Aynen aynen bende öyleyim benim de sağ kasığım çok ağrıyorBenim sol kasik agrim hic gecmiyor canim gece bile artik robot gibi sirtustu yatiyorumyuzustu yatardim hep
Merve naptın canım gittin mi doktora ben gittim minicik bi kese gördü3 ay önceden başlayın derler nöral tüp kusurlarını engeller. Yanlış anlama yazıyorum böyle detay detay bilmeyen varsa öğrensin diye.
Merve naptın canım gittin mi doktora ben gittim minicik bi kese gördü
6 ya kadar bekleyemedin demiMerve naptın canım gittin mi doktora ben gittim minicik bi kese gördü
2 günde en az iki katı artış olması gerekiyor demişti doktor bana sağlıklı görünüyor değerlerinKuzular benim hcg çarşamba 33 idi bugün 2 gü sonra 124 olmuş ama doktorum değerin çok güzel istediğim gibi artmış sağlıklı gözüküyor şimdilik dedi sizce fazla artmamış mı ?
Birsuru şeye bakmışlardı daha önce bana. Kan ve idrarda. Birçok hastalığa da. İsim veremem.Mesela hangi testler canim
Canım ben adetim geçmeden gittim 33 çıktı bugün gecikmemin 3. Günü 124 olmuş2 günde en az iki katı artış olması gerekiyor demişti doktor bana sağlıklı görünüyor değerlerinadetin kaç gün geçmişti
Hayır yahu dört beş tüp kan ve idrar almışlardı.Beta hcg artışı testinden mi bahsediyorsunuz?
Hadi gözümüz aydınKeseyi gördüm ben kızlar çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı. İnşallah onu da duyacağım haftaya. 5+3 dedi. Karından bakcam deyince diyemedim yok ben vajinal istiyorum.
Çok normal bebeğimCanım ben adetim geçmeden gittim 33 çıktı bugün gecikmemin 3. Günü 124 olmuş
Gitti senin vajinal muayeneKeseyi gördüm ben kızlar çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı. İnşallah onu da duyacağım haftaya. 5+3 dedi. Karından bakcam deyince diyemedim yok ben vajinal istiyorum.
Çok şükür canm kese görndü gözün aydın ❤
Senin değerin kaç canım tahmini aynı zamanda kalmışızÇok normal bebeğim
Ben adetime 5 gün kala test yaptırdım 48,2 çıktı. Pazar günü tekrar yaptıracağım inşallah bebeğimSenin değerin kaç canım tahmini aynı zamanda kalmışız
2. İyi haberde geldi hadi gözün aydınnn