2021 Aralık Anneleri

Canim aynısı benimde oldu hatta ben baya agri ve sanci yaşadım. Adet dongun bittiğinde ağrılardan azalıyor
Su anda vücut yeni birseye adapte olma ve adet olamama sıkıntısında
Sanirim oyle canim 11inde adet olmustum ya agri degil de boyle batma kasilma canim surekli uykum var zaten bir hafta izin aldim isten yatiyorum bol bol

Birsuru şeye bakmışlardı daha önce bana. Kan ve idrarda. Birçok hastalığa da. İsim veremem. rubella birşey falan işte. Bunları her hamilelikte yaptırmak gerekiyor mum
Benim ilk hamileligim canim bakil sali gunu neler diyecek doktor neler istryecek suan cok yeni oldugu icin bol bol yat seyehat yapma falan dedi

Kızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim
Benim 101 çıktı şeker yüklemesi yapılması gerek dedi doktor diyetle devam edeceksin hamileliğe dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…