabiki hateket edicez canim ben yorulmaktan cok yürümekten bahsettim. O zamanlar benim karnimda sertlik oluyor çünkü. Kizimda da olurdu.
Cnm ilk zamanlar 1 gün hissedip, 3 gün hissetmemen normal. Dün okumuştum. 20’li haftaların ortalarına doğru hergün hissetmeye başlarmışız inşallahArkadaşlar 20. Haftamdayım bir iki hafta önce hissetmeye başladım miniğimin hareketlerini ,iki gündür hissetmiyorum sanki normal mi acaba ,ilk gebeliğim
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallahBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama