- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 44
Görürsün canim ben dun gordum kesemi 2000 lerdeydiKizlar dün degerim 3000lerde ckti bugun icinde cagirmisti doktor ..dua edin kese gorunsun agrimda var biraz cok tedirgin ve heyecanliyim
Benım de randevum saat 2 de. Tam 5 haftalığız.Amin insallah hayirli cumalar herkese dr gitcem 12 debaska kim gtckti
Sizle aynıyım inş sizinki görünürse bende gideyim pazartesi :))) gerci beta degerleri farklıdır ama gitmek için bahaneler arıyorum :)Benım de randevum saat 2 de. Tam 5 haftalığız.
Karindan mi gorundu vajinal mi cnm ?Görürsün canim ben dun gordum kesemi 2000 lerdeydi
Canım kisiden kisiye değişebilir ama benim de 2000e yakınken karından göründüKarindan mi gorundu vajinal mi cnm ?
Kese için gözükür dedi ama bakalım.Haber veririm.Sizle aynıyım inş sizinki görünürse bende gideyim pazartesi :))) gerci beta degerleri farklıdır ama gitmek için bahaneler arıyorum :)
Ben gec kalanlardanim aksam 9 da fosur fosur uyuyorum artik bu saatlerde tum mesajlari okuyorumKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Haftaya hangisi günü gidiceksin , aşağı yukarı aynıyızKese güzel büyümüş, yolk sac göründü. Kalp içij erken haftaya gel dedi.
Akşam iftardan sonra bayılıyorum çok uyuyorumBen gec kalanlardanim aksam 9 da fosur fosur uyuyorum artik bu saatlerde tum mesajlari okuyorumbir firmada insan kaynaklari sorumlusuyum ve pandemi dolayisiyla calisirken bu surec biraz zor gececek gibi
Perşembe ya da cuma sanırımHaftaya hangisi günü gidiceksin , aşağı yukarı aynıyız
Ayni ben resmen yattigim gibi uyuyorum is yerinde oglen 1 de esnemeye basliyorumAkşam iftardan sonra bayılıyorum çok uyuyorumuykudan basım ağrıyor artık
Ben de hastanedeyim şu an bekliyorum bakalım.Amin insallah hayirli cumalar herkese dr gitcem 12 debaska kim gtckti
Insallah gorunur cnm..Canım kisiden kisiye değişebilir ama benim de 2000e yakınken karından göründü
Hayirli haberler insallah ben de yoldayim bklm:)Benım de randevum saat 2 de. Tam 5 haftalığız.
Naptin canim:)Ben de hastanedeyim şu an bekliyorum bakalım.
Güzel haberlerle dönersiniz inşallahHayirli haberler insallah ben de yoldayim bklm:)
Kese görünür canınm.merhaba kızlar böyle bir topik bulduğuma ne kadar sevindim anlatamamgeçen hafta cumaretsi beta degerim 187 çıkmıştı 2 gün sonra 417 çıktı çok şükür doktorum cumartesi gel dedi direkt sizce sadece kese mi görünür yoksa kalp atışı da duyulur mu?