Eki Görüntüle 2811620
Merhabalar benimde bat 26 marttı dün sabah yaptığım testte böyle silik bir pozitif gördüm ama ilk gebeliğim olacak inşallah daha önce hiç bir tecrübem yok kan testi yaptırmayada gidemedim daha ama kasıklarımda çok ağrı var normalmidir yardımcı olursanız sevinirim
ben de yarın sabah baktırıcam ilk iş. inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla ilerleyecekBenimde adetime 3 gün kala 14 çıktı doktor güzel konuştu ama yine de pazartesi gel kana yine bakalım dedi, bu arada sayımız maşallah güzel yükseliyor ilk haftalar riskli zamanlarımız inşallah hepimiz sağlıcakla süreci ilerletiriz
inşallah hepimiz için güzel ve sağlıklı ilerleyecek bu süreçBen kötü düşünmedim aslında testi yaptırdığım yer direkt negatif dedi banasonra ben de kimyasal mı acaba diye dert ettim ama evdeki testin koyuluğu çok güzel çıktı demek ki iyi artmış. Teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim cevabınız içinHayırlı olsunyarın sabah testi tekrarlayın koyulaşmaya bakın. Ağrı içinde kimisinde adet olacak gibi ağrı oluyormuş sizinkide ondandır belki de. Çok şiddetli değilse normal diye biliriz fakat siz yine de dinlenin yorulmayın
Sorma canım bata daha 2 gün varBöyle erken öğrenıncede zaman geçmiyor hiç
Şuan anlayamıyorum ama sanırım 5. aya doğru çıkıyordu o çizgi..Şuan bende ilk hamilelikten hafif gölgesi duruyor hala yazıklar olsun 5 senede kaybolmadı o çizgiKızlar hamilelikte çıkan linea nigra adı verilen göbek çizgisi beliren var mı aranızda, ben şimdi yatarken farkettim ama hep mi vardı diye de düşündüm bilemedim.Özellikle de bakmamıştım.
Benim aslında 2.gebeliğim, 4 yaşında kızım var onda ben 9 ay boyunca hiçbir belirti yaşamamıştım ne as erdim, ne bulantı kusma baş dönmesi hiçbir belirtim olmadı 9 ay boyunca, ama bunda sabah uyanınca ağzımda Metal bir tat oldu, ondan test yapmadan ben hamileyim dedim eşime birde kaşık ağrısı çeken arkadaşım aynen bende de geçen hafta bayağı batma şeklinde kaşık ağrısı vardı 2 gündür azaldı gibiInsallah burdan devam edebilirimBat son 4 gü
Merhaba belirtiniz var miydi ?
Ben de ilk hamileliğimde 3 ay bulantı çektim ama başka hiçbir şey olmadı, çok da enerjiktim harika bi hamilelik olmuştu. Ben şimdi daha yeni öğrendim. 4+1 bugün ve dün öğüre öğüre bittim, halbuki daha çok erken. Sanırım zorlayacak bu bıdık beniBenim aslında 2.gebeliğim, 4 yaşında kızım var onda ben 9 ay boyunca hiçbir belirti yaşamamıştım ne as erdim, ne bulantı kusma baş dönmesi hiçbir belirtim olmadı 9 ay boyunca, ama bunda sabah uyanınca ağzımda Metal bir tat oldu, ondan test yapmadan ben hamileyim dedim eşime birde kaşık ağrısı çeken arkadaşım aynen bende de geçen hafta bayağı batma şeklinde kaşık ağrısı vardı 2 gündür azaldı gibi
Kuzum bulamadım ben. Hangi kategori hangi başlık altında?Kızlar günaydın. Yeni bir topic açtım
2021 aralık anneleri paylaşım alanı diye.
Liste yapacağım diğer gruplarda öyle, güzel de oluyor..
Yaş, sat, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk kese görme vb. Bilgiler eklicegim..sizi oraya bekliyorum isterseniz
Kuzum bulamadım ben. Hangi kategori hangi başlık altında?
Kuzum bulamadım ben. Hangi kategori hangi başlık altında?