Çok şükür canm kese görndü gözün aydın ❤
2. İyi haberde geldi hadi gözün aydınnn
Hayırlı olsun canım. Kaç mm kese?Keseyi gördüm ben kızlar çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı. İnşallah onu da duyacağım haftaya. 5+3 dedi. Karından bakcam deyince diyemedim yok ben vajinal istiyorum.
Canim aynısı benimde oldu hatta ben baya agri ve sanci yaşadım. Adet dongun bittiğinde ağrılardan azalıyorBenim sol kasik agrim hic gecmiyor canim gece bile artik robot gibi sirtustu yatiyorumyuzustu yatardim hep
Geciktiyse sabaha gerek yok.kızlar ben test aldım evde yapayım dedim yarın sabahmi yapayım yoksa şimdimi ypasam
Gözün aydın
Kızlar dünden beri çok fazla kasık ve bel ağrım var normal mi sizde yaşadınız mı böyle birşey ?
Merve naptın canım gittin mi doktora ben gittim minicik bi kese gördü
Keseyi gördüm ben kızlar çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı. İnşallah onu da duyacağım haftaya. 5+3 dedi. Karından bakcam deyince diyemedim yok ben vajinal istiyorum.
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBenim de ikinci kontrolüm yarın sabah 10’da
Yerim.Gözün aydıninşallah sağlıklı hamileliğin ve sağlıklı doğumun olur
Gözün Aydın nice güzel haberlere
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yaaa bnmki çok mu artmış dün adet 1 gün geçti 760 dıCanım ben adetim geçmeden gittim 33 çıktı bugün gecikmemin 3. Günü 124 olmuş
Senin de gözün aydın olsun. İnşallah kalp atışını da göreceğiz beraber. ❤❤
12 mm galibaHayırlı olsun canım. Kaç mm kese?
İlk kalp atışı senden o zaman ohhh...Benim de ikinci kontrolüm yarın sabah 10’da
Benim adet günüm 502 cıktı normal değerler alt sınıra veya üst sınıra yakın olması bir sorun oldugunu göstermezmiş canım normal artış olsun o önemliYaaa bnmki çok mu artmış dün adet 1 gün geçti 760 dı
Seninki abi ya abla.12 mm galiba
Hep beraber inşallah.Gözün Aydın nice güzel haberlere
İlk kalp atışı senden o zaman ohhh...