Teşekkür ederim cevabınız içintestin koyulaşmasını takip ediyorum bende attığım ikinci test adet ağrısı gibi gerçekten de adet olcağımı düşünürken pozitifi görünce çok heyecanlandım
Böyle erken öğrenıncede zaman geçmiyor hiç
Günaydın herkese
Göbeğime baktım bende çizgi felan YOk
Merhaba kızlar salı günü test vermiştim 88 cikmisti cuma günü sağlık ocağında test yaptırdım 168 çıktı bu sabah doktora gittim tekrar test verdim sonuç 668 çıktı kese gözükmedi ama rahim duvari hamilelik için uygun dedi alttan muayene istersen Çarşamba günü görünür kese dedi üstten görmek istersen pazartesi gel dedi şimdilik durum böyle sizlerde durumlar nasıl
Hamilelikte oluşan göbek çizgisi.Ne çizgisi?
Fazla işlede uğraşmak istemiyorum. Sonra yerınde oturmuyorsun çocuk ondan tutunamıyor felan dıyorlarİşe verdim kendimi bende yoksa geçmez günlerdoktor içinde bekliyorım modum düşmesin diye
sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahBenim bir kimyasalım var benzer belirtilerim var diye yaptım beklediğimden değil ama çok şükür pozitif çıktı kan ile de tescillendi rabbim devamını getirsin inşAllah
benim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptımbetahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti...
Adetinz geçmden verdğiniz de mi 88 çıkmıştı.Bn dün acilde yptrdı 303 dü bugun 514 çıktı. Pazartesi gel dedi kese için bana daMerhaba kızlar salı günü test vermiştim 88 cikmisti cuma günü sağlık ocağında test yaptırdım 168 çıktı bu sabah doktora gittim tekrar test verdim sonuç 668 çıktı kese gözükmedi ama rahim duvari hamilelik için uygun dedi alttan muayene istersen Çarşamba günü görünür kese dedi üstten görmek istersen pazartesi gel dedi şimdilik durum böyle sizlerde durumlar nasıl
Çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda sağlıkla versinbenim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptımbetahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti...
çok geçmiş olsun .. rabbım en kısa zamanda doldurur yerını inşbenim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptımbetahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti...
Amin çok teşekkür ederimÇok üzüldüm. Rabbim tez zamanda sağlıkla versin
.Çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda sağlıkla versin
inşallah çok teşekkür ediyorumçok geçmiş olsun .. rabbım en kısa zamanda doldurur yerını inş
Yurt dışında öyle imiş. Biz burda özelde her gün yaptırabiliyoruz canim Bende 3 kez yaptırdım mesela.. yine stres oluyor yükselme devam mi diyeBilmediğim için soruyorum arkadaşlar ,
Sık sık okuyorum beta şu kadardı bu kadar oldu vs. Doktorlar her istediğinizde tahlil yapıp bakıyor mu ? Almanya’da yaşıyorum ve doktor gerek görmüyorsa 2. Bir tahlil yapmıyor. İlk gebeliğimde de şimdi de bilmiyorum hcg değerim kaç ?
Ve sadece 1 kere hcg baktılar bende.
2 hafta sonra kese için çağırdı.
şimdi gidip tekrar hcg baktırmak istesem bakmazlar, Türkiye’de istediğin kadar yaptırabiliyor musun gün gün me kadar yğkselmiş ne kadar düşmüş biliyorsunuz.
Bir yandan iyi çok şey bilmek bir yandan da kötü insan yükseldi mi diye düşün düşün stres olur