2021 Aralık Anneleri

Seninki ikimizmi canım sat larımız aynı benimki geçen pazartesi 121 çıktı yani 4+0 zda gerçi seninki transfer olmuş sağlıkla gelsin bebişin

Burda dinliyoruz birbirimizi :)) hem de aynı şeyleri yaşayarak anliyoruz

Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Bence başka doktora git. Öyle sey mi olur ya. Benim hep vajinal bakıyo. Benim kese daha 10.93 yolku gördük vajinal diye. Devlet hastanesi mi?
Görünmeyecek durumda da değil bence.

Bence başka doktora git. Öyle sey mi olur ya. Benim hep vajinal bakıyo. Benim kese daha 10.93 yolku gördük vajinal diye. Devlet hastanesi mi?
Görünmeyecek durumda da değil bence.
Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek

Yani biz dokrorlarımızla uyuşup mümkünse onlarla doğurmayı planlayacağız daha simdiden kafasına göre olmamalı. Ben de sinir oldum.

Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Neden vajinal bakmadi tahmini kac haftalik dedi cnm bana da karindan bakcak ta zorlandi biraz sikis gel dedi birazdan grcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…