- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Tansiyon dusuyordur cnm bisiler atistirBende 2.kan testini yaptım. Sonucu daha almadım. Haftaya cuma giderim diyordum kese görmeye sonra 10.gün içinde kontrol kalp atışı duymaya inşallah. Uyandığımdan beri bir baş dönmesi var inanılmaz kafamı tutamıyorum yer kayıyor sanki
Yedim biseyler bakalım geçer mi ? Sat 6mart seninTansiyon dusuyordur cnm bisiler atistirbelki de ayni gun kese goruruz cuma caggrsa bakalm bnide. Benim tup bebek senin?son regl ne zmndi
10 mart cnmYedim biseyler bakalım geçer mi ? Sat 6mart senin
6nisan salı yaptırdım 417 çıktı , Perşembe verdim sağlık ocağında 2.kanı ama sonuç almaya fırsatım olmadı dün, pazartesiye kaldı okadar unutkan oldum ki baya araştırma yaptım yazmadan önce10 mart cnmilk kan nezmn yaptn
Cok guzel cikmis cnm benm de dun 478 cikti saglik ocaginda yaptirmistm barkodla baktim:))6nisan salı yaptırdım 417 çıktı , Perşembe verdim sağlık ocağında 2.kanı ama sonuç almaya fırsatım olmadı dün, pazartesiye kaldı okadar unutkan oldum ki baya araştırma yaptım yazmadan öncesanırım vitaminlerle alakalı sıkıntılarım var
Minnak kuş o yaBırakacağım bebeğim
Zor ama yapacak hiçbir şey yok . En azından öncesinde hazırlık yapmışsın çok mantıklı ben bugünlerin geleceğini biliyordum ama engel olamıyordum kendime . Şimdi başa gelince bebeğe kıyamıyor insan zaten zorla hayata tutunmaya çalışıyor
Barkod almayı bilmiyordum aslında çok saçma enabiz üzerinden gözükmesi gerekiyor hemen. Bir yandan meeraktan duramıyorum bı yandan korkuyorum .Cok guzel cikmis cnm benm de dun 478 cikti saglik ocaginda yaptirmistm barkodla baktim:))
Isteyince veriyorlar bizimkinde enabizdan ben mesela dun sabah yaptirdim gece 11 de cikti barkodumla labimden baktim enabiza bazen daha gec dusuyorKızlar sağlık ocağından sizlere tahlıl sonuçları için şifre vermiyorlar mı. Doktora gidene kadar kendınızdw ögrenebılırsınjz .. aynı şekılde e nabızdan da bakabılırsınız e nabız programını kullanıyorsanız
E nabizdan bakabilirsin cnm belki dusmustur oraya6nisan salı yaptırdım 417 çıktı , Perşembe verdim sağlık ocağında 2.kanı ama sonuç almaya fırsatım olmadı dün, pazartesiye kaldı okadar unutkan oldum ki baya araştırma yaptım yazmadan öncesanırım vitaminlerle alakalı sıkıntılarım var
Cok guzel cikacak cnm merk etme bn de korkuyrdm şükür insallah saglikla devam eder hepimznki deBarkod almayı bilmiyordum aslında çok saçma enabiz üzerinden gözükmesi gerekiyor hemen. Bir yandan meeraktan duramıyorum bı yandan korkuyorum .
Benim sağlık ocagindan vermemişlerdi. Enabiza da düşmemişti. Cuma sabah verdiğim kan sonucunu pazartesi öğleden sonra almıştım gidip.Kızlar sağlık ocağından sizlere tahlıl sonuçları için şifre vermiyorlar mı. Doktora gidene kadar kendınızdw ögrenebılırsınjz .. aynı şekılde e nabızdan da bakabılırsınız e nabız programını kullanıyorsanız
Sanırım sonuç almaya gitmeden doktor sistemi açmadan düşmüyormuş enabiza bekleyecegız kuzu kuzu pazartesiyiE nabizdan bakabilirsin cnm belki dusmustur oraya
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaCok guzel cikacak cnm merk etme bn de korkuyrdm şükür insallah saglikla devam eder hepimznki de
Evet cnm olsun beklersn insallah bisi kalmadi guzel cikck insallahSanırım sonuç almaya gitmeden doktor sistemi açmadan düşmüyormuş enabiza bekleyecegız kuzu kuzu pazartesiyi
O bulundugumuz ille alakali biraz da canim bazilari biriktirip ay sonu giriyorlar sonuclari bazilari aninda.Malesef bizim burada da test yaptiriosun e nabiza 1ay sonra dusuyorSanırım sonuç almaya gitmeden doktor sistemi açmadan düşmüyormuş enabiza bekleyecegız kuzu kuzu pazartesiyi
Bizimki iyimis sabahki ayni gun gece dustuO bulundugumuz ille alakali biraz da canim bazilari biriktirip ay sonu giriyorlar sonuclari bazilari aninda.Malesef bizim burada da test yaptiriosun e nabiza 1ay sonra dusuyor
Benim geçen seneden girilmeyenler varO bulundugumuz ille alakali biraz da canim bazilari biriktirip ay sonu giriyorlar sonuclari bazilari aninda.Malesef bizim burada da test yaptiriosun e nabiza 1ay sonra dusuyor
Ben sali gunu yaptirdim hala dusmediBizimki iyimis sabahki ayni gun gece dustusurekli bakip durdum ama gece cikcagni da tahmin etmemstm