2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Merhaba, ben çok düzenli takip edemiyorum. Geç mi kaldım acaba?
Başlangıç kg: 57
İlk bebiş :)
Tahmini doğum:13 Eylül görünüyor ama doktor net bir tarih söylemedi henüz.
Liste nerede görünüyor peki?
Teşekkür ederiz bu arada :)

Ben bu kadarını duymamıştım ya. Duysaydım bi tekrar düşünürdüm
Aynen, sağlıklı olsunlar da

ilk sayfada liste cnm birazdan eklerim insalalh

Aynen canım doğal yolla hatta o kadar zor olduki ilki bnm bi dAha çocuğum olmaz heralde diodum hamd ediodum.Ama Allah nasip ederse herşey olur. Şimdi kan vvermeden geliorum bakalım beta hcg de yuksek çıkarsa tam emin olucam. Keseyi gormek için ne zmana gidiceksin sen?

Kızlar ya benimde mide bulantılarım artmaya başladı..kahveye soğudum..midem sürekli kazınıyor.valla zorlanıyorum.kızımda daha kötüydü bulantı gerçi ama bilmiyorum artıyor gibi..b6 vitamini dediler,alıyorum da..çalıştığım için gün boyu bilgisayar karşısındayım.günlük 5-6 saat..gündüz pek dinlenemiyorum..kızımda 14.haftada tamamen geçmişti belirtiler.baya eskisi gibi olmuştum.bakalım bunda nasıl olacak

Masallah bende 7.hafta da gideyim diyordumda, sonucum ciksin, bir gideyim kese goreyim en azindan, saglik ocagindaki hemsireyle konistuk baya bu konuyu, seninde mi 3.cocuk

Benımde öyle bu cumartesı kalp atısını duymaya gıtcem gene bırsey demezse saglım ocagındakı ebe ıstıyormus onda yaptırırım artık
Hemen yapiyorlar saglik ocaginda, ben randevu bile almadim, gebelik icin deyince onden aliyor ebe, ama erken gitmen lazim ve aç, bana 8:30 da basliyor tahliller bizde 9 a kadarda bitirmeye calisiyorlar
hahaahha bende bekleme taraftariyimda, gidip herdeyin yolunds mi olup olmadigini da gormek istiyorum
Pandemi sagolsun İkili veya uclu test yaptirmiyorum ben zaten sadece ayrintili ultrason yaptırıyorum. bu arada sabrediyorum ama zaman gecmiyor hakkaten
Sabir buyuk erdem
Masallah ne guzel Rabbim dilerse hersey olur, bana da ilk gebeligimde dogum aninda yasamaz dediler bu bebek simdi 9 yasindaBende bugün kan verdim yarın çıkıyor benimde hayirli sonuclar aliriz insallah

Amin inş Allah evlatlarımıza bize sağlık versin

Insallah guzel bir sonuc cikar canim. Benim de yumurtalarim bitmek uzere, iki senede ikinci cocugum ve ikisi de ilk denememizde oldu. Neyin ne zaman ve nasil olacagini bilemiyoruz. Cok sukur Ben keseyi bugun gidip gormeye calisacagim. Persembe gittim goremedik, esim acele ettirdi. Beta 1100 du gorunmedi. Bugun gorurum diye umuyorum. Sen de bir ver bakalim kan, sonuca gore karar versin randevu gunune

Ahahah bende yeni yeni öğreniyorum inan Canım kız bence (Eğer Vajinal ultrason görüntüsüyse erkek) B bitkiselhayat sende yorumlar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…