Benimki geç döllenme canım o kısımlar karışık. Bugün 5+3üm keseden sonra kaç haftalık olduğu hesaplanıyo.anladım canıım insan gerçekten çok sabırsızlanıyor ya :) sizinle bat tarihimiz aynı sanırım doğumlar da yakın olacak gibi
Keseyi görürsün canım bdncemerhaba kızlar böyle bir topik bulduğuma ne kadar sevindim anlatamamgeçen hafta cumaretsi beta degerim 187 çıkmıştı 2 gün sonra 417 çıktı çok şükür doktorum cumartesi gel dedi direkt sizce sadece kese mi görünür yoksa kalp atışı da duyulur mu?
Hadi hayırlı olsun. Kaç mm?Kızlar keseyi gördüm bende bugün çok şükür
Minnak ya3.85mm miniciiiikkk
Insallah canim hepimiz❤Güzel haberlerle dönersiniz inşallah
30 nisan a çağırdı kalp atışı için nasıl dayanacağız bakalımMinnak yaNe zamana çağırdı?
Ancak ama canım.30 nisan a çağırdı kalp atışı için nasıl dayanacağız bakalım
Gozun aydin kuzum ne dedi dr ne zmn cagrdi kalp atisina❤Kızlar keseyi gördüm bende bugün çok şükür
Ooo ikiz mi geliyoMerhabaaarkadaşlar ben de pozitif sonucumu alarak aranıza katılmaya hak kazandım
Sat 16 mart, transferimin 10. Günü 4+2de hcg değerim 975 çıktıyarın tekrar ölçtüreceğim bakalım inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler
Ben de gideceğim canım 16.30’daAmin insallah hayirli cumalar herkese dr gitcem 12 debaska kim gtckti
İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz acabaBenım de randevum saat 2 de. Tam 5 haftalığız.
Öyle görünüyorOoo ikiz mi geliyohayırli olsun.
Canım baslarda böyle uyumsuzluk oluyo sat göre uyumuyo. Ama kese büyüdükçe eşitleniyor. Sat ile aynı olur haftan büyük ihtimalBenimki geç döllenme canım o kısımlar karışık. Bugün 5+3üm keseden sonra kaç haftalık olduğu hesaplanıyo.
Değer 3bini geçince kese görünecek keseye göre hesaplama yapılır haftası.Kızlar merhababen transfer sonrası 8.gün idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm. 9. gün kan testinde 255 çıktı sonucum yani dün dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu 1 kez. Normal mi acaba ?Yarın tekrar test yenilemeye gidicem.
Doktoruma sordum artarsa iğne ismi verdi onu vurul dedi ama..
Bide benim dondurulmuş embriyo 6 Nisan transferim yapıldı. 17 Mart adetimin ilk günüydü.
Hesaplama nasıl oluyo yaaaa
Son adet tarihinden kuzumKızlar merhababen transfer sonrası 8.gün idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm. 9. gün kan testinde 255 çıktı sonucum yani dün dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu 1 kez. Normal mi acaba ?Yarın tekrar test yenilemeye gidicem.
Doktoruma sordum artarsa iğne ismi verdi onu vurul dedi ama..
Bide benim dondurulmuş embriyo 6 Nisan transferim yapıldı. 17 Mart adetimin ilk günüydü.
Hesaplama nasıl oluyo yaaaa