o 8 ay geçiyor doğuyor üstüne yaşını geçiyor ve geriye dönüp bakıyorsun " vay be bunu ben mi doğurdum" diyorsunDoğum konusunda ben de gergin değilim henüzAma ilerleyen günler ne gösterir bilemem. Yok ya herkes nasıl doğuruyorsa çatır çatır ben de yapabilirim sonuçta. Bir de endometriozis sağolsun bana acıların, sancıların en güzellerini yaşattı yıllarca, acıdan, sancidan korkmuyorum zaten. Kilo konusunu kaydettim. O günler de gelecek vay bee. Daha 8 ay var.
Inşallah sağlıkla ilerler.Merhaba kızlar beni de aranıza alınbugün değerim 100.44 çıktı inşallah güzelce artar sağlıkla doğum yaptığım günleri görürüm
Yanlış bilmiyorsam GS kese boyutu oluyor. 7,6mm canımYa tebrikler,benimki de böyle gözüküyor. Kaç haftalık acaba? Birde 3 mm sanırım dimi?
Aminnnn canım hepimizin inşallahInşallah sağlıkla ilerler.
Çok teşekkür ederim canım aminnn inşallah hepimizinMasallah gozun aydin saglikla devam etsin
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Hoş geldin.Merhaba kızlar beni de aranıza alınbugün değerim 100.44 çıktı inşallah güzelce artar sağlıkla doğum yaptığım günleri görürüm
Ebe dedin aklıma geldi. Beni geren tek şey o ebelerin karna bastırması kısmı. Yapmasınlar öyle şey. Pisler.o 8 ay geçiyor doğuyor üstüne yaşını geçiyor ve geriye dönüp bakıyorsun " vay be bunu ben mi doğurdum" diyorsun
Bu arada hastanede en önemli şey doktordan sonra ebeler. Doğumun bir noktasına kadar ebeler oluyor başında. Tam doğuma yakın doktor geliyor
Kaç haftalıktı peki? Bizim de aynen bu boyutta 3 4 mm denildiYanlış bilmiyorsam GS kese boyutu oluyor. 7,6mm canım
Ay dur anlatayım. Ben bu bastırma olayını bilmiyorum tabi. girdim doğumhaneye. tam ıkınacağım ebe karnıma bi bastırdı " ne yapıyorsun be" diye bir bağırdım. doktorum hemen müdahale etti. "Canım karnına bastırması lazım normal" dedi. " e normal maden önceden haber verin korktum" dedim. Gülüştük. sonra da çocuk doğdu işteEbe dedin aklıma geldi. Beni geren tek şey o ebelerin karna bastırması kısmı. Yapmasınlar öyle şey. Pisler.
Ya işte ben de normal doğum hikayelerini çok okuduğumdan biliyorum. Birkaç kişi kötü anlatmıştı, sanki bastirilinca daha çok ağrıları olmuş gibi ama hafızamdan sileyim ben o kısımları.Ay dur anlatayım. Ben bu bastırma olayını bilmiyorum tabi. girdim doğumhaneye. tam ıkınacağım ebe karnıma bi bastırdı " ne yapıyorsun be" diye bir bağırdım. doktorum hemen müdahale etti. "Canım karnına bastırması lazım normal" dedi. " e normal maden önceden haber verin korktum" dedim. Gülüştük. sonra da çocuk doğdu işte
bastırdıklarında acı hissetmedim ben sadece beklemediğim anda yapıca korktum
5+1 di canım. Haftaya cuma da kalp atışı için gideceğimKaç haftalıktı peki? Bizim de aynen bu boyutta 3 4 mm denildi
Yok hiç korkma. gerçekten doğumda hiç bir şey yok. Korkacağın kısmı sancıYa işte ben de normal doğum hikayelerini çok okuduğumdan biliyorum. Birkaç kişi kötü anlatmıştı, sanki bastirilinca daha çok ağrıları olmuş gibi ama hafızamdan sileyim ben o kısımları.Ben de hiç duymamış olsam korkardım ya. Duyduğum halde korkutucu geliyor.
Calci bize dua et biz yarın kese görcez.Yok hiç korkma. gerçekten doğumda hiç bir şey yok. Korkacağın kısmı sancı
Olsun o kadar ya. Herkeste oluyor. Millet tarlada tapanda doğuruyor. Verdim gazımı şu an hazırım.Yok hiç korkma. gerçekten doğumda hiç bir şey yok. Korkacağın kısmı sancı
ay onun o olmayan ayaklarını yerim ben yaaCalci bize dua et biz yarın kese görcez.
Hee mesela beni annem evde doğurmuşOlsun o kadar ya. Herkeste oluyor. Millet tarlada tapanda doğuruyor. Verdim gazımı şu an hazırım.
Ay evet ben çok hetecanliyim. Son adetime göre 5+0 olacak yarın tam. Ama geç döllenme olmadıysa birkaç gün daha büyük olabilir çünkü erken yumurtluyorum ben çoğunlukla. İnşallah güzel haberler alacağız. ❤❤Calci bize dua et biz yarın kese görcez.
Senin değerin yüksekti ya ben 5+4 hesaplıyorum yarını. Senin daha büyük olacak bence. Vajinal baktıracak mısın?Ay evet ben çok hetecanliyim. Son adetime göre 5+0 olacak yarın tam. Ama geç döllenme olmadıysa birkaç gün daha büyük olabilir çünkü erken yumurtluyorum ben çoğunlukla. İnşallah güzel haberler alacağız. ❤❤
Yani işte bak. Gayet normal bir şey doğum. Yaşamın olağan bir parçası.Hee mesela beni annem evde doğurmuş
Kalp atışını görebilme ihtimaline karşı evet vajinal baktiracagim. Zaten ben hiçbir muayenede karından olsun demedim bugüne kadar.Senin değerin yüksekti ya ben 5+4 hesaplıyorum yarını. Senin daha büyük olacak bence. Vajinal baktıracak mısın?