2021 Aralık Anneleri

Sağolun kızlar. Başta baya şok oldum ve üzüldüm ama merve dediğin gibi sağlıksız bir gebelikti, hayırlısı böyleydi demek ki. İlk denememizdi zaten. İnşallah başka bahara diyelim :)
Bir hocamız derdi ki yaşayamayacak kadar ağır engelli hasta olan bebekler kimyasal olur bir gün kimyasal geçirirseniz hiç üzülmeyin derdi inşallah sağlıklı evlat nasip eder rabbim size içinizi ferah tutun

Bugün kan testine gittim Ordaki ebe moralimi bozdu 20Martsa son adetin şimdi de 12 Nisan da öğrendim diyorsun kan sonucun düşük çıkabilir çıkarsa kimyasaldır dedi sizce fikri olan var mı kızlar 12nisan da 47idi betam

Onlar konuşur öyle salak salak. Hiç umursama. Önemli olan sağlıklı artış.

bende gittim doktora bugün 6+3 bi sorun yok herşey normal dedi ama kalp atışlarını duyamadık haftaya çağırdı
kızlar birde birşey sorucam sizin eşlerinizi içeri alıyorlar mı benim almıyorlar yasak diye

Valla moralim bozuldu sigarayı 4gündğr içmiyordum zaten yoksa dedim yaktım içtim neden heves kırarlar bilmem ki..
Canim bende bi kere ozelde bi doktora gittim beta degerim 500 lerde oldugu halde bana hamileyim diye cok sevinme demisti ve o sozu cok agrima gitmisti bidaha asla o doktora gitmedim ve o sozunu hic unutamamistim.

Alıyorlar canım. Ama henüz kenarda oturuyo kalp henüz duyulmadığı için. Karından mı bu yolk göründü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…