2021 Aralık Anneleri

Fazla işlede uğraşmak istemiyorum. Sonra yerınde oturmuyorsun çocuk ondan tutunamıyor felan dıyorlar 🤦🏼‍♀️

Masa başı işte çalışıyorum sürekli pc yorsada gün nasıl bitiyor anlaşılmıyor. Rabnim ömür verdi ise ne yaparsan yap sağlıkla devam ediyor hamilelik ben buna inanıyorum

benim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptım😔 betahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti... 😔

Rabbim tez vakitte sağlıklısını nasip etsin 🤲

Bilmediğim için soruyorum arkadaşlar ,
Sık sık okuyorum beta şu kadardı bu kadar oldu vs. Doktorlar her istediğinizde tahlil yapıp bakıyor mu ? Almanya’da yaşıyorum ve doktor gerek görmüyorsa 2. Bir tahlil yapmıyor. İlk gebeliğimde de şimdi de bilmiyorum hcg değerim kaç ?
Ve sadece 1 kere hcg baktılar bende.
2 hafta sonra kese için çağırdı.
şimdi gidip tekrar hcg baktırmak istesem bakmazlar, Türkiye’de istediğin kadar yaptırabiliyor musun gün gün me kadar yğkselmiş ne kadar düşmüş biliyorsunuz.
Bir yandan iyi çok şey bilmek bir yandan da kötü insan yükseldi mi diye düşün düşün stres olur 😌

Sağlık ocakları, özel hastaneler bakıyor. Aslında nr kadar iyi tartışılır tamamen stres sebebi

Merhaba arkadaslar.
Adetinz geçmden verdğiniz de mi 88 çıkmıştı.Bn dün acilde yptrdı 303 dü bugun 514 çıktı. Pazartesi gel dedi kese için bana da
Merhabalar
Kese icin kaçıncı gün baktırmak gerekiyormuş

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar.

Merhabalar. Bende geldim :anneadayı:

Merhaba arkadaslar.

Merhabalar
Jinekolojik muayene de 5.hafta diye biliyorum ama mesela kese gözüküyor ama içi dolu boş olduğunu anlamak için de 1 hafta daha bekliyorlar mesela benim ilk Gebeligim de 7.haftada kalp atışlarını duymuştum demekki 7.hafta kese kalp atışı herşey görülüp duyulabilir

Merhaba arkadaslar.

Merhabalar
Merhaba canm. Bişey demedi tam olarak aslında kafasından hesapladı pazartesi gel dedi . Regl gecikeli 10. Gün oluyır ama doktorun gel dedği tarih

Bende evde test yaptım uyuyamıyorum doktora gidip kan vermem lazım merak içindeyim idrar çok net çıktı ama yinede sevinemiyorum muhtemelen doğumu Aralık olur 😍

Eklentiler

• 3BD95E62-BA22-427E-BD33-0CAA1F8BB2A7.jpeg
    3BD95E62-BA22-427E-BD33-0CAA1F8BB2A7.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 44
Kesenın 3000 den sonra gözüküyor herhalde kişiden kiişiyexe degısıyor. Benım bu kese 4200 deyken gözüktü. 1450 deyken bakılmıştı birsey ypktu sadece rahım kalınlığı 21 mm dı

Kesenın 3000 den sonra gözüküyor herhalde kişiden kiişiyexe degısıyor. Benım bu kese 4200 deyken gözüktü. 1450 deyken bakılmıştı birsey ypktu sadece rahım kalınlığı 21 mm dı
Bana alttan baktı dün görüldü muhtemelen 2000 lerdedir beta, ama üstten görülmesi için 5000 ler isteniyormuş

1450 de karından bakıldı gözukmedı 2 gün sonra vajınal bakıldı onda çok küçük gözüktü sonra betaya baktı 4200. Olmuş

X