MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Ay evet ya hepsini etiketlicemAynı haftada olanlar var ama girmiyor niyeyse yaBiliyodum oradan cikaracagini
İsim almıstım degistrym dedm ne olur ne olmaz
Siz yeni yıl hediyesi gibi alacaksınız güzel haberleri de ondan31 ine olan varda 30 una yokmuş demekki
Aynen canım. Benim 31 ine ondan yazmadım31 ine olan varda 30 una yokmuş demekki
Facebook ta da Olabilir aslında da sitenin bundan haberi olursa bizi banlarlarKızlar bizde whatsapp veya instagram grubu oluştursak daha rahat olmaz mı sizce de
Benm doğum sancım tuttuğunda dusa girdim sancı sırasında inanılmaz sancıyı alıyor suEvet coook rahat oluyomus ama kasilmalari hissetmiyomussun suyun icinde
Daha önce yapanlar olmuşya ondan dedimFacebook ta da Olabilir aslında da sitenin bundan haberi olursa bizi banlarlar
O zaman bana uyarDaha önce yapanlar olmuşya ondan dedim
Adamı nereye gitse takip ediyim gölge gibi peşinde dolanayımSen kayınpederine bak bence canım en garanti çözüm o
Merakla bekliyoruzzO zaman bana uyarGrubu kim kuracak, Katılımcılar falan nasıl eklenicek ??? Bakalım diğerlerinden de ses çıkıcak mı ?
Evet cook iyimis su bunun sonucunda bende suda dogum yapcam evde allahim nasib ederseBenm doğum sancım tuttuğunda dusa girdim sancı sırasında inanılmaz sancıyı alıyor su
Ne güzel hep merak etmişimdir suda doğumu ama hepte çekinmişimdir ama nasip olmadı olmayacakta hadi inşallah sana nasiptir tatlımEvet cook iyimis su bunun sonucunda bende suda dogum yapcam evde allahim nasib ederse
Ne çıkmıştı riskKızlar merhaba ben doktorumdan memmun olmadığım için başka bir doktora gitmiştim ikili testimin sonucu görmek istedi diğer doktor düşük risk demişti sonuca. Bu doktor hcg değerini yüksek buldu ve dörtlü tarama testi istedi çok tedirginim
Ne güzel hep merak etmişimdir suda doğumu ama hepte çekinmişimdir ama nasip olmadı olmayacakta hadi inşallah sana nasiptir tatlım
Biri özelden kurup herkesi eklicek. Önceki gruplarımız bu şekilde olmustu.O zaman bana uyarGrubu kim kuracak, Katılımcılar falan nasıl eklenicek ??? Bakalım diğerlerinden de ses çıkıcak mı ?
Bende kurabilirim. Bebelerimiz doğunca da foto falan açısından çok iyi olur bence. Tabi burayı da bırakmayız buradan tanıştık sonuçtaBiri özelden kurup herkesi eklicek. Önceki gruplarımız bu şekilde olmustu.
Biri özelden kurup herkesi eklicek. Önceki gruplarımız bu şekilde olmustu.
Kesintisiz uykuya bende hasretimAy valla biri benim kafamı kaldıramıyorum sabahları ilk önce bir 8 gibi uyanıyorum boş boş bakıp geri uyuyorum sonra saat 12 ye kadar kesik kesik uyuyorum ama hiçbir şekilde yataktan kalkamıyorum bir hoş oluyorum böyle uykumu da alamıyormuşum gibi oluyor daha çok sinirleniyorum
Yaa neden.ama...Bende doğum tarihinden şüphelenmedim değil:))Bglm canım
Ben hcg testine göre yorumlandigini bilmiyordum.gönlünü ferah tut.cnm senKızlar merhaba ben doktorumdan memmun olmadığım için başka bir doktora gitmiştim ikili testimin sonucu görmek istedi diğer doktor düşük risk demişti sonuca. Bu doktor hcg değerini yüksek buldu ve dörtlü tarama testi istedi çok tedirginim