Bizimki evde yaz başından beri uyumuyor, çok nadir yani uykum geldi dediği. Okulda da bazen uyuyor bazen uyumuyormuş. Ben çok memnunum kreşten. Geçen sene öğlene kadar veriyordum bu sene tam gün. İlk hafta çok istemedi ama sonra okula gidelim diye kalkar oldu. Hastalık durumuna göre yatış kalkış değişiyor bizde. Saat 10da başlıyorlar derslere oyuna akşam 4.30 5 arası alıyorum. Gece 10da yatağa giriyor ama 11e kadar kuduruyor.
Bizimki rinit olunca akşamları veriyorum alerji şurubu ama o biraz karakterini zorluyor gibi, hırçınlaştırıyor. Ondan çok sınırlı veriyorum. Ben en çok rotadan korkuyorum aşısını yaptıramamıştık alerji sebebi ile, onun dışında da genel olarak ateş öksürük oldu okuldan gelen. Bir de geçenlerde el ayak oldu ama okulda başka kimse olmamış oyun parkında yakalandı galiba.
Biz geçen seneyi bolca terapi ile geçirdik marttan sonrasını. Hafif dürtüsellik var bunun için de kuralları olan otoriter yer lazım bize. Bu yıl okulda çok güzel değişimler oldu yönetim olarak. Eğitim paketi almışlar, hadi bugün de şunu yapalım gibi ilerlemiyor, belli bir müfredat var ve eğlenceli. Her ay velilerle paylaşıyorlar. Psikolog başladı, dışarıdan müzik spor eğitmenleri geliyor. Dün saksafon getirmiş müzik öğretmeni ben bile şaşırdım. Derslerde de eğitici aktivitelerin olduğu kitapları var, ince motor, dikkat süresi vs. Evde de benzer kitapları yaptırıyordum seviyordu. Ben memnunum kısaca okuldan ama okulun iyi olması yönetici ile çok alakalı bir durummuş. Geçen sene de keyifliydi okul bu arada ama bu sene ciddi fark var. Keşke liseye kadar oraya gitse