2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sanırım hepimizin ortak sorunu mide bulantısı ekşime kusma.maalesef bende gastrit var ve mide kapağım tam kapanmıyor normalde de kusarım gelince af edersiniz tutamam ben çözümü sabahları karbonatlı su içerek buldum tansiyonum düşük olduğu için hiç sorun yaşamıyorum hamd olsun bu dönem iyiyim.

Canım benim sadece kese gözüktü geçtiğimiz cuma günü 5+3 te haftaya cuma gidicez inşallah bebeği görmek ve kalp atışını duymak için Zaman geçmiyorrr
Ay evet benim de öyle olmuştu zaman yavaşlıyor sanki Senin yine iyi beni doktor bir ay sonraya çağırdı artık vakit hiç geçmiyor Ama inşAllah sağlıkla duyarsınız kalbini

Gaviscon sade yeşil renkli olanını önerdi eczacı hamileler içebilir dedi diğer çeşitleri olmaz dedi deneyin isterseniz yada sorun doktorunuza
Benimde mide ile ilgili herturlu sorunum var bulanti kusma öğürme yanma hazimsizlik cok zor gercekten yanma icinde rennie duo verdi banada doktorum 2 kere ictim vlla ozellikle kustuktan sonra midem cayir cayir yaniyor

Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında onerebiliceğiniz bi kadın doğum doktoru var mı ?
Yeditepe Hastanesi’nde Gazi Yıldırım var. İki arkadaşımın doğumunu yaptırdı. Ben de ona gitmeye başlamıştım ama bizi maddi olarak zorlayacak diye başka bir yer bulmaya çalışıyoruz.

Geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin Rabbim sana. Umarım kürtaj olmana da gerek kalmaz. Olman gerekirse de sorun etme çok kolay bi işlem ağrısız sızısız sadece bi süre korunmak gerekiyor sonrasında

Yaa Hayirlisi olsun insallah kurtaja gerek kalmadan düşer, Rabbim oglunuza saglikli hayirli omurler nasip etsin insallah, tekrardan saglikli bir hamilelik diliyorum insallah

Yaa Hayirlisi olsun insallah kurtaja gerek kalmadan düşer, Rabbim oglunuza saglikli hayirli omurler nasip etsin insallah, tekrardan saglikli bir hamilelik diliyorum insallah

Çok geçmiş olsun umarım en kolay şekilde bu süreci atlatırsınız

Canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu bağışlasın sana. İnşallah hemen atlatırsın operasyona gerek kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…