- 13 Ocak 2020
- 44.610
- 168.181
- 33
Benim bebeme niye küçük dedi ya bu aletler o kadar fark ediyo mu ki kesem daha büyük. Hayırlı olsun canımm.8mm 10gun sonra cagrdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeme niye küçük dedi ya bu aletler o kadar fark ediyo mu ki kesem daha büyük. Hayırlı olsun canımm.8mm 10gun sonra cagrdi
Normalde ne zaman görünmesi lazim yolksac ve bebeginYine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
Benm de aynı ama çarşamba gittim 4.5 mm dedi birazdan yine gdicem yazarm sana 4+6 ama usg ne çıkar bilmem Yaa bak simdi aklima takildi gecenki usg de 2+3 gibi bisi yaziodu olabilir mi öyle bisi?Kizlar keseyi gordum cok sukur haftasiyla tam uyumlu dedi ..4+6 adetime gore usg ye gore de 4+6 cikti.. 7mm kese dedi normal dimi boyutu
Canim kendini uzme bi sorun gorseydi soylerdi uzulme kafana sinmediyse bu doktor degistirHayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek
O 2+3 farklidir canim regliye gore hesap degildir yani .. gidince bana da yazarmisin merak ettim bende ..Benm de aynı ama çarşamba gittim 4.5 mm dedi birazdan yine gdicem yazarm sana 4+6 ama usg ne çıkar bilmem Yaa bak simdi aklima takildi gecenki usg de 2+3 gibi bisi yaziodu olabilir mi öyle bisi?
30 nisan kuzumGozun aydin kuzum ne dedi dr ne zmn cagrdi kalp atisina❤
Başka doktora gidin bence bazı doktorların bu tavrı çok sinir bozucu gerçekten :/Yine sadece keseyi gördük. Ne yolk saç ne başka bir şey. Yine karından baktı. Kese 16mm olmuş. Ne kadar ısrar etsem de vajinal bakmadı, gerek yok dedi. Haftaya gel dedi yine. Çok sinirliyim.
14 marttı canım ama perşembe yaptırdığım kan testinde beta 223ten 149a düşmüş. Kimyasal olmuş yani. Kısmet değilmişYok canım benim 2. Gebeliğim sat neydi senin bende 2 gün felan fazlasın herhalde
Ayyy canım çok üzüldüm ya tüh tüh hayırlısı olsun inşallah14 marttı canım ama perşembe yaptırdığım kan testinde beta 223ten 149a düşmüş. Kimyasal olmuş yani. Kısmet değilmiş
Cok uzuldum canim (14 marttı canım ama perşembe yaptırdığım kan testinde beta 223ten 149a düşmüş. Kimyasal olmuş yani. Kısmet değilmiş
Bebeğim şimdiden belli olmaz haftaya belli olur. Bazen gelişip yetişebiliyo.Kizlar ikiz olacakmis nerdeyse ama degil sanrm tutunamamis olablr dedi arkadaki keseye benzer seyEki Görüntüle 2826954
Değerlerim tek gibi ondan cok umitlenmedm:)Bebeğim şimdiden belli olmaz haftaya belli olur. Bazen gelişip yetişebiliyo.
Hiç üzme kendini canım. Sağlıksız gebelik ne yapsan devam etmiyo.14 marttı canım ama perşembe yaptırdığım kan testinde beta 223ten 149a düşmüş. Kimyasal olmuş yani. Kısmet değilmiş
Bana da tek gibu geldi değerin aslında ama bakalım hayırlısı olsun.Değerlerim tek gibi ondan cok umitlenmedm:)
Aynen saglikla ilerlesin de insallah 26sinda gtcem belki duyulur dedi bakalm kalp❤sen ne zmn cnmBana da tek gibu geldi değerin aslında ama bakalım hayırlısı olsun.
Ben haftaya gidecem canım.Aynen saglikla ilerlesin de insallah 26sinda gtcem belki duyulur dedi bakalm kalp❤sen ne zmn cnm
Insallah kalp atisi duyacaksn cnmsenin de 5+3 mu suan?Ben haftaya gidecem canım.
Eveet 5+3Insallah kalp atisi duyacaksn cnmsenin de 5+3 mu suan?
Ayni sayilirizEveet 5+3