- 29 Mart 2021
- 67
- 78
- 41
Canım değerün 247 iken idrar testi yaptın mı hiç?Bu arada kızlar bugun yine kan testi verrim, adetimin üzerinden 2 gün geçti 247 çıktı değerim yükselmiş şükür
teşekkür ederim inşallahCok becmis olsun. Insallah en yakın zamanda Rabbım doldursun kucaginizi
Hamilelikte oluşan göbek çizgisi.kızımdaykrn vardı ama me zaman çıkmıştı hiç hatırlamıyorum
Fazla işlede uğraşmak istemiyorum. Sonra yerınde oturmuyorsun çocuk ondan tutunamıyor felan dıyorlar
benim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptımbetahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti...
Bilmediğim için soruyorum arkadaşlar ,
Sık sık okuyorum beta şu kadardı bu kadar oldu vs. Doktorlar her istediğinizde tahlil yapıp bakıyor mu ? Almanya’da yaşıyorum ve doktor gerek görmüyorsa 2. Bir tahlil yapmıyor. İlk gebeliğimde de şimdi de bilmiyorum hcg değerim kaç ?
Ve sadece 1 kere hcg baktılar bende.
2 hafta sonra kese için çağırdı.
şimdi gidip tekrar hcg baktırmak istesem bakmazlar, Türkiye’de istediğin kadar yaptırabiliyor musun gün gün me kadar yğkselmiş ne kadar düşmüş biliyorsunuz.
Bir yandan iyi çok şey bilmek bir yandan da kötü insan yükseldi mi diye düşün düşün stres olur
Amin inşallah teşekkür ederim. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinRabbim tez vakitte sağlıklısını nasip etsin
Yok yapmadımCanım değerün 247 iken idrar testi yaptın mı hiç?
Amin inşallah teşekkür ederim. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
MerhabalarAdetinz geçmden verdğiniz de mi 88 çıkmıştı.Bn dün acilde yptrdı 303 dü bugun 514 çıktı. Pazartesi gel dedi kese için bana da
Evet değer kaçken görünüyor acaba keseMerhaba arkadaslar.
Merhabalar. Bende geldim
Kese icin kaçıncı gün baktırmak gerekiyormuş
Merhaba arkadaslar.
Merhabalar. Bende geldim
Jinekolojik muayene de 5.hafta diye biliyorum ama mesela kese gözüküyor ama içi dolu boş olduğunu anlamak için de 1 hafta daha bekliyorlar mesela benim ilk Gebeligim de 7.haftada kalp atışlarını duymuştum demekki 7.hafta kese kalp atışı herşey görülüp duyulabilirMerhaba arkadaslar.
Merhabalar
Merhaba canm. Bişey demedi tam olarak aslında kafasından hesapladı pazartesi gel dedi . Regl gecikeli 10. Gün oluyır ama doktorun gel dedği tarihMerhaba arkadaslar.
Merhabalar
Hayırlı olsun canımm10 saniyede sonuçallahım şükürler olsun
Bana alttan baktı dün görüldü muhtemelen 2000 lerdedir beta, ama üstten görülmesi için 5000 ler isteniyormuşKesenın 3000 den sonra gözüküyor herhalde kişiden kiişiyexe degısıyor. Benım bu kese 4200 deyken gözüktü. 1450 deyken bakılmıştı birsey ypktu sadece rahım kalınlığı 21 mm dı