2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
aşırı yüksek bi değer deil stres yapma stres de yükseltir değerini. çabuk kontrol altına alınır sakin ol
Değil evet doktorum biraz umursamaz davrandı sanki ya da bana öyle geldi. Ilaç vermezse farklı doktora gidicem.

Benim tiroidim 3.3 çıkmış bugün ilaç verecek doktor inşallah. Ilk bebeğimde 1.26ydi bunda niye yüksek bilmiyorum . Çok da tedirginim
Benim gebelik öncesi 0.0800 lerdi doktor çok düşük sıkıntı dedi pandiminden dolayı tedaviyi yarım bıraktım

Benim gebelik öncesi 0.0800 lerdi doktor çok düşük sıkıntı dedi pandiminden dolayı tedaviyi yarım bıraktım
Ben ilk bebeğimde tiroid sorunu yaşamadığım icn bilgim yoktu ama bunda biraz araştırdım 2 civarı olmalıymış standardı.

Değil evet doktorum biraz umursamaz davrandı sanki ya da bana öyle geldi. Ilaç vermezse farklı doktora gidicem.
bi de dahiliye/endokrinoloji dr una git istersen ztn her türlü o karar verck ilaca ve miktarına

9 aya kadar insan hep diken üzerinde olur hep dedirkin korku
Orası öyle ben doğum başladı sancılar bellirli saniyelerde geliyor ama için korkuyor acaba bir şey mi oldu diye erkenden hastaneye gittim ama sindirimde sonuna kadar evde beklerim diyorum ama gel gör bakalım o zamanda aynı olacaktır

Benim tiroidim 3.3 çıkmış bugün ilaç verecek doktor inşallah. Ilk bebeğimde 1.26ydi bunda niye yüksek bilmiyorum . Çok da tedirginim
Benimde oğlumda 4 tu ilaç kullandım doğumdan sonra tahlil verdimnormale dönmüş hamilelikte olabilir dedi doktor

Ben de henüz doktora gitmedim. Siz bebek ve kalp atışı için doktora ne zaman gittiniz? 4+5im 6 haftada gitmeyi düşünüyorum

Şimdiden böyleysem sonrasını hiç düşünemiyorum, ben Bi doktora gözükümde içim rahat olsun

Ne zaman kullanmaya başladın canım? Kaçıncı haftada
Hafta hatırlamıyorum ama ilk kanda sonuçlar öyle çıkınca doktor endokrine gönderdi hemen başladım. Ilaç kullanmazsan yani normal değerlerde olmazsa bebeğin beyin gelişimi en çok etkileniyor o yüzden hiç sıkıntı yok ilaç kullan derlerse mutlaka kullan

Şimdiden böyleysem sonrasını hiç düşünemiyorum, ben Bi doktora gözükümde içim rahat olsun
Mutlaka için nerede kimde rahatsa kime inanıp kime güveniyorsan ona git hamilelikbu zaten hormonlar tavan

Canım geldim doktordan verdi ilacımı 25mg euthroyrox diye bi ilaç. Keseyi de gördük şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…