- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 39
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.441
Kizlar belki bahsedilmistir ama tek tek okumak zor telefondan giriyorum. Folik asit ne kullaniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana decavit önerdi doktorumKizlar belki bahsedilmistir ama tek tek okumak zor telefondan giriyorum. Folik asit ne kullaniyorsunuz
İyi değilim pek canım. Bulantılar beni çok fazla zorluyor. İki tane bulantı ilacı kullanıyorum ama faydası olmuyor. Sen nasılsın herşey yolunda mıkardelen_08 cnm nasılsın seni göremedim buralarda
FolidaysKizlar belki bahsedilmistir ama tek tek okumak zor telefondan giriyorum. Folik asit ne kullaniyorsunuz
Demekki olabiliyor canım tek gebeliktede böyle artışlar Aynen bende seyahat etmeyi severim ikiz olsa dediğiniz gibi zor olur Biz bugün 5+4 olduk canımMerhaba , benim de beta hcg değerim iki günde 4 katına çıkmıştı.Üç embrio transfer ettikleri için dedk heralde ikiz yanda belki üçüz. O iki hafta ( ilk kontrole kadar geçen süre) ahh me hayaller ne hayaller Ama aynı sizde olduğu gibi hep tel bir yerde batma oldu hep sol tarafımda bir takım çalışmalar hareketler oldu. Hala öyle. Sonra kontrole gittik tek gebelik ve gayet iyi görünüyor dedi Ne yalan söyliyim biraz rahatladım çünkü hem çoğul gebelik benim yaşta çok sıkıntılı ben ilk gebeliğimde preklampsi olmuştum zor bir süreç olabilirdi.hem de o kadar çok seyahat etmeyi seviyorum ve ediyorum ki ikiz ve üçüzle çok zor olurdu. Şimdi inşallah kangurusuna koyup koyup gezmeye devam sizin kaç haftalıktı kaçırmış olabilirim benim 7 oldu
Nasıl 5+4 kız biz ayni gitmiyo muyduk benim bugun 6+0?Demekki olabiliyor canım tek gebeliktede böyle artışlar Aynen bende seyahat etmeyi severim ikiz olsa dediğiniz gibi zor olur Biz bugün 5+4 olduk canım
Ne demek canım rica ederim . Bende vajinalden tedirgin oldum biraz sonra dedim 1 dklik bişey çok şükür orda görüldü. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebislerimizi kucağımızaSağol canım cevabın için. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız inşallah her şey yolundadır benim için de. Senin keseyi görmene sevindim en yakın zamanda kalp atışını da duyurur inşallah miniğin
Çok sevindim geçecek bu günlerde ne yapalım dayanıyoruzÇubuk kraker hayatımı kurtardı resmen. Haşlanmış patatesi de denedim bugün gerçekten o da çok iyi geldi.
6. haftadan sonra azalıyor. azıcık daha sabretKızlar batma ve ağrılar bugün arttı, kaçıncı haftada kesilecek veya azalacak bu acaba? ya da sıkıntı mı bazen beş dakika sürüyor. Bu kadar sık ve uzun olmuyordu. Sizin nasıl gidiyor ağrılar (sata göre 5+3 deyim)
Ay inşallahh canım sağol.. Korkutmasa sonuna kadar da razıyım.6. haftadan sonra azalıyor. azıcık daha sabret
Canım benim uygulamada öyle gözüküyor alalaNasıl 5+4 kız biz ayni gitmiyo muyduk benim bugun 6+0?
Ben yazmıştım cevap ama görmedin sanırım. Benımde devam edıyor rahımde kanama alanı var o sebeple oluyor benımkı.Kızlar kahverengi lekelenmelerim iki haftayı geçti çevresinde böyle olan var mı kalp atışı da var bu arada çaresiz bekliyorum geçmesini. İğneye progestana devam. 7 haftalık olduk
10 gün sonra gel demişti.Ama bu doktora gitmicem o zamana kadar başka doktor ayarlamaya çalışıyorum canım.Benim de kesem 11 mm di. 10 gün sonra tekrar çağırdı perşembe günü gidicem umarım bebeği ve kalp atışını görürüz. Sizin ne zaman randevunuz?
Canım sat 15 aralıkmıydı seninNasıl 5+4 kız biz ayni gitmiyo muyduk benim bugun 6+0?
Ay dogru ya son adet tarihi farklı heralde amaan kafam karışıyor benimCanım benim uygulamada öyle gözüküyor alala
Sat 12 aralikCanım adet tarihin 15 aralıkmıydı senin