- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 30
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.021
Görüntü karından, ama dediğim gibi mesajları üstün körü okuyunca bir seni görmüştüm yorumlayan. B bitkiselhayat cım kusura bakma sen de yorumlar mısınAhahah bende yeni yeni öğreniyorum inanCanım kız bence (Eğer Vajinal ultrason görüntüsüyse erkek) B bitkiselhayat sende yorumlar mısın canım
Rabbim gönlünden geçeni sağlıklı bir şekilde versin inşallahGörüntü karından, ama dediğim gibi mesajları üstün körü okuyunca bir seni görmüştüm yorumlayan. B bitkiselhayat cım kusura bakma sen de yorumlar mısın
Amin canım hepimize inşAllahRabbim gönlünden geçeni sağlıklı bir şekilde versin inşallah
Canım benim sadece kese gözüktü geçtiğimiz cuma günü 5+3 te haftaya cuma gidicez inşallah bebeği görmek ve kalp atışını duymak içinAmin canım hepimize inşAllahSenin ne çıkıyor teoriye göre?
Ay evet benim de öyle olmuştu zaman yavaşlıyor sankiCanım benim sadece kese gözüktü geçtiğimiz cuma günü 5+3 te haftaya cuma gidicez inşallah bebeği görmek ve kalp atışını duymak içinZaman geçmiyorrr
Gaviscon sade yeşil renkli olanını önerdi eczacı hamileler içebilir dedi diğer çeşitleri olmaz dedi deneyin isterseniz yada sorun doktorunuzaminik tatlışları kucağımıza alınca her şey geçecek inşallah
Benimde mide ile ilgili herturlu sorunum var bulanti kusma öğürme yanma hazimsizlik cok zor gercekten yanma icinde rennie duo verdi banada doktorum 2 kere ictim vlla ozellikle kustuktan sonra midem cayir cayir yaniyorGaviscon sade yeşil renkli olanını önerdi eczacı hamileler içebilir dedi diğer çeşitleri olmaz dedi deneyin isterseniz yada sorun doktorunuza
Yeditepe Hastanesi’nde Gazi Yıldırım var. İki arkadaşımın doğumunu yaptırdı. Ben de ona gitmeye başlamıştım ama bizi maddi olarak zorlayacak diye başka bir yer bulmaya çalışıyoruz.Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında onerebiliceğiniz bi kadın doğum doktoru var mı ?
Geçmiş olsunTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin Rabbim sana. Umarım kürtaj olmana da gerek kalmaz. Olman gerekirse de sorun etme çok kolay bi işlem ağrısız sızısız sadece bi süre korunmak gerekiyor sonrasındaTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
YaaHayirlisi olsun insallah kurtaja gerek kalmadan düşer, Rabbim oglunuza saglikli hayirli omurler nasip etsin insallah, tekrardan saglikli bir hamilelik diliyorum insallah
Tamam çok teşekkür ederim doktoruma danışacağım, 1 ay daha böyle mi geçecek diye düşünüyorum yoksaGaviscon sade yeşil renkli olanını önerdi eczacı hamileler içebilir dedi diğer çeşitleri olmaz dedi deneyin isterseniz yada sorun doktorunuza
Çok geçmiş olsun umarım en kolay şekilde bu süreci atlatırsınızTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Yaa sana 1 yıl gibi gelecekAy evet benim de öyle olmuştu zaman yavaşlıyor sankiSenin yine iyi beni doktor bir ay sonraya çağırdı artık vakit hiç geçmiyor Ama inşAllah sağlıkla duyarsınız kalbini
Canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu bağışlasın sana. İnşallah hemen atlatırsın operasyona gerek kalmadanTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah