- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Benim de var ama ben idrar kaçırıyorum az. İlkinde de yaşamıştım maalesef doğuma kadar. Günde beş çamaşır değiştiriyorum. Günlük ped mantar yapar diye kullanamıyorumYok mu bu akıntıyı yaşayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de var ama ben idrar kaçırıyorum az. İlkinde de yaşamıştım maalesef doğuma kadar. Günde beş çamaşır değiştiriyorum. Günlük ped mantar yapar diye kullanamıyorumYok mu bu akıntıyı yaşayan
Yatabilir sayfasında videolari var katlanır olmasi süper arabaya koy yanında tasi reflu ayarida var sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğimli yatabiliyor bebekKatlanır olması çok iyiymiş. Görüntüsü küçük gibi geldi canım. 7.aydan sonra tutunup kalkma başlıyor. 7.aya kadar yatabilir mi
Aynen ben birde 11. Kattayım camları şuan silmek güç ondan şuan almak zorundayım eşimde çıksın istemiyorum o yardım eder sağolsun ama yüksek kat sıkıntıBenim Aldığım kadın 6 gün gittiği için Tedirgin oldum onun içine almıyorum Ama mecbur Nisan'da alacağım bebekten sonra da Düzenli devam ederiz Zaten Martın sonuna kadar aşıları Çoğunu yapabilirler se doğuma bir şey kalmaz inşallah Artık Temizlik zor oluyor
Bende çok sık wcye gidiyorum acaba bende mi idrar kaçırıyorum kiBenim de var ama ben idrar kaçırıyorum az. İlkinde de yaşamıştım maalesef doğuma kadar. Günde beş çamaşır değiştiriyorum. Günlük ped mantar yapar diye kullanamıyorum
Onu farkedersin akıntı gibi değil idrar gibi su gibi oluyor akıntı normal benim bazen beyaz bazen sarı olur ama o yapışkan oluyor diğeri su gibi oluyor birde kokusu oluyor amniyotik suyun sızıntı olsa devamlı gelir az bi akıp durmaz
Benim yatarken ya da otururken olmuyor. Ayakta iş yaparken bir damla da olsa ıslanıyor çamaşır. Hemen değiştiriyorum. Kontrolünüz yakın değilse doktora mesaj atıp sorun benceBende çok sık wcye gidiyorum acaba bende mi idrar kaçırıyorum ki
Bende de oluyor bi sıkıntı cıkmadı gebelikte normalBende çok sık wcye gidiyorum acaba bende mi idrar kaçırıyorum ki
Tamam teşekkürler yarın gidicem nasipseBenim yatarken ya da otururken olmuyor. Ayakta iş yaparken bir damla da olsa ıslanıyor çamaşır. Hemen değiştiriyorum. Kontrolünüz yakın değilse doktora mesaj atıp sorun bence
Idrar oldugunu nasil anliyorsun cnm ben ayiptir soylemesi bazen tuvalete gidip ihtiyacimi gordukten sonra ayaga kalkinca bi damla fln geliyor .. niyeyse acaba arada oluyor bu sekildeBenim yatarken ya da otururken olmuyor. Ayakta iş yaparken bir damla da olsa ıslanıyor çamaşır. Hemen değiştiriyorum. Kontrolünüz yakın değilse doktora mesaj atıp sorun bence
Benimde oluyor bu ikinci bebegim ilkinde olmuyordu. Doktora sormayi düsünüyorum ama benim muayeneme daha vakit var.Kızlar selam 20 haftalık hamileyim ara ara seffaf akıntım oluyor bebeğin suyu olmasından endişeliyim
Sorun olacağını sanmıyorum akıntı normal rengi farklı olursa sıkıntı kahve veya kırmızı olursa sorun vardır demek bebek suyu öyle az az gelmez yırtık varsa kesede çamaşırı ıslatacak kadar gelir 3.gebeligimYine de doktora gitmeliyim sizce ? Kokusu yok baktım da kokusuz şeffaf akıntı . İlk gebeliğim korktum biraz açıkçası
Benimde öyle hapşırıp öksürür ken kusarken oluyor kegel diye egsersiz var ondan yapmak lazım idrar kesesinin kaslarda gevşeme oluyor ondan öyle rahim baskısı var birdeIdrar oldugunu nasil anliyorsun cnm ben ayiptir soylemesi bazen tuvalete gidip ihtiyacimi gordukten sonra ayaga kalkinca bi damla fln geliyor .. niyeyse acaba arada oluyor bu sekilde
Evet bende boyle okumustum :) o nedenle bol bol egzersiz hem simdi hemde dogumdan sonra yapilmasi gerekiyormusHamilelikte idrar kacirma neden olur?
Hamilelikte idrar kaçırmanın bir başka sebebi de hamilelik sırasında salgılanan progesteron hormonudur. Progesteron hormonunun artışıyla idrar yolu ve mesane arasındaki sfinkter kası gevşer ve idrar tutamama durumu meydana gelebilir
Hayirli guzel haberle gel canimBugün doktora gidicem kızlar haber veririm
idrar kacirma bendede oluyor malesef tuvaletim gelir gelmez gitmem gerekiyor yoksa hepsini salabilirim birde yaptiktan sonra cikmadan lavobodan kaciyor sanki hepsi bitmeden kalkmis gibi egzersiz i bende deneyim ins fayda gorurum kizimdada boyle olmusdum onda gulmeye bile gelmeden saliyordumEvet bende boyle okumustum :) o nedenle bol bol egzersiz hem simdi hemde dogumdan sonra yapilmasi gerekiyormus
Ve aleykum selam cumleten guzel haftalarimiz olsun canimSelam kızlar
Herkese sağlıklı güzel haftalar diliyorum