• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben burda eczaneler iade alıyor mu ben bilmiyorum diye sordum zaten kızlarla almıyor dedi aldığım eczane de alan kişi olursa haber ederim dedi olmazsa da ücretsiz veririm birine dedim konu bu sinirimi bozmayın oruç oruç lütfen rica ediyorum!!
🤣orucu bana mı tutuyorsunuz hanfendi şimdi orucunuz ne alaka 🤣sinirinizi bozacak bi durumda yoktu ama demekki açlık vurmuş sizi Allah kabul etsin .

Bilmiyorum açıklaması var mı gittiğimde öğreneceğim artık. Ben başka bir embriyologtan danışmanlık aldım o zamana kadad bunların yapılması gerektiğini bile bilmiyordum. O bana siz sadece iki kez muayene olmuşsunuz ve hiç kandan kontrol edilmemiş yumurtalarınız da senkronize büyümüş hâl böyleyken olgun yumurtalar toplanana kadar kaybedilmiş ve dolayısıyla beşinci gün kaliteli embriyo sayınız az olmuş dedi. Sonra sizlere sordum herkeste kan bakılmış neredeyse gün aşırı muayene edilmiş. Gerçekten ne yapagağımı da bilmiyorum. Sadece transferi bekliyorum. Zaten doktor da bir açıklama yapmıyor. Hayırlısı diyeyim. Muhtemelen şubat ortası gibi bir 4AA ve bir iyi kalite erken blastosist transferi yapılacak. Çok umudum yok ama inşallah iyi sonuçlar alırız.
Benim de 4AA kaliteydi ve şuan çok şükür gebeyim tek transferdi neden umudunuz olmasın Allah var umut her zaman var lütfen kendinizi böyle aşağı çekmeyin ❤️

Benim de 4AA kaliteydi ve şuan çok şükür gebeyim tek transferdi neden umudunuz olmasın Allah var umut her zaman var lütfen kendinizi böyle aşağı çekmeyin ❤️
Tabi öyle ya . Beni bi aradılar 5. Güne gidecek kalite yok 3 de dondurup riske atmak istemıyoruz die ben çok şaşırmıştım 21 yumurtadan 1 tanesi iyi olmazmı die

Heyecanla gebelik haberini bekliyorum 🙂bende iyiyim çok şükür
İnşallah güzel haberler alırsın
Amin canım öyle olursa hemen haber edecem sana 🥰 bakalım toplam 10 tane görderdim sağlıklı gelir mi hiç fikrim yok ama içime de 4 tane falan geliyor. Daha önce yolladıklarımdan sadece bir tane gelmişti

Amin canım öyle olursa hemen haber edecem sana 🥰 bakalım toplam 10 tane görderdim sağlıklı gelir mi hiç fikrim yok ama içime de 4 tane falan geliyor. Daha önce yolladıklarımdan sadece bir tane gelmişti
Varya böyle senin için yapılan testleri falan okudukça şaşırıyorum gittiğin yer baya ilgili araştırmacı bi yer galiba . Ben bakkala gider gibi gidip gelmişim

Varya böyle senin için yapılan testleri falan okudukça şaşırıyorum gittiğin yer baya ilgili araştırmacı bi yer galiba . Ben bakkala gider gibi gidip gelmişim
Evet benim doktorum maşallah çok bilgili asla bir iki testle başlamıyor ıncıga kadar bakıyor. Ve mutlaka hastalarının embriyolarını da Ngs gönderiyor çünkü iki kişi de sorun olmasa bile bazen bölünmede sağlıksız oluryormuş bazen de karı kocanın kromozomları birbirini kabul etmediği için de engelli olabiliyor. Doktoruma çok güveniyorum sağ olsun o kadar dotlor
Gezdim onun gibisini henüz görmedim

Evet benim doktorum maşallah çok bilgili asla bir iki testle başlamıyor ıncıga kadar bakıyor. Ve mutlaka hastalarının embriyolarını da Ngs gönderiyor çünkü iki kişi de sorun olmasa bile bazen bölünmede sağlıksız oluryormuş bazen de karı kocanın kromozomları birbirini kabul etmediği için de engelli olabiliyor. Doktoruma çok güveniyorum sağ olsun o kadar dotlor
Gezdim onun gibisini henüz görmedim
İnşallah emeklerının karşılığını alırsın çiçeğim

Back