2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bana da 25mg vermiş 10gun sorna tekrar bakalım dedj
İyi canim bence geçmiş olsun hemen toparlarsin ben hipotiroidim var ilk hamileliğimde de vardi sikinti olmadi sen de meraklanma normal sinirlara insin bir problem olmaz ben hala 75 devam ettirdi hemen 100 e geçmedi diye endişelendim. sadece iki gün 100 iç dedi inş toparlar zaman lazim olmadi bi daha baktiririm ben de

İyi canim bence geçmiş olsun hemen toparlarsin ben hipotiroidim var ilk hamileliğimde de vardi sikinti olmadi sen de meraklanma normal sinirlara insin bir problem olmaz ben hala 75 devam ettirdi hemen 100 e geçmedi diye endişelendim. sadece iki gün 100 iç dedi inş toparlar zaman lazim olmadi bi daha baktiririm ben de
Sağol canim sana da geçmiş olsun. Bir sıkıntı olmadan geçiririz bu hamileliği ınsalalh

Değil evet doktorum biraz umursamaz davrandı sanki ya da bana öyle geldi. Ilaç vermezse farklı doktora gidicem.
benim tsh 3.24 çıktı tiroit ilacı içiyorum ben haşimatoyum 25 mg hafta içi 1 haftasonu yarım kırıp içiyorum salı kontrolum var kan vercem bakalım düştümü ona göre doz ayarlıcam istediğin doktoru bulamıyosun bu tsh için sürekli kan verip kontrol etmek gerek özellikle ilk 3 ay sonrasında bebek kendi tiroidini kullanıyo 2 3 haftada bir aile hekiminde kan verip kontrol altında tutmak gerek

Kızlar benim bat 13-14 ekim olması gerekiyor. Sat da 14 eylüldü.27 si yumurtlama günümdü. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok belli ediyor kendini belirti olabilirmi acaba.. yoksa erken değilmi ya kasık ağrısı göğüs hasasiyeti gibi durumlar için

Son düzenleme:
Kızlar doktor bana hiç et kesinlikle elleme dedi ben unutup şimdi köfte yoğurdum çok canım sıkkın suan neden et elleme demişti bir sıkıntı olur mu offfff

Kızlar doktor bana hiç et kesinlikle elleme dedi ben unutup şimdi köfte yoğurdum çok canım sıkkın suan neden et elleme demişti bir sıkıntı olur mu offfff
Olmaz merak etme guzelce yika ellerini..

Kızlar benim bat 13-14 ekim olması gerekiyor. Sat da 14 eylüldü.27 si yumurtlama günümdü. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok belli ediyor kendini belirti olabilirmi acaba.. yoksa erken değilmi ya kasık ağrısı göğüs hasasiyeti gibi durumlar için

Merhaba canım benim de tarihlerim seninle aynı ve inanılmaz göğüs hassasiyetim var artık damarlarım görünüyor sanki. Çok az ara ara da kasıklarıma bıçak batıyor sanki. İlk denemem olduğu için açıkçası ben de pek bilmiyorum ama bu kadar erken belli eder mi ki kendini ?

Şu an 33 aylık kızım
benim kizim da 34 aylik
etten geçen bakteriler bebeğe zarar verebiliyormuş tabi bu eskiden daha çokmuş şimdilerde o kadar değildir ama. Eti çiğ yememek ve dokunmamak lazım.

X