2021 Aralık Anneleri

anladım canıım insan gerçekten çok sabırsızlanıyor ya :) sizinle bat tarihimiz aynı sanırım doğumlar da yakın olacak gibi

anladım canıım insan gerçekten çok sabırsızlanıyor ya :) sizinle bat tarihimiz aynı sanırım doğumlar da yakın olacak gibi
Benimki geç döllenme canım o kısımlar karışık. Bugün 5+3üm keseden sonra kaç haftalık olduğu hesaplanıyo.

Keseyi görürsün canım bdnce

Kızlar merhaba ben transfer sonrası 8.gün idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm. 9. gün kan testinde 255 çıktı sonucum yani dün dün çok az bugün de çok az kahverengi lekem oldu 1 kez. Normal mi acaba ?Yarın tekrar test yenilemeye gidicem.
Doktoruma sordum artarsa iğne ismi verdi onu vurul dedi ama..

Bide benim dondurulmuş embriyo 6 Nisan transferim yapıldı. 17 Mart adetimin ilk günüydü.
Hesaplama nasıl oluyo yaaaa

Benimki geç döllenme canım o kısımlar karışık. Bugün 5+3üm keseden sonra kaç haftalık olduğu hesaplanıyo.
Canım baslarda böyle uyumsuzluk oluyo sat göre uyumuyo. Ama kese büyüdükçe eşitleniyor. Sat ile aynı olur haftan büyük ihtimal

Değer 3bini geçince kese görünecek keseye göre hesaplama yapılır haftası.

Hayırlı olsun.

Son adet tarihinden kuzum tabi kese görününce artı eksi oynamalar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…