- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Çok geçmiş olsunAmin insallah.masallah sizin adiniza cok sevindim ne guzel olmus.ben oglumda otizm suphesi yasadim o otizmli degilmis ama bende kaygi bozuklugu varmis daha dogrusu onceden beri vardi gecmisti oglumda nuksetti ve o suphe beni mahvetti bide zor bir cocuktu
Insallah bidaha ayni seyleri yasamam oglumu psikiyatriye goturuyordum doktor bence sen gel dediÇok geçmiş olsungüzel günler sizi bekler
Ya bn çok üşüyorum normalde kısa kol her mevsim geçiririm çorap hırka nerdeyse uyurken bile çıkarmıcam
Insallah bidaha ayni seyleri yasamam oglumu psikiyatriye goturuyordum doktor bence sen gel dedi
9 ay boyunca regl zamanları çıkar dur dahaBenim de çenemde ve dudağımın yanında sivilce çıktı yaaa. Çok gıcık. İnsan bi sivilce çıkınca bile tedirgin olur mu yav?Genelde regl olacakken çıkıyordu da benim
Bende de çıkıyor. Hatta ilk öğrendiğim gün çenemde kocaman bir sivilce çıktı hiç oynamadım ama koyu renk izi kaldı şimdi. Geneli çene bölgemde ve dudak üstümde çıkıyor. Ergenliğe Dönüş 1 filmi gibi.Benim de çenemde ve dudağımın yanında sivilce çıktı yaaa. Çok gıcık. İnsan bi sivilce çıkınca bile tedirgin olur mu yav?Genelde regl olacakken çıkıyordu da benim
9 ay boyunca regl zamanları çıkar dur daha
Arkadaşlarımda da var hamile olan onlarda da uyku yorgunluk yaptı bende tık yokAkşam tavuk gibi yatıp sabah horoz gibi kalkıyorum akşam 10 da yatıyorum sabah 7 de ayakta
Hadi hayır haberlerle güzel fotoğraflarla gel.Azcık uykum geldi
Biraz heyecan, biraz korku
Ama yarına hazırım
Her şey iyi olacak inşallah
Bugün erken yatayım bari de ben, bir an önce sabah olsun.
Öperim hepinizi anneler
İyi geceler.
Iyi geceler .İyi geceler kızlar.
KatiliyorumBiraz delilik iyidir yav
2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap canım daha net çıkıyor adet günü gelince yap yadaAy inşallah benim de silik çıktı ben görüyorum ama o kadar silikki belli olmuyor
Çok merak ettim varmı ailede iki taraftan birindeBen ikiz doğurdum canım. 4.5 yaşındalar
Benim tarafımda hiç yok. Ki çift yumurta ikizi kadın kaynaklı olurmuş. Yani kadının çift yumurtlaması gerekiyory. Ama eşimin abisinin de kızkardeşinin de ikizleri varÇok merak ettim varmı ailede iki taraftan birinde
Alan yoksa korkma canım. Içini ferah tut.Kızlar benım ultrasonda hiç bırsekılde kanama alanı gözükmüyor doktor rahımde kapalı dedı ama ben hala lekelenmerim oluyor ılk hamılelıgımde böyle bırsey yoktu. Böyle bırsey basına gelen varmı