2021 Aralık Anneleri

o 8 ay geçiyor doğuyor üstüne yaşını geçiyor ve geriye dönüp bakıyorsun " vay be bunu ben mi doğurdum" diyorsun

Bu arada hastanede en önemli şey doktordan sonra ebeler. Doğumun bir noktasına kadar ebeler oluyor başında. Tam doğuma yakın doktor geliyor

Ebe dedin aklıma geldi. Beni geren tek şey o ebelerin karna bastırması kısmı. Yapmasınlar öyle şey. Pisler.

Ebe dedin aklıma geldi. Beni geren tek şey o ebelerin karna bastırması kısmı. Yapmasınlar öyle şey. Pisler.
Ay dur anlatayım. Ben bu bastırma olayını bilmiyorum tabi. girdim doğumhaneye. tam ıkınacağım ebe karnıma bi bastırdı " ne yapıyorsun be" diye bir bağırdım. doktorum hemen müdahale etti. "Canım karnına bastırması lazım normal" dedi. " e normal maden önceden haber verin korktum" dedim. Gülüştük. sonra da çocuk doğdu işte
bastırdıklarında acı hissetmedim ben sadece beklemediğim anda yapıca korktum

Ya işte ben de normal doğum hikayelerini çok okuduğumdan biliyorum. Birkaç kişi kötü anlatmıştı, sanki bastirilinca daha çok ağrıları olmuş gibi ama hafızamdan sileyim ben o kısımları. Ben de hiç duymamış olsam korkardım ya. Duyduğum halde korkutucu geliyor.

Yok hiç korkma. gerçekten doğumda hiç bir şey yok. Korkacağın kısmı sancı

Senin değerin yüksekti ya ben 5+4 hesaplıyorum yarını. Senin daha büyük olacak bence. Vajinal baktıracak mısın?

Senin değerin yüksekti ya ben 5+4 hesaplıyorum yarını. Senin daha büyük olacak bence. Vajinal baktıracak mısın?
Kalp atışını görebilme ihtimaline karşı evet vajinal baktiracagim. Zaten ben hiçbir muayenede karından olsun demedim bugüne kadar. Yaaa keşke kalp atışını da görsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…