- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
- 103
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #1.761
İmom bende ilk hamileliğimde kullandım, üç aydan sonra başlamıştık bizdeMerhaba canim bana doktor ilk basta folik asit vermisti alerji yapinca iMom die bi hap werdi icinde folik asit, balikyagi, demir, cinko, b1/2/3/5/6/12,bakir,iyot,selenyum,biotinve d3war. Arastirabilirsin istersen veya doktoruna danis kullanip memnun kalan cok kisi war
Gözünüz aydınn darısı başımıza :)Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün
Tarif edilmez bir duygu. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hiç sıkıntı yapma kesen çok güzel büyüyor zaten bu haftalarda önemli olan o, geç döllenme de olabilir içini hiç karartmaKızlar dün özele gitmiştim kese büyümüş demiştim hatırladınız mı ? 3 mm den 6.5 mm olmuş doktor normal demişti bugünde devlete gittim kan tahlillerini orada yaptırmak için girmişken yine ultrason istedim ikinci bir görüş almak adına doktor kaç haftalıktı dedi 5+1 olması lazım hesaplarıma göre dedim . Kesen daha çok küçük kontrole çağırdı mı dedi evet 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı dedim git 10 gün sonra kesin dedi. Sağlıksız gebelik olsa herhalde büyümezdi kese 2 günde değil mi ? Aklım karıştıgeç döllenme olabilir mi ya da ? 4+5'de de beta 1372 idi
Yerleşiyordur annesi:)Ya benim ara ara geliyor özellikle geceleri daha cok yeni ondan mı ki hem belime hem kasığımda sancı adet olacak gibi
Merhaba
Allah nasip ederse bende Eylül annesi olacağım
Merhaba ben bende eylul annesi olacagim galiba ama agustosta olabilir :) 5.haftamizdayiz
Hayırlı olsun kızlar. Ben de eylül annesi olacağım inşallahİmom bende ilk hamileliğimde kullandım, üç aydan sonra başlamıştık bizde
Bu nasıl bı yerleşme bilemedim :) temelli kalacak heraldeYerleşiyordur annesi:)
İnşeAllah canım inşeAllahGeçmiş olsun benim de vardı ilk bebeğimde bunda olmaz inşallah
Kanamam vardı biraz çokBenim şahit olduğum kişiler de bir kaç gün içinde adetle atılıyor canım. Aldın mı sen randevu?
Eline geliyor mu dokununca o top gibi bişey? Adetin gecikirse bir doktora gözük istersen.
İğnem yok canım. Günde 10 tane ilaç, 3 kere de fitil alıyorum.
Değerin güzel artmış
Hayırlı olsun.
Geçmiş olsun, kanaman falan mı var?
Canim beni normal folik asit urtiker yapti doktor mecbur degistirdiİmom bende ilk hamileliğimde kullandım, üç aydan sonra başlamıştık bizde
Biz daha kimseye soylemedik. Kalp atisindan sonra soyleyecegiz insallahHanımlar "hamile misin?" soruları almaya başladım ben. Kirpiklerimden, yanaklarımdan belli olduğunu, hatta ve hatta bebişin karnıma iyice yerlestiginin belli olduğunu bile söylediler. Gerçi kayinvalidem de kirpiklerimden anlaşıldığını söylemişti ona pek şaşırmadım ama 5 haftalık bebiş karından belli olur mu hiç?Hatta bugün bir arkadaş kalçamın dar göründüğünü söyleyip "oğlun olacak" bile dedi. Elim istemsiz bazen karnımda oluyor benim Ondan tahminde bulunduklarını düşünüyorum ama yine de tespitlere çok güldüm bugün. Sizde de var mı böyle bir durum?
Malesef bende de var bu durum gece ağrıdan kıvrandım. Şişkinlik uyutmuyor insanı. Transferden sonra kabızlık başladı 3 haftadır da devam ediyor çalışmıyorum şuan evdeyim ama riskli dönem diye çok hareket edemiyorum açıkcası.Kizlar selam. 7 haftalik hamileyim mide bulantim agrim vs yok ama en buyuk sorunum karin sismesi ve siskinlikten dolayi karin agrisi. Ozellikle saat 3 ten sonra midemden asagi karnim sisiyor ve sertlik oluyor. Calisiyorum tum gun oturuyorum acaba ondan olabilir mi? Bu sorunu yasayan var ki? Tesekkurler
Merhaba canim. Bende de ayni sorun var ve anlamadim. Ozellikle aksam yemeginden sonra karnim asiri sisiyor. Patlayacakmis gibi hissediyorum. Wc biraz rahatlatiyor...Kizlar selam. 7 haftalik hamileyim mide bulantim agrim vs yok ama en buyuk sorunum karin sismesi ve siskinlikten dolayi karin agrisi. Ozellikle saat 3 ten sonra midemden asagi karnim sisiyor ve sertlik oluyor. Calisiyorum tum gun oturuyorum acaba ondan olabilir mi? Bu sorunu yasayan var ki? Tesekkurler
Iyi düşünmüşsünüz, biz dayanamayıp yakınlarımıza söyledik hemen. Ama daha haberi olmayan iş arkadaşlarım bile farkedip sorunca ona şaşırdım ben de.Biz daha kimseye soylemedik. Kalp atisindan sonra soyleyecegiz insallah
Evet canım yaptı aslında kist falan yokmuş bebekmiş zaten o doktora bir daha gitmediYani benim öncesinde rahime bakıldığı zaman veya tüplere bkaıldığında hiç gözükmedi büyük ihitmalle hamilelikle beraber oluştu. O kişi peki sağlıklı bir şekilde doğum yaptı mı canin
peki sarımtrak akıntı normal mıdır? Birde benim bir haftadır böbreğim ağrıyor nedendir çözemedimHiç sıkıntı yapma kesen çok güzel büyüyor zaten bu haftalarda önemli olan o, geç döllenme de olabilir içini hiç karartma
İnşallah görünür sizin de benim de görünürse buraya yazar mısınızMerak etmeyin bende 6 +6 dayım bugün devlete gittim rapor işleri için baktılar sadece kese göründü ne embriyo ne kalp atışı var şuanda cumartesi sabah kontrolüm var bakalım yolk kesesi görüncek mi
Bende de akıntı çok oluyor.peki sarımtrak akıntı normal mıdır? Birde benim bir haftadır böbreğim ağrıyor nedendir çözemedim
Benim doktorum ilk kontrolde düşük dozlu progestan başlatmıştı zaten keseye uzak da olsa bi kanama alanı vardı garantiye almak istedi sanırım ona devam etmemi istediIlac falan verdimi
Nasıl senin durumun geçti mi?Ilac falan verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?