- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.716
şu kitabı arkadaşım vermişti bana. Beni inanılmaz rahatlatmıştı. Bulabilirsen tavsiye ederim. İçinde gerçek doğum hikayeleri varYani işte bak. Gayet normal bir şey doğum. Yaşamın olağan bir parçası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu kitabı arkadaşım vermişti bana. Beni inanılmaz rahatlatmıştı. Bulabilirsen tavsiye ederim. İçinde gerçek doğum hikayeleri varYani işte bak. Gayet normal bir şey doğum. Yaşamın olağan bir parçası.
Beni anam hastanede doğurmuş çok fena zormuş ben 10 küvozde kalmışım. Kardeşime hamile kalınca para biriktirdi gitti özele sezaryen istiyorum dedi en başından. Uyuyon uyanıyon çocuk yanında ne güzel diyodu.Hee mesela beni annem evde doğurmuş
Olum ben de yükseldim çok vajinal baksın ne var ne yoksa görsün diyomKalp atışını görebilme ihtimaline karşı evet vajinal baktiracagim. Zaten ben hiçbir muayenede karından olsun demedim bugüne kadar. Yaaa keşke kalp atışını da görsek.
Kullandığım uygulama da bu kitabi tavsiye etti. Mutlaka edineceğim.şu kitabı arkadaşım vermişti bana. Beni inanılmaz rahatlatmıştı. Bulabilirsen tavsiye ederim. İçinde gerçek doğum hikayeleri var
anam 11e kadar tarlada çalışmış gelmiş 13.00 beni doğurmuşBeni anam hastanede doğurmuş çok fena zormuş ben 10 küvozde kalmışım. Kardeşime hamile kalınca para biriktirdi gitti özele sezaryen istiyorum dedi en başından. Uyuyon uyanıyon çocuk yanında ne güzel diyodu.
Öğle molasına denk getirmişanam 11e kadar tarlada çalışmış gelmiş 13.00 beni doğurmuş
He diyorum 14.00 da devam ettin mi çalışmayaÖğle molasına denk getirmiş
Yani sonuçta bir zararı yok. Kalp atışını görmesek bile bebeği, yolk saci falan görürüz en azından belki.Olum ben de yükseldim çok vajinal baksın ne var ne yoksa görsün diyom
O değil de bak benim anamın ben 4 sen sonra olmuşum bebim bebem de öyle denk gelecek. Tekerrür mübarek.He diyorum 14.00 da devam ettin mi çalışmaya
Ayy inşallah en net şekilde.Yani sonuçta bir zararı yok. Kalp atışını görmesek bile bebeği, yolk saci falan görürüz en azından belki.
Mazeret izni almıştır artık.He diyorum 14.00 da devam ettin mi çalışmaya
Benim Anam 4.5 senede 4 çocuk doğurmuş. neyse ki 3.5 yaşında yavrum ve tekO değil de bak benim anamın ben 4 sen sonra olmuşum bebim bebem de öyle denk gelecek. Tekerrür mübarek.
Pü rezil sen tembel çıkmıssınBenim Anam 4.5 senede 4 çocuk doğurmuş. neyse ki 3.5 yaşında yavrum ve tek
Benimki de 5 senede 5 çocuk. Ama gel gör ki ben şu an onun beş çocuklu yaşında yeni gebe kalabildim. Artık çocuk işleri çok zor anam, eskisi gibi arda arda tutmuyor.Benim Anam 4.5 senede 4 çocuk doğurmuş. neyse ki 3.5 yaşında yavrum ve tek
Hanımlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
ElikaHanımlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Onu da indireyim bakayım nasılmış.
Çok teşekkür ederim canım hoşbuldumHayırlı olsun. İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Hoş geldin.
Gün gün gebelikte güzel detaylı bilgiler veriyorOnu da indireyim bakayım nasılmış.