2021 Aralık Anneleri

Bu arada o kadar yazışma birikmiş ki gece yatarken kitap okumak yerine forumu okuyorum 😊 hiçbir yazismayi atlamadım mervecigim ilk seni aradı gözlerim güzel haberlerini aldık ya, şimdi de pufpuff hayırlısı ile yarın sıra senin nezdinde tum kontrolu olan anne adaylarına inşallah 👐

Kızlar benım ultrasonda hiç bırsekılde kanama alanı gözükmüyor doktor rahımde kapalı dedı ama ben hala lekelenmerim oluyor ılk hamılelıgımde böyle bırsey yoktu. Böyle bırsey basına gelen varmı
Kalp atışını duydunuz mu?
Ben kızıma hamileyken 8. hafta da kanama olmuştu ama alan görmemişti doktor 10 gün progestan kullanmıştım. Sorun olmadı
2.gebelik boştu onda da kese vardı bebek yoktu kanama vardı alanı yoktu.
Bilinmiyor hiç bir şey ama doktor sorun görmediyse endişe etme

Günaydın 😘😘😘 asla uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de gözlerim açılmıyor sizin de böyle mi 😂
Ama gebeligimi öğrenmeden önce benim de gece uykusuzlugum vardı bak şimdi hatırladım. Geceleri uyuyamıyor, sinir oluyor daha çok uykum kaçıyordu. Galiba ilk haftalarda olabiliyor öyle.

Günaydın🌺
Aranıza bende yeni geliyorum
Son adet tarihim 5 mart tüp bebek tedavisi 22 mart transferimdi,4+3 çok şükür kesem görüldü
Haftalık kontrol dedi pazartesi tekrar gideceğim, çok heyecanlı bir bekleyişmiş ,
Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla elimize almayı nasip etsin🙏🏻
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun ❤ ve gözünüz aydın. 🤗 İnşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebelerimizi.

Günaydın🌺
Aranıza bende yeni geliyorum
Son adet tarihim 5 mart tüp bebek tedavisi 22 mart transferimdi,4+3 çok şükür kesem görüldü
Haftalık kontrol dedi pazartesi tekrar gideceğim, çok heyecanlı bir bekleyişmiş ,
Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla elimize almayı nasip etsin🙏🏻
Gunaydin canim hosgeldin🐣

Kalp atışını duydunuz mu?
Ben kızıma hamileyken 8. hafta da kanama olmuştu ama alan görmemişti doktor 10 gün progestan kullanmıştım. Sorun olmadı
2.gebelik boştu onda da kese vardı bebek yoktu kanama vardı alanı yoktu.
Bilinmiyor hiç bir şey ama doktor sorun görmediyse endişe etme
Evet duyuldu kalp atışı 🙂.
Günaydın herkese 😌

Hadi hayır haberlerle güzel fotoğraflarla gel. 🤗

Bu arada o kadar yazışma birikmiş ki gece yatarken kitap okumak yerine forumu okuyorum 😊 hiçbir yazismayi atlamadım mervecigim ilk seni aradı gözlerim güzel haberlerini aldık ya, şimdi de pufpuff hayırlısı ile yarın sıra senin nezdinde tum kontrolu olan anne adaylarına inşallah 👐

Teşekkürler kızlar. İnşallah. Cansınız :KK60:
Sabahın 7’sinde uyandım küt diye. Ki 7 kiiiiiiim ben kiiiiiiiim 🤣

Aksam yemeginden sonra esnemeye basliyorum🙈saat 10'a kadar direnebiliyorum.Sonra gece 1gibi wc icin kalkiyorum ve sabah 6.30,7.00,7.30 bu ara uyaniyorum🙈Bir de gunduz 2.30gibi 1 2 saat uykum var🥰
İçimden sürekli uykular haram oldu diyerek geziyorum evin içinde 😂😂😂 ama sanırım beni sigara da zorluyor olabilir 😭😭😭

X