- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
İnşallahh canım ben de görmedim ama doktor kese ve kalp ıkısı ne bırlıkte bakıcak o yuzden beklıyorumhenüz keseyi görmedim inş her şey sağlıklı ilerler dua edin kızlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh canım ben de görmedim ama doktor kese ve kalp ıkısı ne bırlıkte bakıcak o yuzden beklıyorumhenüz keseyi görmedim inş her şey sağlıklı ilerler dua edin kızlar:)
Aramızda bir gün var senınle canm pazartesi benım 1161 cıkmıstı, senınkı büyük ihtimalle geç döllenme 3 4 gun gecMerhaba bende haziran annesi olacağım inşallah
SAT: 07.09.2020
haftaya doktora gideceğiz kaç haftalık hamileyim arkadaşlar beta hcg pazartesi 12 ekimde 225 cıktı nasıl sizce bilen varmı:/
Kuzum benım bu zamana kadar herseye alttan baktılar zararlı bişey olsa neden baksın doktorlar, Vajinal muayene daha net ve garantı..Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Tesekkur ederim cnmKuzum benım bu zamana kadar herseye alttan baktılar zararlı bişey olsa neden baksın doktorlar, Vajinal muayene daha net ve garantı..
Sen doktoruna guvenTesekkur ederim cnm
Allah yardimcin olsun oglana üzüldüm maske vs takarak birseyler hazirlamaya calissanizMerhaba kizlar bulantilar ne alemde ben cok fenayım oglumda 22 hafta sürmüştü resmen ölmüştüm bunda da ayni azim burnumda kusamiyorumda afedersiniz ama böyle bir bulantı yok oğlum iki yasinda cok aktif bir çocuk resmen agliyorum ona da bakamıyorum aç kaliyor yavrum yemek die agliyor ama ben mutfağa giremiyorum buz dolabını açtığımda resmen ögürüyorum ne yapacağım ben ya
Benimde 2 kizlarim var 4 yasinda ve 1,5 yasinda ..cnm cocuk ac kalmasin lutfen biliyorum cok zor ama ona hizli bsieyler hazirlamaya calis.. daha gelisim caginda yavrunuzMerhaba kizlar bulantilar ne alemde ben cok fenayım oglumda 22 hafta sürmüştü resmen ölmüştüm bunda da ayni azim burnumda kusamiyorumda afedersiniz ama böyle bir bulantı yok oğlum iki yasinda cok aktif bir çocuk resmen agliyorum ona da bakamıyorum aç kaliyor yavrum yemek die agliyor ama ben mutfağa giremiyorum buz dolabını açtığımda resmen ögürüyorum ne yapacağım ben ya
Solsun alt komşum geliyor yardim ediyor o benden başka kimseden yemiyor cok zor ins cabuk gecer gerçekten çok zorAllah yardimcin olsun oglana üzüldüm maske vs takarak birseyler hazirlamaya calissaniz
10 yaşında da kizim var birde evet hazırlıyorum ama cok zor yemek kokusuna dayanamıyorum hızlı birseyler derken genel ağırlık sulu yemekler yer aparatı seyler pek yemiyor cnm elimden geldiği kadar hazirliyorum ama rabbim yardım et kokular dolap ozellikle beni öldürüyorBenimde 2 kizlarim var 4 yasinda ve 1,5 yasinda ..cnm cocuk ac kalmasin lutfen biliyorum cok zor ama ona hizli bsieyler hazirlamaya calis.. daha gelisim caginda yavrunuz
Kızımda da hep buzdolabı kokardı bana. Başkası açsa bile kokusu bana gelirdi mahvolurdum.Merhaba kizlar bulantilar ne alemde ben cok fenayım oglumda 22 hafta sürmüştü resmen ölmüştüm bunda da ayni azim burnumda kusamiyorumda afedersiniz ama böyle bir bulantı yok oğlum iki yasinda cok aktif bir çocuk resmen agliyorum ona da bakamıyorum aç kaliyor yavrum yemek die agliyor ama ben mutfağa giremiyorum buz dolabını açtığımda resmen ögürüyorum ne yapacağım ben ya
Cok iyi anliyorum seni.. ben hic bir hamileligimde mide bulantisi yasamam , o yuzden boyle bi skntm10 yaşında da kizim var birde evet hazırlıyorum ama cok zor yemek kokusuna dayanamıyorum hızlı birseyler derken genel ağırlık sulu yemekler yer aparatı seyler pek yemiyor cnm elimden geldiği kadar hazirliyorum ama rabbim yardım et kokular dolap ozellikle beni öldürüyor
Merhaba kizlar bulantilar ne alemde ben cok fenayım oglumda 22 hafta sürmüştü resmen ölmüştüm bunda da ayni azim burnumda kusamiyorumda afedersiniz ama böyle bir bulantı yok oğlum iki yasinda cok aktif bir çocuk resmen agliyorum ona da bakamıyorum aç kaliyor yavrum yemek die agliyor ama ben mutfağa giremiyorum buz dolabını açtığımda resmen ögürüyorum ne yapacağım ben ya
[/QUOTE
Çubuk kraker ye patates haşla onu ye limon da iyi geliyor ama kusup kurtulmak istiyorum diyorsan tuzlu su iç anında kusarsın
Ins cnm esim yemek konusundan hic anlamaz pek kabiliyeti yok ben zar zor hayır etmeye çalışıyorum bir an önce gecer ins tek isteğim buKızımda da hep buzdolabı kokardı bana. Başkası açsa bile kokusu bana gelirdi mahvolurdum.
Kök zencefil al çayını yap canım. Gün-de 1 fincan içmek yeterli. Miden bulandıkça yudum yudum al iyi gelecek inşallah. Veya ağzına limon damlat o da iyi gelir. Oğluna eşin akşamdan yapsın sende gündüzden isit yedir bence.
Ay masallah sana keske bende öyle olsamCok iyi anliyorum seni.. ben hic bir hamileligimde mide bulantisi yasamam , o yuzden boyle bi skntm
Pek olmadi Allah yaridmciniz olsun cnm insallah gecer bi an once
Yaa canimmm tesekkur ederim ben de seni duamdan eksik etmiorm inanUzaktan takip ediyorum grubu.. tebrik ederim sağlıkla kucagına al inşallah.
Tabiki normal dr bakana kadar benimde hiç akıntı lekelenme yoktu dr keseyi gördü akşamına oldu leke bakalım suanlik gelen birşey yok inşallah gelmezdeBende sıfır leke sıfır akıntı.peki benimki normal mi