Benimde bi ara ağrıyordu geçti benim pompa çok iyiydi bozuldu gitti yenisi çok daha pahalıBenim pompa duruyor, kullanılır heralde. Göğüs pedi de lansinoh almıştım. Emzirme ürünlerinde başarılı gerçekten. Benim göğüslerim çok ağrımaya başladı. Kızımla oynarken acı çekiyorum şu an.
Hafta içleri olacak şekilde iki defada rapor alırsan sana yetişir aile hekiminden istersin hiç uğraşma gitmekle benceİşte onu da kimse istemiyor maalesef. Evden ders anlatıp ek ders alıyorlar. Okula gelip riske girmeyi kimse göze almıyor. Ekim ve kasımda da maske ve siperlik takarak girdim hamile hâlimle derslere.
Üç zümrem de ben istemem diyor. Böyle yaparlarsa müdür kendi istediği gibi dağıtır sınıfları.
Sorma ya bende aldım ilk zamanlar alınanlar çok önemliymiş sonra daha cok aldığın için fazla oluyor zaten su içsem yariyorgillerdenim şimdi araöğün yapınca o kadar acikmiyorum inşallah şeker cikmazEvet fazla almışsın canım. Yanlış anlama ben de kiloluyum hatta buradaki en yüksek kilo bendedir kesinama 1 kilo aldım. 2 ana öğün yiyorsun galiba. 3 ana öğün, 3 ara öğün yesen daha az acıkırsın. Menülerin çok güzel. Sadece sabah bir yumurta yeterli, yanına salata ekleyebilirsin
Uzun kollu filan var aslında tulum da var ama ben sıcaklar diye yarım kollu bişeyler mi alsam diye düşünüyorum ne bilim vallahi kararsız kaldımUzun kollu olması gaz sorunu açısındanda düşünürsek gerekli canım. Aynı şekilde sende hava sıcak diye kısa giyip çorapsız gezersen kolik bir çocukla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Hem haziranda hemen havalar ısınmaya bilir malum havalar belli değil. Benimkide aralık doğumluydu ama 5 yıl geçti pek birşeyi kalmadı yinede uzun kollu 2 3 takım alacağım en az.
Öyle mi? Dinlemedim bakanı. Doğru söylüyorsun. Onlar aşılıysa tabii ki ben girmemŞubat içerisinde aşı olacak dedi bakan öğretmenler için e biz olamayacağız da.En iyisi müdürüne anlat sen durumu dağıtsın istediği gibi,aşı olmadan haftalarca tam zamanlı çalışman çok riskli olur
Bizim arkadaş uzaktan derslere de girmedi idari izinli iken ama burda okuyorum ki girmen gerekiyor diyenler de varmış
Ama 8.sınıflara giriyorum. Bu yıl sınava girecekler. Dersleri boş geçer ben rapor alırsam. Ana branş öğretmeniyimHafta içleri olacak şekilde iki defada rapor alırsan sana yetişir aile hekiminden istersin hiç uğraşma gitmekle bence
24. Haftaya kadar detaylı bakıyorlar ondan sonra bakmıyorlarmış bebek büyüdüğü içinArkadaslar detaylı ultrason 22. Haftada olmak zorundami
Bende de oluyor. Bebek oraya sırtını mı dayadı, geriniyor mu acaba diye düşünüyorum ama yok kasılma gibi. Doktora soracağımBir de benim kasilmalarim oluyor sertleşiyor geriliyor durduk yere yalancı kasılmalar galiba
Yumurta benim midemi bulandırıyorEvet fazla almışsın canım. Yanlış anlama ben de kiloluyum hatta buradaki en yüksek kilo bendedir kesinama 1 kilo aldım. 2 ana öğün yiyorsun galiba. 3 ana öğün, 3 ara öğün yesen daha az acıkırsın. Menülerin çok güzel. Sadece sabah bir yumurta yeterli, yanına salata ekleyebilirsin
Bende de oluyor o internetten baktım rahim yukarı doğru çıkıyormuş ondan öyle kasılma oluyormuş normal doğum kasılması daha şiddetli oluyor 2 kere yaşadım korkmayınBende de oluyor. Bebek oraya sırtını mı dayadı, geriniyor mu acaba diye düşünüyorum ama yok kasılma gibi. Doktora soracağım
Hepimizde var ekmekle doyma alışkanlığı canım. İşte onun yerini salatayla doldurmamız lazım. 2 ince dilim tam buğday ekmeğini geçmemeye çalışYumurta benim midemi bulandırıyorekmekle bile zor yutuyorum hergün yiyemiyorum bi gün tost yapıp bugün yumurta yemeye çalışıyorum ekmeği çok yiyorum bende sanırım
Düzenli sık olması önemli benimde kızımda oluyordu hatta daha sert o yüzden pek önemsemedim ben deBende de oluyor. Bebek oraya sırtını mı dayadı, geriniyor mu acaba diye düşünüyorum ama yok kasılma gibi. Doktora soracağım
Di mi? 24 hafta civarı rahim göbek deliğinin üstüne çıkmış oluyormuş. Gerçekten 24 haftalıkken bir anda Kocaman dışarı çıkmıştı göbeğimBende de oluyor o internetten baktım rahim yukarı doğru çıkıyormuş ondan öyle kasılma oluyormuş normal doğum kasılması daha şiddetli oluyor 2 kere yaşadım korkmayın
Uzaktan eğitim istemiyorlar mı boş geçerse yazık ya aynenAma 8.sınıflara giriyorum. Bu yıl sınava girecekler. Dersleri boş geçer ben rapor alırsam. Ana branş öğretmeniyim
Insallah canım allah herkesin bebegini sağ saglim kucaģına almayı nasip etsinİnsallah birsey olmaz canim , etrafimda cok kisiye dr problem var dedi oyle ama bebekleri sapasaglm oldu sukur . ama ben sirf bu yüzden test yaptrmadm hamilelik boyunca sikinti yapmamak icin . rabbim hakkinda hayorlisini versin insallh seninde hepimiznde
İnsallah canımHiç moralini bozma canım ikili test sonucu daha önemliymiş üçlü ve dörtlü teste göre ayrıntılı testin tertemiz çıkar inşaallah
Yok. Raporlu olunca 5,6 ve 7.sınıflarıma da Canlı ders yapamıyorum. 27 saat dersim var. Hepsi boş geçiyor. O yüzden bu konu bu kadar canımı sıkıyorUzaktan eğitim istemiyorlar mı boş geçerse yazık ya aynen
İnşallah çözersiniz karışık olmuşYok. Raporlu olunca 5,6 ve 7.sınıflarıma da Canlı ders yapamıyorum. 27 saat dersim var. Hepsi boş geçiyor. O yüzden bu konu bu kadar canımı sıkıyor