- 17 Haziran 2015
- 4.520
- 8.973
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #58.841
Daha hazır olmayabilir. Biraz daha bekle istersen. İlk günler oyuna daldığında farketmeyip altına kaçırabilir, çok normal. Evin kirlenmesini göze almalısın. Sıcak zaten havalar kaldır halıları, ne olacak sanki. Ama burda asıl iş anneye, ya da gündüz bakan kişi kimse (anneanne, bakıcı gibi) ona düşüyor. Bezi çıkardıktan sonra çocuğun kafasının karışmaması için gece dahil hiç takmamak gerekiyor. Çişi geldiğinde tutmayı iyice öğrenene kadar birkaç gün evde kalmak gerekiyor. Çocuk eğer hazırsa, annenin tutumu da netse daha kolay oluyor süreç. Anlattıklarından şu an ikinizde hazır değilsiniz gibi geldi bana. Biz lazımlığı salona, odasına taşıdık. Kendini rahat hissetmesi, ulaşılabilr olması güvende hissettirir. İlk günler 10 dk da bir çiş var mı diye soruyordum ben.Kızlar selam günde bir kaç kez yapiyoruz wcye arada söylüyor genellikle kaka ama ciste nadiren bazende gidelim bak tuvaletin mi geldi diyorum yok yok diyor gozukun içine baka baka beze salıyor bezi cikartmadjm göze alamadım evi sulamasini geçen alıştırma kulodu giydirdim söyledim ama söylemedi külot çiş olup kenarından sızmış üstü de battı. Farklı bi yol.mu izlemeliyimsizcw bazenn de var diyor koşuyorum sıcak sıcak yeni çiş yapmış oluyor bezine tam yetişemiyor oyunda ise veya disarfa başka biyerde hiç söylemedi mesela sizce vakti mi değil??