2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah 😍
SAT: 07.09.2020
haftaya doktora gideceğiz kaç haftalık hamileyim arkadaşlar beta hcg pazartesi 12 ekimde 225 cıktı nasıl sizce bilen varmı:/
Aramızda bir gün var senınle canm pazartesi benım 1161 cıkmıstı, senınkı büyük ihtimalle geç döllenme ☺️ 3 4 gun gec 😇🤗

Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Kuzum benım bu zamana kadar herseye alttan baktılar 🙈zararlı bişey olsa neden baksın doktorlar, Vajinal muayene daha net ve garantı..

Merhaba kizlar bulantilar ne alemde ben cok fenayım oglumda 22 hafta sürmüştü resmen ölmüştüm bunda da ayni azim burnumda kusamiyorumda afedersiniz ama böyle bir bulantı yok oğlum iki yasinda cok aktif bir çocuk resmen agliyorum ona da bakamıyorum aç kaliyor yavrum yemek die agliyor ama ben mutfağa giremiyorum buz dolabını açtığımda resmen ögürüyorum ne yapacağım ben ya 😭

Merhaba kizlar bulantilar ne alemde ben cok fenayım oglumda 22 hafta sürmüştü resmen ölmüştüm bunda da ayni azim burnumda kusamiyorumda afedersiniz ama böyle bir bulantı yok oğlum iki yasinda cok aktif bir çocuk resmen agliyorum ona da bakamıyorum aç kaliyor yavrum yemek die agliyor ama ben mutfağa giremiyorum buz dolabını açtığımda resmen ögürüyorum ne yapacağım ben ya 😭
Allah yardimcin olsun oglana üzüldüm maske vs takarak birseyler hazirlamaya calissaniz

Benimde 2 kizlarim var 4 yasinda ve 1,5 yasinda ..cnm cocuk ac kalmasin lutfen biliyorum cok zor ama ona hizli bsieyler hazirlamaya calis.. daha gelisim caginda yavrunuz❤️

Benimde 2 kizlarim var 4 yasinda ve 1,5 yasinda ..cnm cocuk ac kalmasin lutfen biliyorum cok zor ama ona hizli bsieyler hazirlamaya calis.. daha gelisim caginda yavrunuz❤️
10 yaşında da kizim var birde evet hazırlıyorum ama cok zor yemek kokusuna dayanamıyorum hızlı birseyler derken genel ağırlık sulu yemekler yer aparatı seyler pek yemiyor cnm elimden geldiği kadar hazirliyorum ama rabbim yardım et kokular dolap ozellikle beni öldürüyor:KK43:

Kızımda da hep buzdolabı kokardı bana. Başkası açsa bile kokusu bana gelirdi mahvolurdum.
Kök zencefil al çayını yap canım. Gün-de 1 fincan içmek yeterli. Miden bulandıkça yudum yudum al iyi gelecek inşallah. Veya ağzına limon damlat o da iyi gelir. Oğluna eşin akşamdan yapsın sende gündüzden isit yedir bence.

10 yaşında da kizim var birde evet hazırlıyorum ama cok zor yemek kokusuna dayanamıyorum hızlı birseyler derken genel ağırlık sulu yemekler yer aparatı seyler pek yemiyor cnm elimden geldiği kadar hazirliyorum ama rabbim yardım et kokular dolap ozellikle beni öldürüyor:KK43:
Cok iyi anliyorum seni.. ben hic bir hamileligimde mide bulantisi yasamam , o yuzden boyle bi skntm
Pek olmadi❤️ Allah yaridmciniz olsun cnm insallah gecer bi an once

[/QUOTE
Çubuk kraker ye patates haşla onu ye limon da iyi geliyor ama kusup kurtulmak istiyorum diyorsan tuzlu su iç anında kusarsın🥰

Kızımda da hep buzdolabı kokardı bana. Başkası açsa bile kokusu bana gelirdi mahvolurdum.
Kök zencefil al çayını yap canım. Gün-de 1 fincan içmek yeterli. Miden bulandıkça yudum yudum al iyi gelecek inşallah. Veya ağzına limon damlat o da iyi gelir. Oğluna eşin akşamdan yapsın sende gündüzden isit yedir bence.
Ins cnm esim yemek konusundan hic anlamaz pek kabiliyeti yok ben zar zor hayır etmeye çalışıyorum bir an önce gecer ins tek isteğim bu

Cnm ben tansiyon hastasiyim zaten hep 16 ve 17 lerde tuz yasak normalde de hep tuzsuz yiyorum

Gunaydin hamis ablalar❤ herkese bulantisiz bir gun gecirmek dilegiyle bende su anda bulanti filan yok ama.ilerki zamanda olurmu bilmem insallahta olmaz Annem bana ve kiz kardesime hamileykn bulanti yasamamis abimde cook bulanmis acaba bende annem gibi kiz annesimi olcam ki saglikli olsunda baska birsey istemem🤲🥰🌹

X