Üzüldüm canım. Bence baska doktora randevu bulabilirsen git pazartesi filan. Bunla devam etme. Peki şimdi kaç haftalıksın?Döndüm eve. Dönerken başka bir yere sordum randevusuz almıyorlarmış geldim eve mecbur.
Masallah canim bakalim bana ne dicek yaaGerek yokmuş vajinal bakmaya. Düşük tehlikesi kanama falan olunca vajinal bakarmış da normal seyirde gerek yokmuş. Altı haftalık dedi.
Ya çok övmüşler bu doktoru ondan gittim. Bilmiyorum sorun bende miCanim baska iyi bir doktor arastir insallah yarina falan randevu al hayirli iyi birini bulursn ins ben de ilk kez geldim ins memnun kalirsam devam
6+0dediÜzüldüm canım. Bence baska doktora randevu bulabilirsen git pazartesi filan. Bunla devam etme. Peki şimdi kaç haftalıksın?
Yok canim bu haftalar boyle seyler oluyor daha minikler kalp atisi icin 1 hafta en fazla var seninYa çok övmüşler bu doktoru ondan gittim. Bilmiyorum sorun bende mi
Normal canım. Hayırlı olsun.Kizlar keseyi gordum cok sukurhaftasiyla tam uyumlu dedi ..4+6 adetime gore usg ye gore de 4+6 cikti.. 7mm kese dedi normal dimi boyutu
Ama en azindan yolk saçı görmek gerekmez miydi?Yok canim bu haftalar boyle seyler oluyor daha minikler kalp atisi icin 1 hafta en fazla var senin
Göremeyebilir işte karından.Ama en azindan yolk saçı görmek gerekmez miydi?
Ben de anlamiyrmki :s tam kac haftada gorulur makineye de bagli alttan bakmaya da bagli bir hafta sinra bebisi gorur minikte olsa kalp atisi olrAma en azindan yolk saçı görmek gerekmez miydi?
Benim tedirginliğim bu haftaya dinletmez ben görüyom der yollar diye.Ben de anlamiyrmki :s tam kac haftada gorulur makineye de bagli alttan bakmaya da bagli bir hafta sinra bebisi gorur minikte olsa kalp atisi olr
AA söylemiştiniz paketi sorucaktiniz bilgi alırsanız haberinizi bekliyorum, inşallah guzel haberler alırsınız bugunAyşe İnmez’e gidiyorum.Gaziemir/Mia plaza
bende yolk kesesini 6+0da karindan goremeyip 6+4te zar zor alttan görmüştük ilk gebeligimde. Doktora öfkeni anlarım ama görünmedi diye stres olma lutfenYine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Canim benim 10 mm kese ve alttan bakti yolk gorulmedi beni tedirgin eden durum bu ama doktor yolk gorulmedi bi sorun var falan demedi.hemen hazirlar normalde cok sevinme demeyeAma en azindan yolk saçı görmek gerekmez miydi?
canım 2 embriyo transfer oldu muhtemelen ikisi de tuttu, amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahSeninki ikimizmi canım sat larımız aynı benimki geçen pazartesi 121 çıktı yani 4+0 zda gerçi seninki transfer olmuş sağlıkla gelsin bebişin
Yaaa beni geçtin 1 gün.Kizlarr gorduk sukur 5hfta 4gun
8mm 10gun sonra cagrdiYaaa beni geçtin 1 gün.kaç mm canım
Aminn canım aminnn inşallahcanım 2 embriyo transfer oldu muhtemelen ikisi de tuttu, amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah