- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
500’müş benim deSağlık ocakları, özel hastaneler bakıyor. Aslında nr kadar iyi tartışılır tamamen stres sebebi
İyiymiş maşallah benim çevremde benden birkaç önce hamile iki üç kişi var onlara bir defa başta bakıldı bir daha bakilmadi, bana da bakılma nedeni bence benim bir tane düşük yaşamam500’müş benim desordum
En doğru sonuç elbette kan testinde çıkar fakat bence hamilesinizSelam hanimlar sat 1 mart test yaptım bu gün pozitif ama yanlış olabilir mi?
Dimi emin hissedemiyorum kendimi 1 test daha var evde yapsam mı acaba?En doğru sonuç elbette kan testinde çıkar fakat bence hamilesiniz
Dün geceden itibaren normalde adet olmam gerekiyordu ama 3 gündür bel ağrısı var bu gece de oldu hatta gelen giden yok çok şükür canım. Hamilelikte normalmiş ama yine de korkutuyor. Senin batın ne zaman canım?Birdaha test yaptım buda pozitif ama adet olma zamani hafif bir agrı olur ya öyle ağrı var sizdede oldumu gününuz gelince.
Evet kasık ağrısı aynı adet olmuşum gibi akıntı.Birdaha test yaptım buda pozitif ama adet olma zamani hafif bir agrı olur ya öyle ağrı var sizdede oldumu gününuz gelince.
26 gunde bazen 28 gunde 1 oluyorum cumartesiden beri bekliyordum yani. Evet korkutuyo heran adet olucakmisim gibi. Rabbim hayırlar versin hepimizeDün geceden itibaren normalde adet olmam gerekiyordu ama 3 gündür bel ağrısı var bu gece de oldu hatta gelen giden yok çok şükür canım. Hamilelikte normalmiş ama yine de korkutuyor. Senin batın ne zaman canım?
Aminnn hepimiz için en hayirlisi olsunEvet kasık ağrısı aynı adet olmuşum gibi akıntı.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Nasip olursaMerhaba kızlar benim 4+6 sat göre sanırım 30 kasım 1 aralık arasğ tahmini doğum nasğl olursa tabi (benim gibi yeni gebe olup kese görmeye giden varmı anne adayları) doktorum bana gelme 7.ci haftada gel hepsine o zaman bakalım dedi kararsızm
Merhaba kızlar benim 4+6 sat göre sanırım 30 kasım 1 aralık arasğ tahmini doğum nasğl olursa tabi (benim gibi yeni gebe olup kese görmeye giden varmı anne adayları) doktorum bana gelme 7.ci haftada gel hepsine o zaman bakalım dedi kararsızm
Adet günü yaptırdım canım 88 çıktı . Ne güzel artmış değerlerin hayırlısı ile görürsün inşallahAdetinz geçmden verdğiniz de mi 88 çıkmıştı.Bn dün acilde yptrdı 303 dü bugun 514 çıktı. Pazartesi gel dedi kese için bana da
Folbiol vermişti canım başka bişi vermedi kan değerlerimde yüksek çıktı ama ben kendim omega 3 möllers onunkini kullanğyorum söyledim devam edebilirsin dediCanım doktorun folik asit harici takviye birşey verdi mi, düzenli artış olursa bende bekleyeyim diyorum ama extra bi takviye verir mi diye de merak ediyorum.
Hepimiz sağlıckla görürüz inşallah canım benmAdet günü yaptırdım canım 88 çıktı . Ne güzel artmış değerlerin hayırlısı ile görürsün inşallah
Adet ağrısı bende de oldu kuzum. Normal diyor doktorlar ara ara olan ağrılaraBirdaha test yaptım buda pozitif ama adet olma zamani hafif bir agrı olur ya öyle ağrı var sizdede oldumu gününuz gelince.
Hadi inşaAllah canim ya 2 teste rağmen emin hissedemedim kendimi. Hayırlı bakalımAdet ağrısı bende de oldu kuzum. Normal diyor doktorlar ara ara olan ağrılara