- 29 Ocak 2010
- 1.702
- 2.863
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.001
Merhaba, ben çok düzenli takip edemiyorum. Geç mi kaldım acaba?KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Ben bu kadarını duymamıştım ya. Duysaydım bi tekrar düşünürdümBence de herkesin o kadar ağır geçmiyor çevreden duya duya biraz öyle olacağına şartladık.
çok geçmiş olsun ya umarım bu günler çabucak geçer önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da.
Benim hiç kusma olmadı ama gelip giden göz kararması ve sürekli mide ağrısı hazımsızlık oluyor.
O bende de var biraz. Bulanmadığı zamanlarda yanıyor sağolsunBenimde midem yanmaya başladı kızlaar
ilk sayfada liste cnm birazdan eklerim insalalhMerhaba, ben çok düzenli takip edemiyorum. Geç mi kaldım acaba?
Başlangıç kg: 57
İlk bebiş :)
Tahmini doğum:13 Eylül görünüyor ama doktor net bir tarih söylemedi henüz.
Liste nerede görünüyor peki?
Teşekkür ederiz bu arada :)
Progestan kullanıyormuydun canım. Bende dün başladım da onun yan etkisi sanırım çok yandı midem gece zor uykuya daldım. Normalde ilerki haftalarda oluyor yanma 30lardan sonraBenimde midem yanmaya başladı kızlaar
Aynen canım doğal yolla hatta o kadar zor olduki ilki bnm bi dAha çocuğum olmaz heralde diodum hamd ediodum.Ama Allah nasip ederse herşey olur. Şimdi kan vvermeden geliorum bakalım beta hcg de yuksek çıkarsa tam emin olucam. Keseyi gormek için ne zmana gidiceksin sen?H
Hoşgeldin aramıza:) küçük bebeği olan bir kaç anne varız burda. Benim de oğlum 10 aylık oldu, günlerimiz de çok yakın. Sağsalim alırız inşallah kucağımıza yavrularımızıbu doğal yolla oldu o zaman öyle mi
Ay evet olabilir cnmSezeryan olursa eylül olabilir
Masallah bende 7.hafta da gideyim diyordumda, sonucum ciksin, bir gideyim kese goreyim en azindan, saglik ocagindaki hemsireyle konistuk baya bu konuyu, seninde mi 3.cocukHayirli olsun saglikla gelsin insben biraz zaman gecmesi taraftarıyım. İlk gebeligimde defalarca kan tahlili, karından ultrason..bebek gorulmedi vajinal ultrason flan sonra bebek var kalp atisi henuz yok dendi tekrar tekrar gidip kalp atisini gorene kadar cok yipranmistim. O sebeple ikinci bebegimde 7+4 de gittim tek seferde hem kalp atisini duydum hem tahlillerimi yaptirdim. Tabi biraz sabir gerektiriyor
Hemen yapiyorlar saglik ocaginda, ben randevu bile almadim, gebelik icin deyince onden aliyor ebe, ama erken gitmen lazim ve aç, bana 8:30 da basliyor tahliller bizde 9 a kadarda bitirmeye calisiyorlarBenımde öyle bu cumartesı kalp atısını duymaya gıtcem gene bırsey demezse saglım ocagındakı ebe ıstıyormus onda yaptırırım artık
hahaahha bende bekleme taraftariyimda, gidip herdeyin yolunds mi olup olmadigini da gormek istiyorumSabrına sağlık arkadaşımben hayatta o kadar bekleyemezdim, bakalım kaç haftalık çıkıcak nerdeyse ikili testini yaptıracak noktayı yakalayacaksın biraz daha bekleyip onu da mı çıkarsan aradan bana bekle demesin kimse soğuyorum hemen diyenden
Sabir buyuk erdemPandemi sagolsunİkili veya uclu test yaptirmiyorum ben zaten sadece ayrintili ultrason yaptırıyorum. bu arada sabrediyorum ama zaman gecmiyor hakkaten
Masallah ne guzel Rabbim dilerse hersey olur, bana da ilk gebeligimde dogum aninda yasamaz dediler bu bebek simdi 9 yasindaAynen canım doğal yolla hatta o kadar zor olduki ilki bnm bi dAha çocuğum olmaz heralde diodum hamd ediodum.Ama Allah nasip ederse herşey olur. Şimdi kan vvermeden geliorum bakalım beta hcg de yuksek çıkarsa tam emin olucam. Keseyi gormek için ne zmana gidiceksin sen?
Amin inşMasallah bende 7.hafta da gideyim diyordumda, sonucum ciksin, bir gideyim kese goreyim en azindan, saglik ocagindaki hemsireyle konistuk baya bu konuyu, seninde mi 3.cocuk
Hemen yapiyorlar saglik ocaginda, ben randevu bile almadim, gebelik icin deyince onden aliyor ebe, ama erken gitmen lazim ve aç, bana 8:30 da basliyor tahliller bizde 9 a kadarda bitirmeye calisiyorlar
hahaahha bende bekleme taraftariyimda, gidip herdeyin yolunds mi olup olmadigini da gormek istiyorum
Sabir buyuk erdem
Masallah ne guzel Rabbim dilerse hersey olur, bana da ilk gebeligimde dogum aninda yasamaz dediler bu bebek simdi 9 yasindaBende bugün kan verdim yarın çıkıyor benimde hayirli sonuclar aliriz insallah
Insallah guzel bir sonuc cikar canim. Benim de yumurtalarim bitmek uzere, iki senede ikinci cocugum ve ikisi de ilk denememizde oldu. Neyin ne zaman ve nasil olacagini bilemiyoruz. Cok sukurAynen canım doğal yolla hatta o kadar zor olduki ilki bnm bi dAha çocuğum olmaz heralde diodum hamd ediodum.Ama Allah nasip ederse herşey olur. Şimdi kan vvermeden geliorum bakalım beta hcg de yuksek çıkarsa tam emin olucam. Keseyi gormek için ne zmana gidiceksin sen?
Ay sorma alev topu var sanki miğdemdeO bende de var biraz. Bulanmadığı zamanlarda yanıyor sağolsun
Eskisi gibi lezzet alacağım günleri iple çekiyorum
Kötü bir his gerçektenBenimde midem yanmaya başladı kızlaar
minik tatlışları kucağımıza alınca her şey geçecek inşallahBen bu kadarını duymamıştım ya. Duysaydım bi tekrar düşünürdüm
Aynen, sağlıklı olsunlar da
Ahahah bende yeni yeni öğreniyorum inanSelam kızlar, şöyle bir mesajlarınızı okudum üstün körü cinsiyet tahmini yapmışsınızBana da yapar mısınız? ManyakPrenses çok merak ettim bu teoriden de pek anlamam ama siz yetkili bir abiye benziyorsunuz
Aynen ama her şeye değerKötü bir his gerçektenhem canım çok şey istiyor hem de yiyemiyorum
minik tatlışları kucağımıza alınca her şey geçecek inşallah