- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 42
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.721
Bir belirtim de yok arada agri kramp dışında korkuyor insan......sende hosgeldin bekleme sirasina cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir belirtim de yok arada agri kramp dışında korkuyor insan......sende hosgeldin bekleme sirasina cnm
Kizlar benim de oluyor arada baska belirtim olmadigi icin oh diyorum :) duruo demek hala :)Evet ara ara oluyor batmalar sızlamazlar normal olduğunu düşünüyorum her gebede aynı şikayetler oluyor içimizi ferah tutalım
Gozunuz aydin. Karından mi bakti vajinal mi ? Bizim gunlerimiz ayni ben haftaya gidecegim.Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün
Tarif edilmez bir duygu. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın çok sevindim darısı bizlere olsun kaçıncı haftada duydunuzKızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün
Tarif edilmez bir duygu. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah Vajinal duyuldu.Gozunuz aydin. Karından mi bakti vajinal mi ? Bizim gunlerimiz ayni ben haftaya gidecegim.
Saol canım teşekkür ederim. 6+1 de duymuş oldumGözünüz aydın çok sevindim darısı bizlere olsun kaçıncı haftada duydunuz
Ben de 6+2 de gittim karından görülmedi haftaya görünecek inşallah olmazsa vajinal yapılacakTeşekkür ederim canım darısı sana inşallah Vajinal duyuldu.
Saol canım teşekkür ederim. 6+1 de duymuş oldum
Canim cok gecmis olsun, Allah sağlıklı gebelik yaşatsın insallah tekrar. Benim de betabdusuk çıkıp yavaş yavaş artmıştı. Bugin 6+2yim ama beta 1200. 5+2de 578di. Doktorum sağlıksız düşer dedi, pazartesi düşmezse gel dedi.Arkadaşlar dün pembe ve kahve lekelenmeler biraz arttı. İdrarda Beta HCG artmışsa kırmızı çizgi çok daha koyu gözüküyor diye bakmak için test yaptım. Çok silik çıktı. Bişeylerin ters gittiğini anladım, doktora yazdım kan testi istedi.
Bu sabah test yaptırdım sonuç 5 çıktı. 5+0 da en az 1500 lerde olması gerekiyordu.
Dış gebelik, gen anomalisi veya benzer durumlarda bebek kendiliğinden düşüyormuş, benimde öyle oldu sanıyorum.
Umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
belki beta küçükse o yüzden de kese gözükmeyrbiliyor canım o yüzden sordumbugün ki henüz çıkmadı geçen hafta 275di
Ben duydum çok şükür darısı sana olsun :)Canim gunydin sen bugun gidiyosun kalp atisi isin bende yarin insallah gidip gelince anlat bizede
Karından hiç bakmadı canım. Benimki tüp bebek, direk vajinal bakıyor doktor.Ben de 6+2 de gittim karından görülmedi haftaya görünecek inşallah olmazsa vajinal yapılacak
Sıkıntı olsa dediğin gibi 2 günde büyüme olmazdı canım. Aklını karıştırma. Devlettekiler genelde daha ileriki haftalarda görmek istedikleri için küçük gelmiştir ona. Keyfini kaçırıp stres yapma.Kızlar dün özele gitmiştim kese büyümüş demiştim hatırladınız mı ? 3 mm den 6.5 mm olmuş doktor normal demişti bugünde devlete gittim kan tahlillerini orada yaptırmak için girmişken yine ultrason istedim ikinci bir görüş almak adına doktor kaç haftalıktı dedi 5+1 olması lazım hesaplarıma göre dedim . Kesen daha çok küçük kontrole çağırdı mı dedi evet 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı dedim git 10 gün sonra kesin dedi. Sağlıksız gebelik olsa herhalde büyümezdi kese 2 günde değil mi ? Aklım karıştı geç döllenme olabilir mi ya da ? 4+5'de de beta 1372 idi
Ay inşallah ya vallahi bir kalp atışını duysam rahat edeceğim. Dün çünkü uzaktanda görünüyor bak artık dedi doktor ekranı uzaklaştırdı gerçekten de görünüyordu. Bir öncekinde çok küçüktü uzaktan bile zor seçiliyordu büyüdüğü belliydi. Bugün devlette ki ultrason kağıdı bile vermedi mm bile söylemedi. Çok şükür şimdilik kanamam yok sürekli tuvalete gidip akıntı takip eder oldum deli gibiSıkıntı olsa dediğin gibi 2 günde büyüme olmazdı canım. Aklını karıştırma. Devlettekiler genelde daha ileriki haftalarda görmek istedikleri için küçük gelmiştir ona. Keyfini kaçırıp stres yapma.
Ay canim cok uzuldum. insallah zamanla gozukur oyle olup sonradan gozuken war, baska bi doktora daha git canim.hayirlisi hepimizin hakkinda insallah gozukur genedeMerhaba kızlar. Reglim 4 gun geçince kan testi vermiştim 273 çıkmıştı, 2 gün sonra 578 oldu 5+2de, bugün 6+3'üm. Değerim 1200 olmuş. Bebek görünmedi, kese var. Doktorum sağlıksız dedi, düşer kendisi eger düşmezse pazartesi gel dedi. Sizler adına çok mutluyum, sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz. B Brave55 ocak topiginden arkadaşım, bugün gittik ve bu haberi aldim, hayilrisi olsun.
Çok teşekkür ederim uyardiginiz için.Rahim ağzını yumuşattığı için yasak. Ama şu an zaten bi taşıyıcılığı olmadığı için sıkıntı yok. Benim bildiğim 5. Aya kadar serbest. Sonra tekrar 9. Ayda başlıyorsun yemeye doğumu kolaylaştırması için.
Sagol.canim benim. Yok,kanama geldi biraz ,devamı gelir umarım operasyona falan gerek kalmaz kendiliğinden hallolur.Ay canim cok uzuldum. insallah zamanla gozukur oyle olup sonradan gozuken war, baska bi doktora daha git canim.hayirlisi hepimizin hakkinda insallah gozukur genede
Kizlar kasıklarınız adet olacak gibi sancı yapiyor muBu arada hic belirti arama canim ben her ay ayni belirtileri yasadim birsey yoktu sadece bu sefer adette dogru akintim tumden kesildi bi farkli olan oydu
4 900 çıktı ancak karından gözükmedi alttan gözüktü. Normalde göbektrnde gözükmesi gerekmez miydi acaba şaşırdımbelki beta küçükse o yüzden de kese gözükmeyrbiliyor canım o yüzden sordum