- 16 Ocak 2021
- 65
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #3.521
Teşekkür ederim. Ben de randevu alayım o zaman. Sadece aile hekiminden çok hoşlanmadım ama nasıl değiştireceğimi bulamadım. Bu
Haşlanmış patates baya iyi geliyor. Tuzlu çubuk kraker yiyorum ara ara. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Sudan midem bulanıyor yudum yudum içiyorum azcık. Portakal mandalina elma da iyi geldi banaKızlar bulantınız ne alemde
Ben 2 kilo verdim nerdeyse
Zorla bişeyler yiyorum
Çokta zorlayamıyorum kusuyorum bu sefer
Şu bile içemiyorum
Bi akıl verin bana
Kesenin arkasında olan düşüğe sebep oluyor genelde. Seninki günden güne küçülecektir Allah'ın izniyle. Ben yaşadım ilk gebeliğimde sağ altında vardı gittikçe küçüldü kayboldu. İkinci gebeliğimde tam kese arkasındaydı hatta bazı doktorlar kesede kanama alanı var diyordu. Kesenin arkasında olursa kanama alanı keseyi de bozuyor zamanla kanama kırmızı dönüyor artıyor ve bebek düşüyor. O yüzden içini ferah tut pozitif düzün. Kanama alanı sıkça yaşanan bi durumKızkar gunaydın 9+6 yım ilk tup bebek denemem sukur tuttu 2 gun öncesıne kadar tek lekem dahı olmadı cuma öğlenden sonra peceteyr pembe lekeler gördum sildim yıne geldı. Doktoragıttım hemen ultrasonda göredü uterusun sağ ust köşesinde küçük bi kanama alanı var dedi kesenın dışında. Benı servıse yatırdı bundan sonra tuvaşet dışında ayağa kalkmak yasak dedi. Hala servıste yatıyorum o pembe lekeden hemen somra kahve leke geldi 2 gündür başka hıç bırsey gelmedi dün ultrasonda baktığında alan buyumemış aynı dedi.. Bebeğe birşey olurmu siz yaşadınızmı deneyımı oşan varsa bana bılgı versın lutfen
Allah razı olsun inşallah dediğin gibi yok olurKesenin arkasında olan düşüğe sebep oluyor genelde. Seninki günden güne küçülecektir Allah'ın izniyle. Ben yaşadım ilk gebeliğimde sağ altında vardı gittikçe küçüldü kayboldu. İkinci gebeliğimde tam kese arkasındaydı hatta bazı doktorlar kesede kanama alanı var diyordu. Kesenin arkasında olursa kanama alanı keseyi de bozuyor zamanla kanama kırmızı dönüyor artıyor ve bebek düşüyor. O yüzden içini ferah tut pozitif düzün. Kanama alanı sıkça yaşanan bi durum
İnşaAllah canımmmÇok sağol canım normal olması içimi rahatlattı her an kan gelecekmiş gibi korkuyorum çünkü... İnşallah senin de mide bulantın ve baş ağrın da aniden kesilir canım
Merak etme. Kötü bişey olsa ağrı geçmiyor sürekli oluyor. Doğal olan ağrılar geçici oluyor girip çıkıyor. Dinlenmeyle geçmeyen ağrılar sıkıntıAğrıları olan arkadaşlar nasılsınız? İdare edebildiğim bir ağrım vardı ama dün gece çığrından çıktı uykumda kıvrandım resmen şimdi uyandım geçmiş.böyle olan ve daha sonra ağrıları geçen var mı? Hamileliğimi öğrendiğimden beri çekiyorum ve geçmiyor..
Amin canımCanım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bende ilk gebeliğimde preeklampsi geçirdim.Sukur sağlıkla doğdu oğlum.Simdi tekrar hamileyim.Tedirginlik kaygı var.Yine aynısını yaşarım diye senin kaçıncı haftada olmuştu?
Dinlenme halinde oluyor işte bu da..ayakta hareket ederken daha az..ve ağrılarım sürekli var..öyle ağrılar ne gibi sıkıntılar yaratıyor acaba?Merak etme. Kötü bişey olsa ağrı geçmiyor sürekli oluyor. Doğal olan ağrılar geçici oluyor girip çıkıyor. Dinlenmeyle geçmeyen ağrılar sıkıntı
Ben ilk gebeliğimde hep ağrı çektim ara ara yokluyordu. Vücut değişikliğe adapte olmaya çalışıyor. Şu an da hafif hafif ağrılarım oluyor. Rahim genişliyor, kanama yoksa ağrılar da çok şiddetli değilse korkma. Bi de gaz sancısıyla da karışabilir. Benim karnım şişti resmen o da ağrı yapıyor.Ağrıları olan arkadaşlar nasılsınız? İdare edebildiğim bir ağrım vardı ama dün gece çığrından çıktı uykumda kıvrandım resmen şimdi uyandım geçmiş.böyle olan ve daha sonra ağrıları geçen var mı? Hamileliğimi öğrendiğimden beri çekiyorum ve geçmiyor..
Kendi doktorum olabilceğini söyledi. Şuan başka doktordayım pazartesiye kadar yatıcam bakalımCanım çok duydum kanama alanı oluşan ama hiçbirinin bebeğine bir şey olmamıştı.. Allah bağışlasın inşallah sen de sağlıcakla atlatacaksın..doktorun bu konu da bir şey dedi mi?
Valla kanama yok çok şükür ama ağrı dün gece şiddetlenince korktum çok sizlere de sorayım dedim..akşam ağlayacaktım artık..biraz önce doktora sordum normal dedi biraz rahatladım..çok sağolunBen ilk gebeliğimde hep ağrı çektim ara ara yokluyordu. Vücut değişikliğe adapte olmaya çalışıyor. Şu an da hafif hafif ağrılarım oluyor. Rahim genişliyor, kanama yoksa ağrılar da çok şiddetli değilse korkma. Bi de gaz sancısıyla da karışabilir. Benim karnım şişti resmen o da ağrı yapıyor.
E devlet üzerinden degistirebiliyorsunuz sanırım. Birara kurcalarken görmüştüm ben de. Seçeceğiniz doktorun hasta sayısının çok olmaması gerekiyor. Yoksa işlem yapmaya izin vermiyor.Teşekkür ederim. Ben de randevu alayım o zaman. Sadece aile hekiminden çok hoşlanmadım ama nasıl değiştireceğimi bulamadım. Bu hafta değiştireyim bi şekilde
Benim 36 hafta sonunda oldu canım.vücudumda kaşıntılar oluştu ve idrardan kan geliyordu.Doktora gittim idrar ve kan tahlili yaptı.Protein kaçağı çıktı.Karaciger enzimler tavan yapmış.Tansiyonum 17 olmuştu.Gece acil sezeryana aldılar.sukurler olsun sagsalim ayrıldık hastaneden.İnsallah bunda olmaz diye dua ediyorumAmin canım34-35. Hafta aralığındaydım geç oldu benim. Normal idrar tahlillerinin hiçbirinde çıkmadı 24 saatlik toplamada fark edildi. Tansiyonum da hiç yükselmemişti. Sadece her tarafım şişmişti. Ama korkuyor insan yine de. O yüzden şu an perinatolog tercih ettim. Senin kaçıncı haftada olmuştu?
tamam oyle yapayim en iyisi tsklerCanım herhangi bi sorun risk falan yoksa 7.haftada gidebilirsin.Gittiginde hem bebeği hem kalp atışı duyarsın inşallah.Ben 5+5 gittim keseyi gorebildik sadece.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımtamam oyle yapayim en iyisi tskler
İki gündür çok azaldı mide bulantılarımHaşlanmış patates baya iyi geliyor. Tuzlu çubuk kraker yiyorum ara ara. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Sudan midem bulanıyor yudum yudum içiyorum azcık. Portakal mandalina elma da iyi geldi bana
Sıkıntı derken düşük tehdidi sayıyor doktorlar dinlenince geçmeyen ağrıyı. Hele lekelenme kanama eşlik ediyorsa. Bol bol istirahat edin yormayın kendinizi. Ama bence ciddi bi ağrı olsa iş yaparken ayakta daha çok olması lazım mantıken. Dinlenince oluyorsa biraz da psikolojik olabilir çok düşünmeyle alakalıDinlenme halinde oluyor işte bu da..ayakta hareket ederken daha az..ve ağrılarım sürekli var..öyle ağrılar ne gibi sıkıntılar yaratıyor acaba?
FolidoceKizlar belki bahsedilmistir ama tek tek okumak zor telefondan giriyorum. Folik asit ne kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?