- 26 Aralık 2013
- 88
- 108
- 34
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.961
KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Sabrın sonu selamet olsun canım, sağlıklı oldukları sürece her duygu güzelPandemi sagolsunİkili veya uclu test yaptirmiyorum ben zaten sadece ayrintili ultrason yaptırıyorum. bu arada sabrediyorum ama zaman gecmiyor hakkaten
Hepimiz için öyle olsun inşallahSabrın sonu selamet olsun canım, sağlıklı oldukları sürece her duygu güzelyürüyen tecrübesin ama ya maşallah allah bozmasın
gazla onu ayıra biliyorum cnm bide gaz bende cok rahatszkik veriyor yedigime cok diikkat ediyrm gazli yiyeceklerden uzak duruyrumÇok erken değil miBenim de karnımda hareketlilik var ama bağırsak hareketleridir diyorum
Tesekkür ederim cnm ❤Umutlu_anne ellerine sağlık
Allah nasip kısmet ederse evet cnm allhin izniyleÇok güzeller bu arada ikizimi bebişler
İnşallah canımAz kalmış inşallah sen de duyacaksın annesi
Bin kere maşallah canım hayırlı olsun ben erkek gibi gördüm:))
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı ve sağlıkla herkese inşBin kere maşallah canım hayırlı olsun ben erkek gibi gördüm:))
Ayy teşk ederimm evet benimmmMaşallah kendiniz de gençsinizResimdeki sizseniz maşallahınız var
Eline sağlıkbi listede bozukluk olmustu cnm onu düzeltmek icin silmiatim geri düzenledim hemen bi yanlislik var ise duzelteyim hemen bak
Yokum yine neyse ya dert değil olmasamda takip ederim her türlübi listede bozukluk olmustu cnm onu düzeltmek icin silmiatim geri düzenledim hemen bi yanlislik var ise duzelteyim hemen bak
yooo ekledim gayt net htrliyrm cnmYokum yine neyse ya dert değil olmasamda takip ederim her türlü
kg yzn bideMerhaba arkadaşlar bende bu sabah idrar testinde belirgin bir şekilde ikinci çizgiyi gordum tahmini doğum tarihi eylul sonu Yaş:30 bat:24.12.2020. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğim tup bebekti oğlum henuz 10 aylık.biraz korkuorum açıkcası ama Allah yardımcımız olur inş
Bana bilgilerini tekrar yazar mısın canımYokum yine neyse ya dert değil olmasamda takip ederim her türlü
Maşallah kuzuna
Teşekkür ederim içimi rahatlattın Allah razı olsun5+4 dü ama herkes farklı cnm bende duymak için gitmemiştim.senin kide 6 da hatta 7 de bile duyan var normal
Hoşgeldin aramıza:) küçük bebeği olan bir kaç anne varız burda. Benim de oğlum 10 aylık oldu, günlerimiz de çok yakın. Sağsalim alırız inşallah kucağımıza yavrularımızıMerhaba arkadaşlar bende bu sabah idrar testinde belirgin bir şekilde ikinci çizgiyi gordum tahmini doğum tarihi eylul sonu Yaş:30 bat:24.12.2020. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğim tup bebekti oğlum henuz 10 aylık.biraz korkuorum açıkcası ama Allah yardımcımız olur inş