2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Pandemi sagolsun İkili veya uclu test yaptirmiyorum ben zaten sadece ayrintili ultrason yaptırıyorum. bu arada sabrediyorum ama zaman gecmiyor hakkaten
Sabrın sonu selamet olsun canım, sağlıklı oldukları sürece her duygu güzel yürüyen tecrübesin ama ya maşallah allah bozmasın

Çok erken değil miBenim de karnımda hareketlilik var ama bağırsak hareketleridir diyorum
gazla onu ayıra biliyorum cnm bide gaz bende cok rahatszkik veriyor yedigime cok diikkat ediyrm gazli yiyeceklerden uzak duruyrum
Umutlu_anne ellerine sağlık
Tesekkür ederim cnm ❤
Çok güzeller bu arada ikizimi bebişler
Allah nasip kısmet ederse evet cnm allhin izniyle

Merhaba arkadaşlar bende bu sabah idrar testinde belirgin bir şekilde ikinci çizgiyi gordum tahmini doğum tarihi eylul sonu Yaş:30 bat:24.12.2020. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğim tup bebekti oğlum henuz 10 aylık.biraz korkuorum açıkcası ama Allah yardımcımız olur inş

kg yzn bide

H
Hoşgeldin aramıza:) küçük bebeği olan bir kaç anne varız burda. Benim de oğlum 10 aylık oldu, günlerimiz de çok yakın. Sağsalim alırız inşallah kucağımıza yavrularımızı bu doğal yolla oldu o zaman öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…