2021 Aralık Anneleri

Hangisi daha kötü inan bilemedim Belirti varken acaba çok mu erken, acaba fazla mı ağrıyo gibi düşünceler.. Belirti yokken de eee niye bişey yok.. Annelik delilik hâli gerçekten
Olmaması daha kötü bence ya olunca varlığını hissediyosun güzel oluyo

Kızlar merhaba 16 martta adet oldum 30 martta eşimle ilişki yaşadım ve bugün test yaptım üzerinden 9 gün geçti çünkü alın marka test bakarmısınız acaba

Eklentiler

• 8E52F25E-DFEE-41C7-ABAC-D7CAB397A9BB.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 39
  • E194B0BC-D899-40A3-A98D-FFFDA793C4D5.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 8C912151-4AE7-4050-97D7-444058E9DB59.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 36
merve Seni görünce çok sevindim ya maşallah buradaki herkes saglikla kucagina alir insallah bebeklerini hatırlamazsın belki sperm hakkinda konusmustuk, senin topiginde ogrenmistim ilk hamile oldugumu ama kaybetmistim, 2 bucuk senedir bekliyordum dusukten sonra bi asilama denedik olmadi, eşim varikosel ameliyati oldu dogal yoldan hamile kaldim tekrar sukur sen de az ugrasmadin biliyorum seni de Allah yuzumuze guldu

Allah razı olsun canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin inşallah. dua et bize. Çoğumuz daha kese görmedik endiseliyiz.

Kızlar merhaba 16 martta adet oldum 30 martta eşimle ilişki yaşadım ve bugün test yaptım üzerinden 9 gün geçti çünkü alın marka test bakarmısınız acaba

Negatif görünüyor ama ışıktan da olabilir Fakat 30 mart ilişki üstüne daha az zaman geçmiş. Bu erken tanı testi değilse zaten, pozitif çıkması çık düşük ihtimal

Negatif görünüyor ama ışıktan da olabilir Fakat 30 mart ilişki üstüne daha az zaman geçmiş. Bu erken tanı testi değilse zaten, pozitif çıkması çık düşük ihtimal
Yok normal kaset test hemen şdrarı koyar koymaz belli belirsiz çizgi çıktı sonra koyu oldu daha

Eklentiler

• 46E89913-0AB8-41E7-82B7-F299F7D561AC.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 49
Allah razı olsun canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin inşallah. dua et bize. Çoğumuz daha kese görmedik endiseliyiz.
Amin hepimizin Insallah herkes saglikli gebelikler gecirir, insallah keseleri gorup, pit pit kalp atislarini da duyarsiniz minicik bebeklerinizin cok stresli oluyor insan hele zor hamile kalmişsa öncesinde kaybı olmuşsa kendimden biliyorum ama Allaha birakin, hep guzel seyler dusunun

Allah razı olsun. Dualarımız devam hep birbirimize.

Yok normal kaset test hemen şdrarı koyar koymaz belli belirsiz çizgi çıktı sonra koyu oldu daha
Benim de aynı testte 9.gun boyle silik cikmisti ben goruyordum ama fotoda cikmiyordu o kadar silikti yani. 10.gün de daha net belirmisti hatta atiyorum bak foto hemen ciktiysa olabilir insallah vardir

Eklentiler

• 20201220_213805.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…