2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Içim yaniyor yenidogan katinda odam, su an yan odadan bebek aglamalari geliyor. O agliyor ben agliyorum. Bu yangin nasil gececek bilmiyorum. Nolur dua edin bana dayanamiyorum.
Of benim canım yaa. Allah sana güç kudret sabır versin hiç beklemediğin anda seni taçlandırsın . İnsanın başına neler gelecek habersiz yaşıyoruz işte sen de bunlardan birine şahit oldun meleğinle cennette kavuşacaksın inşallah Unutmayacaksın ama hafifleyecek geçecek
 
Bebek kanala girince hareket azalıyormuş. Doktor bana bebek kanalda hareketi az olacak endişelenme demişti o yüzden
Geçen hafta kontrolde pozisyon almış demişti doktor. Yeri daraldı, karnım da biraz indi, endişelenmemek lazım doğru diyorsun.

Senin enerjini ortak kullandığınız için acaba yorulmuş olabilir misin? Biraz bişiler yiyince dinlenip falan takip et istersen öyle mutlaka bir hareket oluyor.
Benim enerjimi üç kişi kullanıyoruz :) 2 yaşında oğlum var, annemlerin yanında kalıyoruz şu an ama herşeyi benim yapmamı istiyor. Ayaklarım çok şişiyor çok halsizim ama Dün bir saat dışarda top oynadık mesela. Birşeyler yeyip uzaninca minik minik hareket ediyor çok şükür.

Size yazdıktan sonra hareket etmeye başladı :)
 
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
olsun hayırlısı böyleymiş doktorun olması gerekeni yapmış bir kaç güne toparlanırsın daha yenisin dayan kuzum
 
Çok doğru dedin canım seninle aynı düşüncedeyim . Normal tamam iyi hoş ama bebek gelmeyince sıkıntı yaratıyor işte diretmenin manası yok bence eskilerle kıyaslanamayız maalesef. Hoş kıyaslansak bile o zamanlarda da ölü doğumlar anne ölümleri vs. oluyordu. Doktor bana sezeryana karar verince çevregiller neden neden oldular sanki normal soğursam altından madalya kazanıcam
 
Canım benim de 38+3. Epey azaldı hareketleri. Aslında biraz da tutarsız. Bazen var, bazen neredeyse hiç yok. Çarşamba günü kontrolüm vardı. Doktora da söyledim bir şey demedi. Kalp atışı normaldi. Sadece suyu azalmış. Hareketleri ona bağlı olabilir mi bilmiyorum açıkçası. Pazartesi tekrar gel demişti.
 
Sevindim. Yorulunca çok normal hareketlerin azalması. Kızımın okula başladığı gün saat 7de kalkıp öğlen falan aaa bebekten hiç haber yok ya diye o saate kadar hareketlerini fark etmemiştim koşturmacadan, hemen bişiler yiyip dinlendim başladı. Şimdiden 2 çocukluyuz biz.
 
Kızlar iki gündür adaçayı içmeye başladım. Günde bir fincan. Daha içerken karnımda hareketlilik oluyor. Sizin de öyle mi? 12 gün var beklenen doğum tarihime. Rahim kaslarıma bu kadar erken etki edebilir mi?
 
Valla bezdiriyo insanı normal doğum fanatikliği ve sezaryen kötülemeler. Kimse bayılmıyor yani kaç kat kesilmeye, uyuşturulmaya, ama gerekli ve bence büyük bir nimet. Nice anne bebek kurtulurdu daha önceleri olsaydı. 1 gün boyunca sancı çekip de ya da suni sancıyla normal doğuran mı varmış eskiden yeni yeni mevzular bunlar. Eskiyi 2021 yılına uydurmak istemenin sonu hep hüsran. Bana perinatolog küçük bebeklere normal doğum travması yaşatmak en akılsız iş demişti. Ama sorsan normalcilere küçük olunca daha kolay doğurursun, peki bebeğin alacağı riskler, fikir yok.
 
Sezeryana karşı olan bi topluluk var sanki sezeryan ile doğurunca doğum yapmamış oluyorsun ağzının ortasına vurasım geliyor öyle konuşanlara çıkmıyor kardeşim işte normal napalım yırtınalım mı hele bide ayyy sezeryan mı ben normal doğurmuştum çok uygundu ne göbek kaldı ne bişey diyenleri sallandırasım geliyor
 
Hadi inşallah çatın müsaittir de için rahatlar Benim hiç renkli akıntım olmadı ne muayene öncesi ne sonrası. O akıntı nişan mı ki?
Internette nisan gibi yazıyor ama doğumun yaklastiginin belirtisi falan yazıyor. Akıntı doğumun yaklaştığını söylüyor inşallah dr da gün söyler artık. ☺cok stresliyim valla. Gunu bilemedikçe korkuyorum anlamam falan aksi durum olur diye
 
Hanımlar sezeryan sorunsuz geçti doruk 3.180 gr 48cm doğdu koca kafalı emmeyle ilgili biraz sorun yaşıyoruz ama sezeryan ağrımdan dönemiyorum ondan birkaç saate o da bir nebze düzelir inşallah.
Canım senin benimle günün aynı gibiydi sanırım ben bugun 36+6yım masallah 3 kiloyu gecmişsiniz, biz gecemedik daha bence yarın belli olur da, 10 gün önce 2600 civarı demişti dr
 
Hanımlar sezeryan sorunsuz geçti doruk 3.180 gr 48cm doğdu koca kafalı emmeyle ilgili biraz sorun yaşıyoruz ama sezeryan ağrımdan dönemiyorum ondan birkaç saate o da bir nebze düzelir inşallah.

Gözünaydın canim darısı bize inşallah o ağrılar da geçecek hayırlısıyla geçmiş olsun
 
Canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla buyutmeyı nasıp etsin inşallah iki gün içinde toparlanırsın hiç üzülme, sezeryan biraz yoruyor işte. Rabbim acil şifalar versin, bol sütlerin olsun inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…