- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.081
Bebek göründü de mi kalp atışı yok onu anlamadımSelam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.
Aynı durumları yaşayan var mı?
İnşallah güzel haberler alırsın canımSelam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.
Aynı durumları yaşayan var mı?
Amin, inşallah teşekkür ederim canım.İnşallah güzel haberler alırsın canımhayırlı olsun gebeliğin
Evt kese göründü. ve bebegin oluşacağı embryo denilen şu an 2mm.Bebek göründü de mi kalp atışı yok onu anlamadım
İnşşalah hayatımm dilerimm sende görürsünnBende Cumartesi gidicem canım.kese boyutu 15 16 mm olduğunda görünürmüs bnde böyle okudum.İnsallah sıkı sıkı tutunsun annesine bebisin
Orda 8 hafta gözüküyor ama sat a göre tüp bebk olduğu için 6 aralıktan hesaplanıyor yani 7 hafta şuanCanim ultrason kagidinda ga diye bir sey yaziyor. Orda kac haftalik oldugu yazar baksana bir geriden geliyodur belki
Anladım. Umarım haftaya duyarsınız kalp atışınıEvt kese göründü. ve bebegin oluşacağı embryo denilen şu an 2mm.
Peki kese boyutu nerde yazıyo göremedim deCanim ultrason kagidinda ga diye bir sey yaziyor. Orda kac haftalik oldugu yazar baksana bir geriden geliyodur belki
Amin inşallahAnladım. Umarım haftaya duyarsınız kalp atışını
Bence canını sıkma, kese daha çok küçük olduğu için görünmemiştir. İçini rahat tut lütfen, bir dahaki gittiğine kalp atışını da duyarsın inşAllahPeki kese boyutu nerde yazıyo göremedim de
Geçmiş olsunumarım sorunsuz atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin Rabbim sana. Umarım kürtaj olmana da gerek kalmaz. Olman gerekirse de sorun etme çok kolay bi işlem ağrısız sızısız sadece bi süre korunmak gerekiyor sonrasında
Çok geçmiş olsun umarım en kolay şekilde bu süreci atlatırsınız
Canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu bağışlasın sana. İnşallah hemen atlatırsın operasyona gerek kalmadan
Çok geçmiş olsun umarım kürtajsız düşerAllah oğlunu bağışlasın canım üzülme inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin
Canım üzüldüm yaRabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin Çok Gecmis olsun.
Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasib etsin inşallah sonrasındaTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Ayy inşşallahh stres oldumm vallaaBence canını sıkma, kese daha çok küçük olduğu için görünmemiştir. İçini rahat tut lütfen, bir dahaki gittiğine kalp atışını da duyarsın inşAllah
Canım çok geçmiş olsunnhepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim dualarınız için
Üstteki fotoda sağ altta d var distance yani mesafe demek 1.02 gibi bişey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamPeki kese boyutu nerde yazıyo göremedim de
Hee evet gördüm canımm kafa durdu vallaaÜstteki fotoda sağ altta d var distance yani mesafe demek 1.02 gibi bişey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Canım kız gibi :)) rabbim hayırlısını gönlüne göre versin inşallah :)) geç gördüm kusura bakmaSelam kızlar, şöyle bir mesajlarınızı okudum üstün körü cinsiyet tahmini yapmışsınızBana da yapar mısınız? @ManyakPrenses çok merak ettim bu teoriden de pek anlamam ama siz yetkili bir abiye benziyorsunuz
Bir dahaki sefere hem bebeği, hem kalp atışını görürsünüz inşallahYa bende öyle biliyorum ama 10 güne belli olur herşey