- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Onu da indireyimGün gün gebelikte güzel detaylı bilgiler veriyor
Bi dene bakalm ben nerdeyse hepsini bi defa indiridm baktmOnu da indireyim
Kanama var mıBen cok anlamıyorum ama herkes kimyasal gebelik düşer kanama ile diyor..
doktor neden öyle dedi anlamadım(
Doktorum 3 4 nm dedi ama benimde sizinle aynı haftada aslında neden küçük, soruna mı işaret acabab5+1 di canım. Haftaya cuma da kalp atışı için gideceğimUltrason kağıdında yazan değer mi doktorum söylediği mi 3 4mm?
1 gün bile fark ediyor. Farklı zamanlarda döllenme olmuştur. Bilemiyorum ki benim mesela son adet tarihimiz aynı gün olan bir arkadaşla beta değerimiz de farklıydı. Sorun olacağını sanmıyorumDoktorum 3 4 nm dedi ama benimde sizinle aynı haftada aslında neden küçük, soruna mı işaret acabab
Merhaba kızlar beni de aranıza alınbugün değerim 100.44 çıktı inşallah güzelce artar sağlıkla doğum yaptığım günleri görürüm
Kalp atışını görebilme ihtimaline karşı evet vajinal baktiracagim. Zaten ben hiçbir muayenede karından olsun demedim bugüne kadar.Yaaa keşke kalp atışını da görsek.
1 gün bile fark ediyor. Farklı zamanlarda döllenme olmuştur. Bilemiyorum ki benim mesela son adet tarihimiz aynı gün olan bir arkadaşla beta değerimiz de farklıydı. Sorun olacağını sanmıyorum
Ay ne kadar pozitifsin maşallahhhAaay hoşgeldiiiinnnn tabiiiii
Çoğalalım çoğalalım biiisssüüüürüüüü olalım. Hep güzel haberler verelim birbirimize, aile olalım
Yatcan kalkcannn hooppp ordasınYarın olmuyordu.
Ya 16.00da yaaYatcan kalkcannn hooppp ordasın
Çok di mi yaaOoooooo
Çok tatlı, ne büyüksün Allah ım dedim, minicik şeyin kalbi atıyor
Kalp atışına bakın şurda yaa
Seveceksin.Onu da indireyim bakayım nasılmış.