- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #3.501
Randevu alıp gittim ben. Sabah Saat 11 e kadar kan alımı var. Sabahın ilk saatinde gittim çok beklememek için. Zaten 9 buçuktan sonra kimseyi almadılar ordaki kalabalık anca 11 de biter diye. Bu nedenle erkenden randevu alıp git. Önce aile hekimi görecek ve kan alımına yönlendirecek
Teşekkür ederim. Ben de randevu alayım o zaman. Sadece aile hekiminden çok hoşlanmadım ama nasıl değiştireceğimi bulamadım. Bu hafta değiştireyim bi şekildeBenim bağlı olduğum aile hekimliği randevu ile çalışıyor. Sabah en erken saate randevu alıyorum, tahlil vereceğim için. Her aile hekimliğinde randevuya gerek olmayabilir tabi.
Aile hekiminizi ya da farklı aile hekimliğine geçmek istiyorsanız size bir kağıt veriyorlar onu dolduruyorsunuz ve değiştiriyorsunuz. Doktor değişimini e-nabız üzerinden de yapabilirsiniz.Teşekkür ederim. Ben de randevu alayım o zaman. Sadece aile hekiminden çok hoşlanmadım ama nasıl değiştireceğimi bulamadım. Bu hafta değiştireyim bi şekilde
21 araliktiHayırlı olsun canım adet tarihin ne zamandı?
Genellikle arkadaşlar altıncı hafta sonu 7. Hafta gibi duydular bende senin gibi beklemedeyim
İyi günler bende 6+3 haftalık hamileyim. 6+1 de karından ultrasonla kalp atışını duymuştum
hayirli olsun sanada :) tmm tsk ederim herkesde ayninolmuyo ya o yuzden beklemek daha iyi aanirimİyi günler bende 6+3 haftalık hamileyim. 6+1 de karından ultrasonla kalp atışını duymuştum
Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahhayirli olsun sanada :) tmm tsk ederim herkesde ayninolmuyo ya o yuzden beklemek daha iyi aanirim
evet benimki bana gec dollenme gibi geliyor da hayirlisi insTeşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahBir hafta beklemenizde yarar var herkesin döllenme zamanı farklı hastaneden dolayı bile farklılık olabiliyor
Direk gidip tahlil verdim ama sabah 10a kadar mesela bixim saglik ocagindaKızlar size bir şey soracağım. Anladığım kadarıyla sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırıyorsunuz sık sıkTsh için gitmem lazım iki hafta sonra. Randevu alıp mı gidiyorsunuz yoksa direkt gidince tahlil yapıyorlar mı?
Ama ikinci hamilelikten sonra cok veremedim 5 6 kilom kaldi ve onunla hamile kaldim insallah az alirim o yuzden14 kilo çok güzel bir oran. İnşallah yaaa sabah rahat oluyorum ama akşama doğru küp gibiyim
Insallah duyarsin canim. Beklenen dogum tarihlerimiz ayni seninle. Ama ben sezeryan olacağımdan erken olur buyuk ihtimalleKızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum okuyamadım artık sayfaları :)) Benim normalde bugün gitmem lazımdı doktora ama doktor cumartesi günleri çalışmıyormuş bende pazartesi gideceğim 6+5 olacak inşallah sata göre dua edin kalp atışını duyayım
İnşallah dilerim gönlündeki gerçek olurAma ikinci hamilelikten sonra cok veremedim 5 6 kilom kaldi ve onunla hamile kaldim insallah az alirim o yuzden
Kaç haftalık oldunKizlar bu arada benim sadece kese görüldü.Bebek ne zaman görülür normalde?
Bende sezeryan olacağım canım :)) belki aynı güne denk gelir yine :) ilki genel mı epidural mi senin?Insallah duyarsin canim. Beklenen dogum tarihlerimiz ayni seninle. Ama ben sezeryan olacağımdan erken olur buyuk ihtimalle
Halamlar ikizdi. Bana denk gelmis olabilir mi ikiz sirasi yoksa. Deli sorular :)Benimkinin de ovulasyon 31 Aralık ve 1 ocaktibat 15 ocakti ve hcg 202 ydi. Nasıl oluyo anlamiyorum valla 18inde 748di
Insallah amin. :) Keseye bakmadim, pazartesi ilk defa kadin dogum doktoruna gorunucem, o bakar mi acaba, peki ultrason gosterir mi bize?Merhaba Öncelikle hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbenim de ovulasyon 1 ocak erken doğmazsa eğer doğum tarihimiz de aynı olur inşallah :) Keseyi görebildiniz mi Bende 14 ocakta öğlen tahlil yaptm Beta 200 çıktı 16 ocakta sabah 600 değerim yüksek geldi bana inşallah ikiz olur tabi önce sağlıklı olsun da
Insallah canlar, amin.Canım yumurtlama günlerimiz aynı :) muhtemel doğum tarihi de rabbim sağlıcakla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah hepimize bakabilecegimiz yavrular nasip eder insallah.Benim de ovulasyon yılbaşıydı, bat 15 ocaktı, 14 ocakta kan vermiştim 1040 değerini görmüştüm belki ikizdir dedim18 ocakta da keseyi gördüm Kese tek bir taneydi, ama belki içinde 2 bebiş vardır kim bilirr
5. Haftamda başladı son 1 haftadırda çok şiddetli.Yolunda cnm geçmiş olsun geçecek eminim.kaçıncı hafta başladı bende bir şey yok arada uykumdan uyanıyorum gece bulantıyla ama kusmuyorum tuaf
Canım herhangi bi sorun risk falan yoksa 7.haftada gidebilirsin.Gittiginde hem bebeği hem kalp atışı duyarsın inşallah.Ben 5+5 gittim keseyi gorebildik sadece.merhabalar bende 5 haftalik hamile oldugumu bikac gun once ogrendim nasipse eylulde dogucak:) kalp atisini kacinci haftada dinlediniz ben hemen doktora gitmeyip biraz bekleyip gideyim diyorum ins haftaya yada sonrali hafta
Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bende ilk gebeliğimde preeaklampsi geçirdim 7 sene önce şükür sağlıkla dünyaya geldi oğlumŞimdi zor da olsa tekrar cesaret ettim umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza
Canım bugün 6 haftalık olduk.Kaç haftalık oldun
Çok sağol canım normal olması içimi rahatlattı her an kan gelecekmiş gibi korkuyorum çünkü... İnşallah senin de mide bulantın ve baş ağrın da aniden kesilir canımAltıncı hafta dolana kadar benimde sık sık batmalarım vardı canım gittikçe azaldı şimdi yok denecek kadar az hiç gibi bir şey.. azalacaktıronlar bitince de mide bulantım ve baş ağrım başladı gerçi bakalım her uyandığım gün farklı bir şey hissediyorum resmen
Canım çok duydum kanama alanı oluşan ama hiçbirinin bebeğine bir şey olmamıştı.. Allah bağışlasın inşallah sen de sağlıcakla atlatacaksın..doktorun bu konu da bir şey dedi mi?Kızkar gunaydın 9+6 yım ilk tup bebek denemem sukur tuttu 2 gun öncesıne kadar tek lekem dahı olmadı cuma öğlenden sonra peceteyr pembe lekeler gördum sildim yıne geldı. Doktoragıttım hemen ultrasonda göredü uterusun sağ ust köşesinde küçük bi kanama alanı var dedi kesenın dışında. Benı servıse yatırdı bundan sonra tuvaşet dışında ayağa kalkmak yasak dedi. Hala servıste yatıyorum o pembe lekeden hemen somra kahve leke geldi 2 gündür başka hıç bırsey gelmedi dün ultrasonda baktığında alan buyumemış aynı dedi.. Bebeğe birşey olurmu siz yaşadınızmı deneyımı oşan varsa bana bılgı versın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?