2021 Aralık Anneleri

Merhabaa 🥰 arkadaşlar ben de pozitif sonucumu alarak aranıza katılmaya hak kazandım 😅
Sat 16 mart, transferimin 10. Günü 4+2de hcg değerim 975 çıktı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 yarın tekrar ölçtüreceğim bakalım inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Seninki ikimizmi canım sat larımız aynı benimki geçen pazartesi 121 çıktı yani 4+0 zda gerçi seninki transfer olmuş sağlıkla gelsin bebişin

Gunaydin guzel hanımlar hepiniz bebegi hayirli olsun Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin.Ben 15.03.2021 sat.dun keseyi gördüm gebeliğimi adete 8 gun kala 11.10 değerle ogrendim .Her zaman aranizda olmayabilirim ama sohbetlerinizi okumaktan zevk aliyorum.Cok sorunlu bir gebelik ve doğum beni bekliyor cok istediğim icin sikayetlenme hakkim yok gibi davraniliyor biraz değil bayağı yalnızım anlayacağınız ☹️
Burda dinliyoruz birbirimizi :)) hem de aynı şeyleri yaşayarak anliyoruz

Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Bence başka doktora git. Öyle sey mi olur ya. Benim hep vajinal bakıyo. Benim kese daha 10.93 yolku gördük vajinal diye. Devlet hastanesi mi?
Görünmeyecek durumda da değil bence.

Bence başka doktora git. Öyle sey mi olur ya. Benim hep vajinal bakıyo. Benim kese daha 10.93 yolku gördük vajinal diye. Devlet hastanesi mi?
Görünmeyecek durumda da değil bence.
Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek

Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek
Yani biz dokrorlarımızla uyuşup mümkünse onlarla doğurmayı planlayacağız daha simdiden kafasına göre olmamalı. Ben de sinir oldum.

Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Neden vajinal bakmadi tahmini kac haftalik dedi cnm bana da karindan bakcak ta zorlandi biraz sikis gel dedi birazdan grcm

X