Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışını duydunuz mu?Kızlar benım ultrasonda hiç bırsekılde kanama alanı gözükmüyor doktor rahımde kapalı dedı ama ben hala lekelenmerim oluyor ılk hamılelıgımde böyle bırsey yoktu. Böyle bırsey basına gelen varmı
Günaydın olsun. ❤Gunaydin kizceler
Ben gece en geç onda bayılıyorum resmen. Sabah da 6-7 gibi şak diye uyanıyorum. Sonra da gün içinde uykum geliyor. Bugün çok halsiz ve yorgun uyandım bir de.Günaydın asla uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de gözlerim açılmıyor sizin de böyle mi
Ama gebeligimi öğrenmeden önce benim de gece uykusuzlugum vardı bak şimdi hatırladım. Geceleri uyuyamıyor, sinir oluyor daha çok uykum kaçıyordu. Galiba ilk haftalarda olabiliyor öyle.Günaydın asla uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de gözlerim açılmıyor sizin de böyle mi
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun ❤ ve gözünüz aydın. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebelerimizi.Günaydın
Aranıza bende yeni geliyorum
Son adet tarihim 5 mart tüp bebek tedavisi 22 mart transferimdi,4+3 çok şükür kesem görüldü
Haftalık kontrol dedi pazartesi tekrar gideceğim, çok heyecanlı bir bekleyişmiş ,
Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla elimize almayı nasip etsin
Aksam yemeginden sonra esnemeye basliyorumsaat 10'a kadar direnebiliyorum.Sonra gece 1gibi wc icin kalkiyorum ve sabah 6.30,7.00,7.30 bu ara uyaniyorumBir de gunduz 2.30gibi 1 2 saat uykum varGünaydın asla uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de gözlerim açılmıyor sizin de böyle mi
Gunaydin canim hosgeldinGünaydın
Aranıza bende yeni geliyorum
Son adet tarihim 5 mart tüp bebek tedavisi 22 mart transferimdi,4+3 çok şükür kesem görüldü
Haftalık kontrol dedi pazartesi tekrar gideceğim, çok heyecanlı bir bekleyişmiş ,
Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla elimize almayı nasip etsin
Aaa bu ben.Aksam yemeginden sonra esnemeye basliyorumsaat 10'a kadar direnebiliyorum.Sonra gece 1gibi wc icin kalkiyorum ve sabah 6.30,7.00,7.30 bu ara uyaniyorumBir de gunduz 2.30gibi 1 2 saat uykum var
Ben de senin yazdigini okurken ayni tepkiyi verdim canimbugun ben de ayniyim yataktan kalkasim yok ama tekrar da uyuyamiyorumAaa bu ben.
Evet ya uykum mu var ki dedim ama uyuyamadım. Kalkıp kahvaltı yapacağım belki enerjim gelir birşeyler yeyince.Ben de senin yazdigini okurken ayni tepkiyi verdim canimbugun ben de ayniyim yataktan kalkasim yok ama tekrar da uyuyamiyorum
Evet duyuldu kalp atışı .Kalp atışını duydunuz mu?
Ben kızıma hamileyken 8. hafta da kanama olmuştu ama alan görmemişti doktor 10 gün progestan kullanmıştım. Sorun olmadı
2.gebelik boştu onda da kese vardı bebek yoktu kanama vardı alanı yoktu.
Bilinmiyor hiç bir şey ama doktor sorun görmediyse endişe etme
Hadi hayır haberlerle güzel fotoğraflarla gel.
Bu arada o kadar yazışma birikmiş ki gece yatarken kitap okumak yerine forumu okuyorum hiçbir yazismayi atlamadım mervecigim ilk seni aradı gözlerim güzel haberlerini aldık ya, şimdi de pufpuff hayırlısı ile yarın sıra senin nezdinde tum kontrolu olan anne adaylarına inşallah
Aynen olabilir meditasyon bile etki etmiyor şaşkınımAma gebeligimi öğrenmeden önce benim de gece uykusuzlugum vardı bak şimdi hatırladım. Geceleri uyuyamıyor, sinir oluyor daha çok uykum kaçıyordu. Galiba ilk haftalarda olabiliyor öyle.
İçimden sürekli uykular haram oldu diyerek geziyorum evin içinde ama sanırım beni sigara da zorluyor olabilirAksam yemeginden sonra esnemeye basliyorumsaat 10'a kadar direnebiliyorum.Sonra gece 1gibi wc icin kalkiyorum ve sabah 6.30,7.00,7.30 bu ara uyaniyorumBir de gunduz 2.30gibi 1 2 saat uykum var