2021 Aralık Anneleri

Bende 2.kan testini yaptım. Sonucu daha almadım. Haftaya cuma giderim diyordum kese görmeye sonra 10.gün içinde kontrol kalp atışı duymaya inşallah. Uyandığımdan beri bir baş dönmesi var inanılmaz kafamı tutamıyorum yer kayıyor sanki
Tansiyon dusuyordur cnm bisiler atistir😍belki de ayni gun kese goruruz cuma caggrsa bakalm bnide. Benim tup bebek senin?son regl ne zmndi

6nisan salı yaptırdım 417 çıktı , Perşembe verdim sağlık ocağında 2.kanı ama sonuç almaya fırsatım olmadı dün, pazartesiye kaldı okadar unutkan oldum ki baya araştırma yaptım yazmadan önce 🤣 sanırım vitaminlerle alakalı sıkıntılarım var
Cok guzel cikmis cnm benm de dun 478 cikti saglik ocaginda yaptirmistm barkodla baktim:))

Bırakacağım bebeğim 💪🏼

Zor ama yapacak hiçbir şey yok . En azından öncesinde hazırlık yapmışsın çok mantıklı ben bugünlerin geleceğini biliyordum ama engel olamıyordum kendime . Şimdi başa gelince bebeğe kıyamıyor insan zaten zorla hayata tutunmaya çalışıyor 😭
Minnak kuş o ya 🐣yaparsin canim ben inaniyorum 🥰sadece bazen aliskanliktan ibaret 😊

Kızlar sağlık ocağından sizlere tahlıl sonuçları için şifre vermiyorlar mı. Doktora gidene kadar kendınızdw ögrenebılırsınjz .. aynı şekılde e nabızdan da bakabılırsınız e nabız programını kullanıyorsanız
Isteyince veriyorlar bizimkinde enabizdan ben mesela dun sabah yaptirdim gece 11 de cikti barkodumla labimden baktim enabiza bazen daha gec dusuyor:KK66:

6nisan salı yaptırdım 417 çıktı , Perşembe verdim sağlık ocağında 2.kanı ama sonuç almaya fırsatım olmadı dün, pazartesiye kaldı okadar unutkan oldum ki baya araştırma yaptım yazmadan önce 🤣 sanırım vitaminlerle alakalı sıkıntılarım var
E nabizdan bakabilirsin cnm belki dusmustur oraya

Kızlar sağlık ocağından sizlere tahlıl sonuçları için şifre vermiyorlar mı. Doktora gidene kadar kendınızdw ögrenebılırsınjz .. aynı şekılde e nabızdan da bakabılırsınız e nabız programını kullanıyorsanız
Benim sağlık ocagindan vermemişlerdi. Enabiza da düşmemişti. Cuma sabah verdiğim kan sonucunu pazartesi öğleden sonra almıştım gidip.

X