2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebek göründü de mi kalp atışı yok onu anlamadım

İnşallah güzel haberler alırsın canım hayırlı olsun gebeliğin

Geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun umarım en kolay şekilde bu süreci atlatırsınız

Canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu bağışlasın sana. İnşallah hemen atlatırsın operasyona gerek kalmadan

Canım üzüldüm yaRabbim sağlıklı gebelikler nasip etsinÇok Gecmis olsun.

hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim dualarınız için

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasib etsin inşallah sonrasında

Çok geçmiş olsun canım, cok üzüldüm. Allah hayırlısını versin. Oğlunu bağışlasın Rabbim size mașallah
Bende de lekelenmeler var, haftaya belli olacak

Canım kız gibi :)) rabbim hayırlısını gönlüne göre versin inşallah :)) geç gördüm kusura bakma

Merhaba, yeni bir kitaba başladım. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı.Ekte kitabı paylaşıyorum.
Kitap özetle aşağıdaki bulgulardan bahsediyor. Ve diyor ki ne kadar çok anne bunun farkına varırsa çocuk ceninken onu pozitif etkilemeye başlayabilir. Keyifli okumalar sevgiler
*cenin görebilen duyabilen deneyimleyebilen hissedebilen bir varlıktır
*çocuğun davranışları kısmi olarak ana rahminde kendisi hakkında aldığı mesajlarla ilgilidir
*şekillendiri mesajların asıl kaynağı annedir. Buradaki önemli nokta gelip geçici endişeler huzursuzluklar değil annenin derin ve yerleşmiş duygu kalıplarıdır.ve bunlar doğmamış çocuğun kişiliği üzerinde derin yara bırakabilir.
*diğer taraftan mutluluk coşku pozitif beklentiler cocuğun duygusal olarak sağlıklı gelişimine katkıda bulunur
*ve bir babanın eşi ve doğmamış çocuğu hakkındaki hisleri hamileliğin başarısı için en önemli faktörlerden biridir.

Eklentiler

• 1D691705-41B4-4520-BD9A-E0C2748DEF02.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…