2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar çıldırmak üzereyim biri bana yardım etsin. Vajinamda geçmeyen bir ıslaklık hissi var. Çamaşırıma gelen bir ıslaklık yok. Yoğun akıntım da yok. Afedersiniz tuvaletten sonra peçeteye bazen akıntı geliyor. Onun dışında yoğun bir akıntım yok. Ama o his geçmiyor. Psikolojik olarak ayağa kalkmaya bile korkuyorum sanki bişiler gelecek gibi hissediyorum ama gelmiyor tabi. Bundan önceki hamileliğimi 16. Haftada enfeksiyon kaynaklı su gelmesiyle kaybettim. Bu yüzden bu hamileliğimde de günleri kendime zehir ediyorum. Islaklık hissi yaşayan varsa paylaşabilir mi sizce bu normal bir durum mu

Bende de var ama ben idrar kaçırıyorum. Geçen gün de yazdım. İlk gebeliğimde de böyle olmuştu. Ayakta iş yaparken az da olsa çamaşır ıslanıyor. Sık sık değiştiriyorum

Hastaneden dönüyorum anestezi işimi hallettim dosyamı servise teslim ettim yarın sabah 07.00 de hastanede olacagım işlemim öğlen saatini bulabilirmiş öyle dediler..sorduğunuz için teşekkür ederim kızlar
Moralini yüksek tut allahın izniyle iyi geçecek merak etme

Doğumdan sonra geçmişti bende

Eklentiler

• AF9F510A-E47A-4329-80C9-90BAE93D6824.png
    305,5 KB · Görüntüleme: 36
Bende de var ama ben idrar kaçırıyorum. Geçen gün de yazdım. İlk gebeliğimde de böyle olmuştu. Ayakta iş yaparken az da olsa çamaşır ıslanıyor. Sık sık değiştiriyorum
Evet yazdığınızı okumuştum. Ben de herhangi gelen bişi yok bazen hafif akıntı gibi geliyor. Aslında su gelmesi hissini de biliyorum. Sanki orada bir vana açılmış da su iniyormuş gibi oluyordu. Sizde de hep bir ıslaklık hissi oluyor mu sanki ucuna kadar ıslak bişi var ama çıkmıyormuş gibi

Cnm o islaklik hissi bendede var , doktoruma sormustum vucut hormonlardan dolayi boyle orayi sulu tutuyormus enfeksiyonlardanda korumak icin.. bilemedim bendede boyle bende korkuyorum diyer kayiplarimdan dolayi ama su kacirma hissi cok daha degisik bisey. O ara ara degil surekli az az akardi ve anlardin zaten sende yasamissin...

Kayıp yaşayan biri anlar halimi işte canım. Yoğun kaygı bozukluğu yaşıyorum hatta doktorum antidepresan bile önerdi ama ben kullanmıyorum. Üstelik kendim de psikolojik danışmanım kendi söküğümü dikemiyorum yani sen de yaşıyorsan biraz daha rahatladım. Sürekli neden böyle ıslak hissediyorum diye kendimi yedim bitirdim

Kayıp yaşayan biri anlar halimi işte canım. Yoğun kaygı bozukluğu yaşıyorum hatta doktorum antidepresan bile önerdi ama ben kullanmıyorum. Üstelik kendim de psikolojik danışmanım kendi söküğümü dikemiyorum yani sen de yaşıyorsan biraz daha rahatladım. Sürekli neden böyle ıslak hissediyorum diye kendimi yedim bitirdim

Evet bende de var hep ıslak gibi. Hamileyken vajende ıslaklık çok daha fazla oluyor. Stresle baş etme yollarını biliyorsunuz Onları uygulayın. İnşallah önümüzdeki ayları daha rahat atlatırsınız

Ben surekli yatarak gebelik geciriyorum. Bende de az az su akiyo bugun doktora sordum oyle bi sey yok dedi. Yattigim yerden hic hissetmeden idrar nasil kaciriyorum yoksa baska bi sey mi saskinim. O sivi bosalsaydi 12-24 saat arasi zaten bosaliverirdi hemen alirdik cocugu dedi ikna etti. Isterseniz kontrolden once doktorunuza siz de bi sorun bakalim ne diyecek. Insallah kotu bi sey yoktur. Yavrunuzu zamaninda saglikla kucaginiza alirsiniz.

Orası kupkuru olmazki ama akıntı hamilelikte normal rengi kokusu olmadığı sürece ben birde progestan fitil kullanıyorum akıntımi çoğaltıyor ilk kaybettiğiniz için tekrar olacak gibi geliyor size bende kanama çok yaşadım öyle geliyormu diye wc de tedirgin oluyordum ama dusunmemeye çalışın kötüyü cagirmamak lazım iyi şeyler düşünmek lazım

Bende uzun süre veremedim kızım üç yaşindayken verdim ben yeme bozukluğu gibi çok yerdim sonra sağlıklı beslenmeyi ve sporu alışkanlık edindim daha fazla kilo bile verdim saldığım zaman hemen alan bünyem var şimdi yine alıyoruz ama sonrasında hemen eski düzenime dönmek istiyorum veririz inşallah.

Sorma cnm
Bende en ufak seyde takinti yapiyorum.. cok zor gercekten

Benim ilk gebeliğimde çok korkuyordum ama hamilelikte akıntı normal yorulayım ayakta kalayım beyaz sarı ya da renksiz su gibi akıntım oluyor rahim genişliyor bebek baski yapiyor bazenidrar kacirmada oluyor hatta amniyo sızıntı daha farklı bir sey belirti vermesede suyu azalabilir.

Valla cok da yemedim ama heralde ilk aylar karbonhidrat makarna vs pişiler pideler direkt etkiledi. Menüleri düzenleyince biraz rahatladım bakalım ne diyecek cuma doktor kontrolüm:)

Merhaba arkadaşlar . Benim iki gündür karnımın yanları boşluklarım ve belime doğru sızlama ve ağrı var derin nefes alınca karnıma da aynı şekilde sızlama ağrı oluyor neyden kaynaklı anlamadım böbrek ağrısı belirtileri gibi doktora yazdım ama magnezyum eksikliği olabilir dedi ilaç verdi aynı durumu yaşayan oldu öu hiç yatamıyorum ya bebeğime zararı olur mu çok korktum

Bir oğlum var canım o kasım doğumlu o yüzden sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…