2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok

Efenin_Annesi canım beni de ekler misin listeye yaş:32 kilo:63 2.bebeğim 11 eylül tahmini doğum tarihimiz. Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun umarım kürtajsız düşer Allah oğlunu bağışlasın canım üzülme inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin

annesi belki gec tutunmustur bozma morelini

Evet canim bu 3. Bebegim olacak insallah p.tesi sabahina aldim randevuyu. Bakalim insallah hersey yolundadir. Sen de guzel haberler alirsin insallah

İnşallah öyledir hayatım en iyisini rabbim bilir geçenki kontrole göre kese büyümüş ama bebişş hala yok nasip artık bekliycez
hah onu soracaktim 1 hafta snra tekrar git cnm 3. gun embryosuydu ya gec tutunmada olmus olabilir cnm bozma morelini sakn 1 hafta snra tekrar git ama

Canım üzüldüm yaRabbim sağlıklı gebelikler nasip etsinÇok Gecmis olsun.

İnşallah öyledir hayatım en iyisini rabbim bilir geçenki kontrole göre kese büyümüş ama bebişş hala yok nasip artık bekliycez
İlk oglumda 7+6 da kalp atisi yoktu. Tam bir hafta sonra 8+6 da kalp atisini duymustuk. Gec olusmustu. Belki boyle bir durumdur. İnsallah guzel haberler alirsin canim

Canım moralini bozma.İnsallah bebeğin seninledir.Dualarimiz seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…