Kızlar ben koca marul demetinin tamamını iyice yıkıyorum, beze serip kurutuyorum. İçine kağıt mendil koyarak buzdolabı poşetiyle dolaba kaldırıyorum. Bir haftadan fazla dayanıyor. Her yemeğin yanına marul doğruyorum. Üstüne bazen havuç rendeliyorum. Bazen zeytin koyuyorum. Her yemeğim yanında doymamı sağlıyor. Yoksa ekmeksiz doyamam açıkçası
Hastaneden dönüyorum anestezi işimi hallettim dosyamı servise teslim ettim yarın sabah 07.00 de hastanede olacagım işlemim öğlen saatini bulabilirmiş öyle dediler..sorduğunuz için teşekkür ederim kızlarBugün ameliyat olucaktı sanırım öyle hatırlıyorum bende
C ceylin1907 iyi haberlerini bekliyoruz şimdiden geçmiş olsun
Yüz yüze eğitime başlayacak öğretmenler aşılanacakmış. Biz aşı olamayacağımıza göre nasıl başlayacağız kiBende ögretmenim okullar açılınca 1hafta okula gitmem gerekiyor sonra izin hakkım başlıyor. Idareye söylemistim okul kapanmadan daha çok var hocaaanımm diyip umursamamıslardıMerak ediyorum uzaktan egitim mi yap diyecekler yerime birini mi bulacaklar.
Haklısın belki sorarlar öncesinde bilgi alırlar bizden. Bizim idare biraz gamsız son ana bırakırlar büyük ihtimalle. Şubat sonunda tekrar soylerim diye düsündüm.Yüz yüze eğitime başlayacak öğretmenler aşılanacakmış. Biz aşı olamayacağımıza göre nasıl başlayacağız ki
Normal cnm. Kahverengi yada kırmızı olmadığı sürece her türkü akıntı olabilirKızlar hayırlı günler şeffaf jel gibi akıntım oldu hiç daha önce böyle olmamıştı korktum biraz ama ağrım sızım yok bir sorun varmıdır
Belki üşütmüşsündür canım sıcak tutmaya çalış kendini ya daKızlar hayırlı günler şeffaf jel gibi akıntım oldu hiç daha önce böyle olmamıştı korktum biraz ama ağrım sızım yok bir sorun varmıdır
Saol canım hiç böyle olmayınca korktum daha doğrusu akıntım olmuyordu yeni yeni başladıNormal cnm. Kahverengi yada kırmızı olmadığı sürece her türkü akıntı olabilir
Olabilir canım geceleri çok sıcak basıyor üstümü filan çok açıyorumBelki üşütmüşsündür canım sıcak tutmaya çalış kendini ya da
Birde koku yada ağrı olmaması da önemli. Öyleyse enfeksiyon olabilir Allah korusunSaol canım hiç böyle olmayınca korktum daha doğrusu akıntım olmuyordu yeni yeni başladı
Olabilir canım geceleri çok sıcak basıyor üstümü filan çok açıyorum
3. Hamilelik olunca benim daha erken cıktı göbekDi mi? 24 hafta civarı rahim göbek deliğinin üstüne çıkmış oluyormuş. Gerçekten 24 haftalıkken bir anda Kocaman dışarı çıkmıştı göbeğim
Emzirirken mümkün değil maalesef. Zaten evin işi yetiyor çocuk doğduktan sonra. Bir de spor yaparsak emmeyi bırakır. Yorgunluk durumunda salgılanan bir hormon sütün tadını acı yapıyormuş, bu da meme reddine sebep oluyormuş. İki yaşına gelsin, emmeyi bırakınca ben birkaç operasyon da düşünüyorum3
3. Hamilelik olunca benim daha erken cıktı göbekspor yapıp sıkılaşmak gerek aslında doğumdan sonra
Benim ilk çocuğum Haziran doğumluydu özellikle kırkı çıkana kadar öyle kısa kollu falan giydirilmiyor zaten çoğu zamanı uyuyor uyurken de uzun kol giydiriyorsun uzun kol ince pamuklu şeyler al şöyle bi yirmi gün falan olunca baktın geçmek istiyorsun alırsın internetten falan.ilk çocuğun mu bilmiyorum ama İnan kucağına alır almaz geçiyor bu kararsızlıklar annelik çok güzel yönettiriyor durumu insana,acil lazım olacaklar arasında değil kısa kollularUzun kollu filan var aslında tulum da var ama ben sıcaklar diye yarım kollu bişeyler mi alsam diye düşünüyorum ne bilim vallahi kararsız kaldım
Ben dahi bir haftam olacak girmemeyi düşünüyorum çünki aşısısız.Öyle mi? Dinlemedim bakanı. Doğru söylüyorsun. Onlar aşılıysa tabii ki ben girmem
Ben de şimdi yazmıştım. Sekizleri benden alıyorlar, çok şükür rahatladım. Onlar için de döneme başladıkları öğretmenle devam etmek iyi olurBenim ilk çocuğum Haziran doğumluydu özellikle kırkı çıkana kadar öyle kısa kollu falan giydirilmiyor zaten çoğu zamanı uyuyor uyurken de uzun kol giydiriyorsun uzun kol ince pamuklu şeyler al şöyle bi yirmi gün falan olunca baktın geçmek istiyorsun alırsın internetten falan.ilk çocuğun mu bilmiyorum ama İnan kucağına alır almaz geçiyor bu kararsızlıklar annelik çok güzel yönettiriyor durumu insana,acil lazım olacaklar arasında değil kısa kollular
Ben dahi bir haftam olacak girmemeyi düşünüyorum çünki aşısısız.
canım ben kızımı zorla sütten kestim. kızım 6 ayllıkken diyet ve sporla 24 kilo vermiştim bile. bence herkesde böyle olacak diye bir durum yok. sadece emzirirken insanın iştahı çok açık oluyor tek sorun olursa bu olur.Emzirirken mümkün değil maalesef. Zaten evin işi yetiyor çocuk doğduktan sonra. Bir de spor yaparsak emmeyi bırakır. Yorgunluk durumunda salgılanan bir hormon sütün tadını acı yapıyormuş, bu da meme reddine sebep oluyormuş. İki yaşına gelsin, emmeyi bırakınca ben birkaç operasyon da düşünüyorumCesaret edebilirsen memeleri toparlatma ve karın germe
Çok iyi hem de mantıklı olmuş kimse niye bana verildi de diyemez.zaten biz öğrencilerimizi düşünüyoruz her zaman bu tür şeyleri de idarenin yönetmesi en güzeliKızlar, müdürü aradım. 8.sınıfları benden alacaklar, bende 3 sınıf kalacak. İzne ayrıldığımda da üç sınıfı üç zümreme birer tane dağıtacaklar. Çok pratik oldu böyle. Haftaya zaten seminer başlıyor, ayarlamaları yapacağız. Çok şükür içim rahatladı. Yani içindeyken Canlı ders anlatmayacağım
Maşallah. Ben de 20 kilo vermiştim ama sadece emzirme sayesinde gitti kilolar. Çocuk ve yemek yapmakla ben tükeniyordum, spor yapmam mümkün değildi. Sizin bünye kuvvetli demek ki spor yapabilmişsiniz. Herkesin bünyesi farklı tabiicanım ben kızımı zorla sütten kestim. kızım 6 ayllıkken diyet ve sporla 24 kilo vermiştim bile. bence herkesde böyle olacak diye bir durum yok. sadece emzirirken insanın iştahı çok açık oluyor tek sorun olursa bu olur.
Evet sınava girecekler. Haftalardır için rahat değildi. Çok şükür çözüldüÇok iyi hem de mantıklı olmuş kimse niye bana verildi de diyemez.zaten biz öğrencilerimizi düşünüyoruz her zaman bu tür şeyleri de idarenin yönetmesi en güzeli