- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Çok güzelmiş, bayıldımWellgro Ahşap Kelebek Beşik - Sallanır Bebek Beşiği
https://www.hepsiburada.com/wellgro...r-bebek-besigi-p-HBV00000XWREG?magaza=Webyeni
Bu nasil acaba ilk aylar için alasım var
Yaa onu hiç düşünmemiştim bende küçücük bebek kocaman yataklarda yatıyor diye üzülüyorumÇok güzelmiş, bayıldımBende de böyle bir beşik var. Benim kız kollarını dümdüz iki yana açıp yatıyordu. Beşiğin eni dar olduğu için kollarını açamıyordu, elleri havada kalıyordu. Elleri havada kalıyor diye acıdım, iki aylıkken park yatak aldım Aman ben de çok empati kuruyorum ya. Bunda dört aylık olana kadar yatar bence
Canım ben temizliği bir hafta öncesinden yaptırmıştım ama şimdi virüs yüzünden temizlikçi bulamıyorsun ara ara zor buldum hafta içi gelecek herzaman gelen kadın başka işe girmiş bebek alışverişini yıkanıp dolabına bir ay önce hazır etsen iyi olur bazen erken doğabiliyorlarArkadaşlar benimde bir sorum olacaktı
1-Doğum öncesi büyük temizliği kaçıncı ayınızda yaptınız ya da yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyorsunuz?
2-Bütün alışverişi ne zaman tamam edip ,bebişin bütün kıyafetlerini yıkayıp,dolabına kaçıncı ayınızda yerleştirdiniz yada yerleştireceksiniz?
Tecrübeli ve benim gibi tecrübesiz anne adayları cevaplarınızı bekliyorum
Anne karnında daracık yerden çıkmış, rahat rahat yatsın diye düşündüm ama şu an olsa almazdım. Kusarsa diye hep yan yatırıyordum zaten. Hatta bu paylaştığının fiyatı da çok uygun. Belki ben de alırımYaa onu hiç düşünmemiştim bende küçücük bebek kocaman yataklarda yatıyor diye üzülüyorum
Bende sepet alicam beşik haricinde yatağın yanına koyarım oturma odasına taşınır fotosunu göstereyimAnne karnında daracık yerden çıkmış, rahat rahat yatsın diye düşündüm ama şu an olsa almazdım. Kusarsa diye hep yan yatırıyordum zaten. Hatta bu paylaştığının fiyatı da çok uygun. Belki ben de alırım
Bu seti alicam mama sandalyesi hariçAnne karnında daracık yerden çıkmış, rahat rahat yatsın diye düşündüm ama şu an olsa almazdım. Kusarsa diye hep yan yatırıyordum zaten. Hatta bu paylaştığının fiyatı da çok uygun. Belki ben de alırım
Aynen bunu alacam ben kaç aydır bakıyorum keşke alsaydım 340 dı şimdi 380 390 olmuş son atlar alırız diye bekliyorum ama ay dan aya da, herseye zam geliyorJoell 1730 Alüminyum Katlanır Anne Yanı Bebek Sepeti Beşik
https://www.hepsiburada.com/joell-1...ti-besik-p-HBV00000WCW0L?magaza=uygun+tedarik bu da var park yatak bakanlar vardı ilk aylar idare eder sonra başka beşik kullanmak için yeterli
Benim Aldığım kadın 6 gün gittiği için Tedirgin oldum onun içine almıyorum Ama mecbur Nisan'da alacağım bebekten sonra da Düzenli devam ederiz Zaten Martın sonuna kadar aşıları Çoğunu yapabilirler se doğuma bir şey kalmaz inşallah Artık Temizlik zor oluyorCanım ben temizliği bir hafta öncesinden yaptırmıştım ama şimdi virüs yüzünden temizlikçi bulamıyorsun ara ara zor buldum hafta içi gelecek herzaman gelen kadın başka işe girmiş bebek alışverişini yıkanıp dolabına bir ay önce hazır etsen iyi olur bazen erken doğabiliyorlar
Aynen 320 idi erken diye almamıstım fiyatı ne ara arttıAynen bunu alacam ben kaç aydır bakıyorum keşke alsaydım 340 dı şimdi 380 390 olmuş son atlar alırız diye bekliyorum ama ay dan aya da, herseye zam geliyor
Çok yorum okudum ama çok memnun üstüne de reflü yastığı koyarım ilk aylar yatar odadan odaya, taşırım Bi bebek arabası Bi park yatak bide bu nu 3 aydır bakıyorum çok pişman oldum almadığıma hayırlısı artık alırım şubat indirimi herkes yapmış az çok e bebek civil babymall listeyi alırız artıkAynen 320 idi erken diye almamıstım fiyatı ne ara arttı
Aynen diğerlerinden pek farkı yok gibi.bizim park yatak bir de ahşap beşik var büyük o yüzden emin olamadım şimdi. böyle bir şeyde iyi olur yer kaplamaz baby plus var anne yanı indirime girecek ebebek markası bir de ona bakayım dedim gerçi o biraz daha büyük bunlara göre.Çok yorum okudum ama çok memnun üstüne de reflü yastığı koyarım ilk aylar yatar odadan odaya, taşırım Bi bebek arabası Bi park yatak bide bu nu 3 aydır bakıyorum çok pişman oldum almadığıma hayırlısı artık alırım şubat indirimi herkes yapmış az çok e bebek civil babymall listeyi alırız artık
Ona bende bakayımAynen diğerlerinden pek farkı yok gibi.bizim park yatak bir de ahşap beşik var büyük o yüzden emin olamadım şimdi. böyle bir şeyde iyi olur yer kaplamaz baby plus var anne yanı indirime girecek ebebek markası bir de ona bakayım dedim gerçi o biraz daha büyük bunlara göre.
Hiç yoktan alacaksan bence daha güzel biraz büyükte. Ayaklanıncaya kadar yatarOna bende bakayım
Prima pure serisine baya indirim yapmıslarKızlar e bebek şubat indirimi prima premium care 1 e baktım 10 TL indirim var zaten 70 adet i 70 TL ye diğer İnternet sitelerin de var alıp 3 paket alacak tım gerek yok şubat ta almaya evde biriktir meye ..bakslım diğer ürünlerin de nadıl olur
Evet yerde kaplamaz yan yatıyorlar çoğu zaman zaten.Anne karnında daracık yerden çıkmış, rahat rahat yatsın diye düşündüm ama şu an olsa almazdım. Kusarsa diye hep yan yatırıyordum zaten. Hatta bu paylaştığının fiyatı da çok uygun. Belki ben de alırım
Onu farkedersin akıntı gibi değil idrar gibi su gibi oluyor akıntı normal benim bazen beyaz bazen sarı olur ama o yapışkan oluyor diğeri su gibi oluyor birde kokusu oluyor amniyotik suyun sızıntı olsa devamlı gelir az bi akıp durmazYok mu bu akıntıyı yaşayan
Katlanır olması çok iyiymiş. Görüntüsü küçük gibi geldi canım. 7.aydan sonra tutunup kalkma başlıyor. 7.aya kadar yatabilir miBu seti alicam mama sandalyesi hariç