2021 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun güzel günler sizi bekler

Ya bn çok üşüyorum normalde kısa kol her mevsim geçiririm çorap hırka nerdeyse uyurken bile çıkarmıcam

Benim de çenemde ve dudağımın yanında sivilce çıktı yaaa. Çok gıcık. İnsan bi sivilce çıkınca bile tedirgin olur mu yav? Genelde regl olacakken çıkıyordu da benim

Benim de çenemde ve dudağımın yanında sivilce çıktı yaaa. Çok gıcık. İnsan bi sivilce çıkınca bile tedirgin olur mu yav? Genelde regl olacakken çıkıyordu da benim
9 ay boyunca regl zamanları çıkar dur daha

Bende de çıkıyor. Hatta ilk öğrendiğim gün çenemde kocaman bir sivilce çıktı hiç oynamadım ama koyu renk izi kaldı şimdi. Geneli çene bölgemde ve dudak üstümde çıkıyor. Ergenliğe Dönüş 1 filmi gibi.

Kızlar benım ultrasonda hiç bırsekılde kanama alanı gözükmüyor doktor rahımde kapalı dedı ama ben hala lekelenmerim oluyor ılk hamılelıgımde böyle bırsey yoktu. Böyle bırsey basına gelen varmı

Alan yoksa korkma canım. Içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…