2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde bi ara ağrıyordu geçti benim pompa çok iyiydi bozuldu gitti yenisi çok daha pahalı

Hafta içleri olacak şekilde iki defada rapor alırsan sana yetişir aile hekiminden istersin hiç uğraşma gitmekle bence

Sorma ya bende aldım ilk zamanlar alınanlar çok önemliymiş sonra daha cok aldığın için fazla oluyor zaten su içsem yariyorgillerdenim şimdi araöğün yapınca o kadar acikmiyorum inşallah şeker cikmaz

Bir de benim kasilmalarim oluyor sertleşiyor geriliyor durduk yere yalancı kasılmalar galiba

Uzun kollu filan var aslında tulum da var ama ben sıcaklar diye yarım kollu bişeyler mi alsam diye düşünüyorum ne bilim vallahi kararsız kaldım

Öyle mi? Dinlemedim bakanı. Doğru söylüyorsun. Onlar aşılıysa tabii ki ben girmem

Hafta içleri olacak şekilde iki defada rapor alırsan sana yetişir aile hekiminden istersin hiç uğraşma gitmekle bence
Ama 8.sınıflara giriyorum. Bu yıl sınava girecekler. Dersleri boş geçer ben rapor alırsam. Ana branş öğretmeniyim

Yumurta benim midemi bulandırıyor ekmekle bile zor yutuyorum hergün yiyemiyorum bi gün tost yapıp bugün yumurta yemeye çalışıyorum ekmeği çok yiyorum bende sanırım

Bende de oluyor. Bebek oraya sırtını mı dayadı, geriniyor mu acaba diye düşünüyorum ama yok kasılma gibi. Doktora soracağım
Bende de oluyor o internetten baktım rahim yukarı doğru çıkıyormuş ondan öyle kasılma oluyormuş normal doğum kasılması daha şiddetli oluyor 2 kere yaşadım korkmayın

Yumurta benim midemi bulandırıyor ekmekle bile zor yutuyorum hergün yiyemiyorum bi gün tost yapıp bugün yumurta yemeye çalışıyorum ekmeği çok yiyorum bende sanırım
Hepimizde var ekmekle doyma alışkanlığı canım. İşte onun yerini salatayla doldurmamız lazım. 2 ince dilim tam buğday ekmeğini geçmemeye çalış

Bende de oluyor o internetten baktım rahim yukarı doğru çıkıyormuş ondan öyle kasılma oluyormuş normal doğum kasılması daha şiddetli oluyor 2 kere yaşadım korkmayın
Di mi? 24 hafta civarı rahim göbek deliğinin üstüne çıkmış oluyormuş. Gerçekten 24 haftalıkken bir anda Kocaman dışarı çıkmıştı göbeğim

Insallah canım allah herkesin bebegini sağ saglim kucaģına almayı nasip etsin

Kızlar ben koca marul demetinin tamamını iyice yıkıyorum, beze serip kurutuyorum. İçine kağıt mendil koyarak buzdolabı poşetiyle dolaba kaldırıyorum. Bir haftadan fazla dayanıyor. Her yemeğin yanına marul doğruyorum. Üstüne bazen havuç rendeliyorum. Bazen zeytin koyuyorum. Her yemeğim yanında doymamı sağlıyor. Yoksa ekmeksiz doyamam açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…