2021 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun yarın sabah testi tekrarlayın koyulaşmaya bakın. Ağrı içinde kimisinde adet olacak gibi ağrı oluyormuş sizinkide ondandır belki de. Çok şiddetli değilse normal diye biliriz fakat siz yine de dinlenin yorulmayın

ben de yarın sabah baktırıcam ilk iş. inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla ilerleyecek

Slmmm ne yapıyorsunuzzz yemek olayı bitti mutfağıda temizledim duş da alındı şimdi uzandım 2 saat kalkmayı düşünmüyorum

inşallah hepimiz için güzel ve sağlıklı ilerleyecek bu süreç

Teşekkür ederim cevabınız için testin koyulaşmasını takip ediyorum bende attığım ikinci test adet ağrısı gibi gerçekten de adet olcağımı düşünürken pozitifi görünce çok heyecanlandım

Hakkımızda hepimiZin hayırlısı beklemekten başka bırsey gelmıyor elden ... kimyasal gebelık boş gebelik tehlıkeli olmuyorda dış gebelik tehlikeli öyle bır durum olmasa herhalde ben 5 ay olana kadar doktara gitmeyeceğim ama onuda bılemıyoruz maalesef. Sıkı kan tahlili gerekıyor anlamak için. onuda sağlıkocagı yapmaz yanı. 3 kere baktıktan sonra betaya doktora yonlendırıyorlar

Kızlar hamilelikte çıkan linea nigra adı verilen göbek çizgisi beliren var mı aranızda, ben şimdi yatarken farkettim ama hep mi vardı diye de düşündüm bilemedim.Özellikle de bakmamıştım.

Kızlar hamilelikte çıkan linea nigra adı verilen göbek çizgisi beliren var mı aranızda, ben şimdi yatarken farkettim ama hep mi vardı diye de düşündüm bilemedim.Özellikle de bakmamıştım.
Şuan anlayamıyorum ama sanırım 5. aya doğru çıkıyordu o çizgi..Şuan bende ilk hamilelikten hafif gölgesi duruyor hala yazıklar olsun 5 senede kaybolmadı o çizgi

Suan çok merak ettım varmı yokmu acaba amannn şimdi kim kalkacak ışığı kim yakacak en iyisi sabah bakayım ben

Insallah burdan devam edebilirim Bat son 4 gü

Merhaba belirtiniz var miydi ?
Benim aslında 2.gebeliğim, 4 yaşında kızım var onda ben 9 ay boyunca hiçbir belirti yaşamamıştım ne as erdim, ne bulantı kusma baş dönmesi hiçbir belirtim olmadı 9 ay boyunca, ama bunda sabah uyanınca ağzımda Metal bir tat oldu, ondan test yapmadan ben hamileyim dedim eşime birde kaşık ağrısı çeken arkadaşım aynen bende de geçen hafta bayağı batma şeklinde kaşık ağrısı vardı 2 gündür azaldı gibi

Ben de ilk hamileliğimde 3 ay bulantı çektim ama başka hiçbir şey olmadı, çok da enerjiktim harika bi hamilelik olmuştu. Ben şimdi daha yeni öğrendim. 4+1 bugün ve dün öğüre öğüre bittim, halbuki daha çok erken. Sanırım zorlayacak bu bıdık beni

Kızlar günaydın. Yeni bir topic açtım
2021 aralık anneleri paylaşım alanı diye.
Liste yapacağım diğer gruplarda öyle, güzel de oluyor..
Yaş, sat, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk kese görme vb. Bilgiler eklicegim..sizi oraya bekliyorum isterseniz

Kuzum bulamadım ben. Hangi kategori hangi başlık altında?

Kızlar sizleri etiketledim yeni topic ime.. gözümden kaçmış arkadslar varsa affola..

2021 aralık anneleri paylaşım alanı na bekleniyorsunuz ❤ inşallah uğur getirir

Merhaba kızlar salı günü test vermiştim 88 cikmisti cuma günü sağlık ocağında test yaptırdım 168 çıktı bu sabah doktora gittim tekrar test verdim sonuç 668 çıktı kese gözükmedi ama rahim duvari hamilelik için uygun dedi alttan muayene istersen Çarşamba günü görünür kese dedi üstten görmek istersen pazartesi gel dedi şimdilik durum böyle sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…