rüyaları etkiler mi hamilelik deli manyak şeyler görüyorum hep acayip gerçekçi bi şekilde
Olabilir canim tamamen birakabildin miİçimden sürekli uykular haram oldu diyerek geziyorum evin içindeama sanırım beni sigara da zorluyor olabilir
Afiyet olsun canim yarasinEvet ya uykum mu var ki dedim ama uyuyamadım. Kalkıp kahvaltı yapacağım belki enerjim gelir birşeyler yeyince.
Yani henüz değil çünkü öğrenmeden öncesine kadar günde bir paket içiyordum şimdi 2 tane ancaOlabilir canim tamamen birakabildin mi
Günaydın güzel annelergöğüslerim de dolgunluk var baya. Sizce gebelikten kaynaklı mı yoksa progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi? Kullanan var mı benim gibi
Yani henüz değil çünkü öğrenmeden öncesine kadar günde bir paket içiyordum şimdi 2 tane anca
Yani henüz değil çünkü öğrenmeden öncesine kadar günde bir paket içiyordum şimdi 2 tane anca
Insallah birakabilirsin baya azaltmisin canimYani henüz değil çünkü öğrenmeden öncesine kadar günde bir paket içiyordum şimdi 2 tane anca
Ayyy bu gece bende saçma sapan gördümSana bende katıldım. 3 farklı rüya, 3’ü de saçma sapandıHer tuvalete kalkıp geri yattıktan sonra bir rüya
Göğüste dolgunuz bnde de var sanırım gebeliktenGünaydın güzel annelergöğüslerim de dolgunluk var baya. Sizce gebelikten kaynaklı mı yoksa progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi? Kullanan var mı benim gibi
Nolucak böyle bilmiyorum entrikalar bitmiyor uyurken bileSana bende katıldım. 3 farklı rüya, 3’ü de saçma sapandıHer tuvalete kalkıp geri yattıktan sonra bir rüya
Bırakacağım bebeğim2’ye düşürdüysen 0’a da indirebilirsin kuzu. Güveniyorum sana
Zor ama yapacak hiçbir şey yok . En azından öncesinde hazırlık yapmışsın çok mantıklı ben bugünlerin geleceğini biliyordum ama engel olamıyordum kendime . Şimdi başa gelince bebeğe kıyamıyor insan zaten zorla hayata tutunmaya çalışıyorInsallah birakabilirsin baya azaltmisin canimBen de iciyordum 3 4 ay oncesinden 3 4e dusurdum son 1aydir 1tane iciyordum ogrendigimiz gun esim bugun son dedi bazen aklima geliyor ama 5gundur uzak duruyorum
Tamam canım teşekkürlerGöğüste dolgunuz bnde de var sanırım gebeliktenbn kullanmıyorum bilgim yok
Tamam canım teşekkür ediyorumGünaaaydıııın
Benim gebeliği henüz öğrenmediğim günden beri acı var. Dolgunluk az oldu, çok diyemem
Günaydın sizinle aynı zamanlarda gözüküyoruz, doktor kontrolüne gittiniz mi?Gunaydin kizlar
2.kan testini dun yaptim dr yazdm ne zmn cagrcak bakalm cnm cuma olabilir demisti. Sen?Günaydın sizinle aynı zamanlarda gözüküyoruz, doktor kontrolüne gittiniz mi?
Bende 2.kan testini yaptım. Sonucu daha almadım. Haftaya cuma giderim diyordum kese görmeye sonra 10.gün içinde kontrol kalp atışı duymaya inşallah. Uyandığımdan beri bir baş dönmesi var inanılmaz kafamı tutamıyorum yer kayıyor sanki2.kan testini dun yaptim dr yazdm ne zmn cagrcak bakalm cnm cuma olabilir demisti. Sen?