Aman 2. tecrübeliyiz haftaları napalım dermişimAy evet ya hepsini etiketlicem
Ben değıştirmem akıllara böyle kazındım çünkü
Ama ben bglm isminin yokluğuna nasıl alışcam şimdi,bu yeni isme nasıl alışcam
Tamam da rakamsal bir deger yazmasi lazim elinizde yok mu sonuç?Düşük risk diyor kombine riske
O zaman herkes birinin özele mesela senin olabilir no yazsin grubu kurGruba katılabilirim kurabilirim de
Resmen yarisirsiniz bu konudaAy benden beter çıktı valla
Tutmuyomus Allah tanBu tam tersi canım heralde buralarda coğu tuttu ama gobek deliği aşağı oğlan yukarı kız
Ay hadi güzel haberlerle gel inşallahGünaydın ben bugun hastaneye gidicem devlet cinsiyet söylemez o yüzden heyecanlanmiyorum hiç ama bebeğim iyi mi değil mi onu görmek istedim . Allahım korusun onları niyese korkuyorum ,ya bişey olduysa diye. ilk kizimda hiç böyle düşünmemiştim 23 yaşındaydım herhalde acemilikten mi ne şimdi daha bi düşünüyorum. Allaha emanetlerkıpır kıpır hallerini gorup kalp atışını duyarım inşAllah yine
Benim 31 inde ama dayanamayıp 30 unda gidebilirim30 Aralık ta randevusu olan var mi benden başka acaba
Kimse şu an bişey demezse bişey olmaz sanirim yaTamam ama inşallah beni atmazlar burdan:))
Konu sahibi olarak bunu yapmak bana düşüyor sanırım
Ben kesin Mayısın sonunda doğururum zatenAman 2. tecrübeliyiz haftaları napalım dermişim
Ben de ona hic alisamadim ya
Aynen canım. Vhatsaptan grup kur o zaman sen. Katılmak isteyen sana nosunu atsınGruba katılabilirim kurabilirim de
Yok yok atmazlar... vhatsap grubu karışırsa yine buraya dönerizTamam ama inşallah beni atmazlar burdan:))
isimlerimiz ve resimlerimiz olacağı için karışmaz bence hem tanımış oluruz birbirimiziYok yok atmazlar... vhatsap grubu karışırsa yine buraya döneriz
Hiç öyle bi şikayetim olmadiKızlar sizlerin de bacak agriniz oluyor mu 14+4 deyim bacaklarım çok ağrıyor benim
Ben 30 una mi gitsem diye düşünürken senin yazdığın mesajı gördüm ona güldüm bu bi mesaj ela 30 una git diye
Etiketleyecegim zaman cok zorlancamBglm canım
Çok mantıklıBanlanan yeni isimle tekrar gelir ne ölçek
30 unu bekleyen 1 gün daha bekler ya bişey olmazBen 30 una mi gitsem diye düşünürken senin yazdığın mesajı gördüm ona güldüm bu bi mesaj ela 30 una git diye
Etiketleyecegim zaman cok zorlancamBglm ye alışmıştim ne güzel
Çok mantıklı
Evet ona yazıyoruz ama henüz birşey yokKurdunuz mu grubu ? ceylin1907 ye mi yazıyoruz?