- 23 Şubat 2017
- 65
- 70
- 30
üüff daha da varmış katlana katlana artar inşallah çok teşekkür ederimDeğer 3bini geçince kese görünecek keseye göre hesaplama yapılır haftası.
Hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üüff daha da varmış katlana katlana artar inşallah çok teşekkür ederimDeğer 3bini geçince kese görünecek keseye göre hesaplama yapılır haftası.
Hayırlı olsun.
Son adet tarihinden kuzum tabi kese görününce artı eksi oynamalar olabiliyor
Rica ederim.üüff daha da varmış katlana katlana artar inşallah çok teşekkür ederim
Gözün aydın darısı bize inşallahKızlar keseyi gördüm bende bugün çok şükür
Seninki ikimizmi canım sat larımız aynı benimki geçen pazartesi 121 çıktı yani 4+0 zda gerçi seninki transfer olmuş sağlıkla gelsin bebişinMerhabaa arkadaşlar ben de pozitif sonucumu alarak aranıza katılmaya hak kazandım
Sat 16 mart, transferimin 10. Günü 4+2de hcg değerim 975 çıktı yarın tekrar ölçtüreceğim bakalım inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler
Bi söyleyeceğim bugün gittiğimde bakalim ne derse dr :)Canım ben kullanıyorum daha önce kimyasal düşüğüm olduğu için vermişti doktorum. Bende sadece uyku yaptı saat 9 dedin mi yatağa koşuyorum
Burda dinliyoruz birbirimizi :)) hem de aynı şeyleri yaşayarak anliyoruzGunaydin guzel hanımlar hepiniz bebegi hayirli olsun Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin.Ben 15.03.2021 sat.dun keseyi gördüm gebeliğimi adete 8 gun kala 11.10 değerle ogrendim .Her zaman aranizda olmayabilirim ama sohbetlerinizi okumaktan zevk aliyorum.Cok sorunlu bir gebelik ve doğum beni bekliyor cok istediğim icin sikayetlenme hakkim yok gibi davraniliyor biraz değil bayağı yalnızım anlayacağınız
Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.Naptin canim:)
Bence başka doktora git. Öyle sey mi olur ya. Benim hep vajinal bakıyo. Benim kese daha 10.93 yolku gördük vajinal diye. Devlet hastanesi mi?Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecekBence başka doktora git. Öyle sey mi olur ya. Benim hep vajinal bakıyo. Benim kese daha 10.93 yolku gördük vajinal diye. Devlet hastanesi mi?
Görünmeyecek durumda da değil bence.
Bebeğim üzülme eve dönmediysen başka doktora git.Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek
Yani biz dokrorlarımızla uyuşup mümkünse onlarla doğurmayı planlayacağız daha simdiden kafasına göre olmamalı. Ben de sinir oldum.Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek
Neden vajinal bakmadi tahmini kac haftalik dedi cnm bana da karindan bakcak ta zorlandi biraz sikis gel dedi birazdan grcmYine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Abi daha cok erken baktırın vajinal ya. Bi de sıkıştırmayı bekliyo?Neden vajinal bakmadi tahmini kac haftalik dedi cnm bana da karindan bakcak ta zorlandi biraz sikis gel dedi birazdan grcm
Ayşe İnmez’e gidiyorum.Gaziemir/Mia plazaİzmir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Döndüm eve. Dönerken başka bir yere sordum randevusuz almıyorlarmış geldim eve mecbur.Bebeğim üzülme eve dönmediysen başka doktora git.
KEndisi diyo valla ben de tmm sikisirm ozmn dedimAbi daha cok erken baktırın vajinal ya. Bi de sıkıştırmayı bekliyo?
Canim baska iyi bir doktor arastir insallah yarina falan randevu al hayirli iyi birini bulursn ins ben de ilk kez geldim ins memnun kalirsam devamDöndüm eve. Dönerken başka bir yere sordum randevusuz almıyorlarmış geldim eve mecbur.
Gerek yokmuş vajinal bakmaya. Düşük tehlikesi kanama falan olunca vajinal bakarmış da normal seyirde gerek yokmuş. Altı haftalık dedi.Neden vajinal bakmadi tahmini kac haftalik dedi cnm bana da karindan bakcak ta zorlandi biraz sikis gel dedi birazdan grcm