2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar merhabalar, ben de inşallah eylül annesi olacağım. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben keseyi gördükten sonra artık kan vermeyi bırakmayı düşünüyordum ama en son keseyi gördüğümüzde (sadece kese vardı bebek yoktu) doktor rutin testler arasında beta da istemiş ve 1900 olan betam 6 gün sonra 8654 olmuş. Bana biraz az gelince 2 gün sonra başka bir doktora gittim anlattım böyle böyle diye. İyi artmış dedi muayene etti ve kızdı biraz, 2 hafta daha başka bi doktora gitme muayene olma ultrasona girme stres de yapma sonra gel muayeneye dedi. Sizce de normal mi? Ben mi çok panik yapıyorum. Boş gebelik için 8bin fazla diyorlar ama ne bileyim kalp atışını görmeden rahatlayamayacağım heralde
Merhabalar,Kaçıncı haftadasınız?

kızlar yaaa ben su 6 haftada 2 bucuk kılo aldım kafayı yıcem kusmam yok ama ıstahımda oyle deli gibi açık degil ki gayet hamılelıkten onceki halım gibi sadece ekstradan kuruyemısle meyveyı abarttım bebegımın saglıgı ıyı ama ödem mi kılo mu neden ıkı gunde hemen bır kıloya yakın alıyorum dıkkat etmezsem oda aksam yemegını az abarttırsam gece zaten yemek yemem deliricem 🥺
Aynı sorun bende de var. Bende 2 buçuk kilo almışım 🤦🏻‍♀️ Doktora gittiğimde sordum ödem falan mı diye. ‘Çok hızlı gitmişsin sen, biraz daha dikkat et ödem olduğunu düşünmüyorum önceden yediklerine dikkat etmiyordun şimdi dikkat ediyorsun o yüzdendir’ dedi. Gerçekten de doğru. Tamam abur cubur tatlı falan yemiyorum ama her sabah düzenli kahvaltı yapıyorum. Önceden sadece akşam yemeği yerdim düzenim çok bozuldu. Şimdi düzene girince ve çok fazla hareket etmeyince vücut kilo almaya başladı malesef.

Merhaba, ben adetim gecince 4+6 da gittim ilk muayeneme. Ultrasonla karindan bakti kese olusmaya baslamis dedi. Tabi ortada bebek falan yok kese bile yeni olusuyordu. Kan testleri istemisti icinde beta da vardi. Beta 2.300 lerde cikti. Araya yilbasi girdi ve 10 gun sonra kontrole gittim. 6 haftalik olmus, kese de olusmustu bebegide gorduk hatta kalbini de gorduk. Beta degerime bir kere bakildi. Ben de esimden dolayi tup bebek yaptiracakken supriz bir sekilde normal yolla hamile kaldim. Ama surekli doktora gidip surekli birseyler okuyup kendimi strese sokmak istemiyorum. Her gebelik kendine ozel. Yeniden kontrole 3 hafta sonra cagirmisti yani 2 gun sonra gidecegiz. Biz de cok merak ediyoruz hersey yolundami diye ama kendimizi tutup bu anin tadini cikarmaya calisiyoruz. Allahin izniyle iyidir ve sagliklidir stres yapma cunku stres de zarar verebilir. 🌸
Maşallah, haklısınız valla. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhabalar, ben de inşallah eylül annesi olacağım. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben keseyi gördükten sonra artık kan vermeyi bırakmayı düşünüyordum ama en son keseyi gördüğümüzde (sadece kese vardı bebek yoktu) doktor rutin testler arasında beta da istemiş ve 1900 olan betam 6 gün sonra 8654 olmuş. Bana biraz az gelince 2 gün sonra başka bir doktora gittim anlattım böyle böyle diye. İyi artmış dedi muayene etti ve kızdı biraz, 2 hafta daha başka bi doktora gitme muayene olma ultrasona girme stres de yapma sonra gel muayeneye dedi. Sizce de normal mi? Ben mi çok panik yapıyorum. Boş gebelik için 8bin fazla diyorlar ama ne bileyim kalp atışını görmeden rahatlayamayacağım heralde
Benimde beta 5350 idi 2 gün sonra 8196 olmuştu. 2 katına çıkmamıştı. Doktor gayet güzel artmış bir sıkıntı yok bir süre sonra 2 katı artma olmaz azalır demişti. O yüzden gereksiz yere kendinizi strese sokmayın ❤️

Öyle olmuş gerçekten ☺️ İş yerinde bir sürü hamile oldu çevremde, nasıl idare etmişler bu dönemlerde kimseye çaktıramadan, şaşırıyorum.
Al benden de o kadar iş yerınde kımseye söylemek istemedım bır kısı daha hamıleydı sonra yuzume bakan sen hamılesın dedıkçe ıtıraf ettım bu haftasonu bı arkadasımın daha aynı ısten hamıle oldugunu ogrendım uc hamıs takılcaz artık 😀

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır yemek yiyesim gelmiyo zorla yiyiyorum 2 3 parça bişi yesem midemde doluluk oluyo sanki mide bulantım olucak gibi hissediyorum kalkıyorum ama gelen giden olmuyor yaşayan varmı

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır yemek yiyesim gelmiyo zorla yiyiyorum 2 3 parça bişi yesem midemde doluluk oluyo sanki mide bulantım olucak gibi hissediyorum kalkıyorum ama gelen giden olmuyor yaşayan varmı
Ayni benim de öyle ama ben cok istahsiz değilim canımın istediği biseyse doyana kadar yiyebiliyorum simdilik. Ama yemekten bir iki saat sonra acayip bi şişkinlik oluyo maden suyu icmek istiyorum sindiremiyorum sanki hafif mide yanmasi hazımsızlık doluluk hissediyordum

Evet ya arada canım bişi çekiyor yediğime pişma oluyorum 😀 genellikle sıvı şeyler midemi rahatlatıyo gibi tencere yemeği göresim gelmiyor bakalım ne zaman biticek🤔

Al benden de o kadar iş yerınde kımseye söylemek istemedım bır kısı daha hamıleydı sonra yuzume bakan sen hamılesın dedıkçe ıtıraf ettım bu haftasonu bı arkadasımın daha aynı ısten hamıle oldugunu ogrendım uc hamıs takılcaz artık 😀
Şanslısın bence ☺️ Biz dönüşümlü çalışıyoruz, bu hafta evdeyim. Biraz rahatım iki gündür. Kiloları da bir şekilde sakladım ama iki-üç hafta muhtemelen benim miadım da 😃

X