2021 Aralık Anneleri

Kizlar keseyi gordum cok sukur🙏 haftasiyla tam uyumlu dedi ..4+6 adetime gore usg ye gore de 4+6 cikti.. 7mm kese dedi normal dimi boyutu🙏
Benm de aynı ama çarşamba gittim 4.5 mm dedi birazdan yine gdicem yazarm sana 4+6 ama usg ne çıkar bilmem Yaa bak simdi aklima takildi gecenki usg de 2+3 gibi bisi yaziodu olabilir mi öyle bisi?

Hayır özele gittim üstelik yani vajinal bakmama ısrarı ne anlamadım gerçekten. Sinirimden ağlıyorum. Haftaya da yolk saç görünüyor hadi bakalım bir sonraki hafta gel kalp atışına mi bakalım diyecek
Canim kendini uzme bi sorun gorseydi soylerdi uzulme kafana sinmediyse bu doktor degistir

Benm de aynı ama çarşamba gittim 4.5 mm dedi birazdan yine gdicem yazarm sana 4+6 ama usg ne çıkar bilmem Yaa bak simdi aklima takildi gecenki usg de 2+3 gibi bisi yaziodu olabilir mi öyle bisi?
O 2+3 farklidir canim regliye gore hesap degildir yani .. gidince bana da yazarmisin merak ettim bende ..

Kizlar ikiz olacakmis nerdeyse ama degil sanrm tutunamamis olablr dedi arkadaki keseye benzer sey
IMG-20210416-WA0006.jpeg

X